payabl. KidIT Cyprus και PAYABL EKA AEΛ διοργανώνουν μια συναρπαστική εκδήλωση για τα παιδιά

Η payabl., μία από τις κορυφαίες PayTechs της Ευρώπης, σε συνεργασία με το KidIT Cyprus και την Καλαθοσφαιρική Ομάδα της ΑΕΛ (PAYABL EKA AEL) διοργανώνουν μια ειδική εκδήλωση για παιδιά, με αφορμή το τέλος της σχολικής χρονιάς!

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024, από τις 10:00-13:00 στο κλειστό γήπεδο της ΑΕΛ Νίκος Σολομωνίδης στη Λεμεσό, θα αποτελέσει μια αξέχαστη εμπειρία για τα παιδιά, γεμάτη διασκέδαση, μάθηση και κοινωνική συναναστροφή, φέρνοντας μαζί παιδιά-λάτρεις της τεχνολογίας και τις οικογένειές τους.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει διάφορα διαδραστικά παιχνίδια και δραστηριότητες, όπως γιγαντιαίο Jenga και ring toss, βολές χάντμπολ, συγχρονισμένο σκι, μουσικές καρέκλες και βολές μπάσκετ με αστέρες της Καλαθοσφαιρική Ομάδα της ΑΕΛ.

Επιπλέον, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διακοσμήσουν cupcakes, να απολαύσουν μοναδικές στιγμές σε φουσκωτό κάστρο και να κεραστούν σνακ όπως ποπ κορν, μαλλί της γριάς και παγωτό. Θα υπάρχουν επίσης και οικογενειακές δραστηριότητες, όπου μέσα από διάφορους αθλητικούς σταθμούς οι συμμετέχοντες θα κερδίζουν βαθμούς διεκδικώντας βραβεία.

Στην εκδήλωση θα βρίσκονται ο αρχηγός της Καλαθοσφαιρικής Ομάδας της ΑΕΛ Μάριος Μονιάτης και η προπονήτρια Κάλια Παπαδοπούλου, μαζί με πολλούς άλλους σημαντικούς παίκτες, οι οποίοι θα παίζουν με τα παιδιά και θα συμμετέχουν στις δραστηριότητες. Όλα τα παιδιά (ηλικίας 5-13) θα λάβουν μια πληθώρα συναρπαστικών δώρων, συμπεριλαμβανομένων μεταλλίων, μπαλονιών, cupcakes, υπογεγραμμένων μπαλών από αστέρες της καλαθόσφαιρας, φωτογραφίες, εξατομικευμένες κονκάρδες, μπλουζάκια, τσάντες γεμάτες με δώρα έκπληξη και πιστοποιητικά συμμετοχής.

Η payabl., μακροχρόνιος συνεργάτης του KidIT, είναι ιδιαίτερα ευτυχής για αυτή τη συναρπαστική εκδήλωση για παιδιά και τις οικογένειές τους, σε συνεργασία με το KidIT Cyprus και την Καλαθοσφαιρική Ομάδα της ΑΕΛ. «Η επένδυση στην τεχνολογική εκπαίδευση σήμερα ανοίγει το δρόμο για ένα φωτεινότερο, καινοτόμο μέλλον για την Κύπρο», δήλωσε η Ugne Buraciene, Group CEO της payabl. «Είμαστε ενθουσιασμένοι να δούμε οικογένειες και παιδιά να ενώνονται για μια μέρα διασκέδασης, μάθησης και έμπνευσης.»

Το KidIT Cyprus είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος οργανισμός, αφιερωμένος στη μετάδοση γνώσεων γύρω από την τεχνολογία, τον προγραμματισμό και τη ρομποτική στα παιδιά ηλικίας 5-13. Από το 2019, το KidIT έχει ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα, τις δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και το πάθος για την τεχνολογία στους νεαρούς μαθητές. Το πρόγραμμα στοχεύει επίσης στη δημιουργία μιας ισχυρής κοινότητας μεταξύ των οικογενειών, προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες δικτύωσης για τους γονείς.

1

Δειτε Επισης

Λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας: Διαμαρτύρονται για τα τέλη ελλιμενισμού οι ιδιοκτήτες σκαφών-Τι ζητούν από κράτος και δήμο
ΤΕΠΑΚ: Υποτροφίες για μεταπτυχιακό στη διεθνή διοίκηση τουρισμού και επιχειρήσεων φιλοξενίας
Στην Ελλάδα η Μαρίνα Χατζημανώλη-Συμμετοχή σε εκδηλώσεις και συνάντηση με στελέχη της Royal Caribbean
H Διεθνής Συμβουλευτική Επιτροπή του Αμερικανικού Πανεπιστημίου Βηρυτού-Ο ρόλος και τα ιδρυτικά μέλη
Εκστρατεία Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για τις διαδικτυακές απάτες
Logistics: Πώς μπορεί η λανθασμένη επιλογή συνεργάτη να πλήξει ανεπανόρθωτα μια εταιρεία
Πλούταρχος Γεωργιάδης: Η ανοχή μας έχει εξαντληθεί και αναμένουμε λύσεις από το κράτος-Τι ζητούν οι φαρμακοποιοί
Δηλώστε συμμετοχή: Το 15ο Συνταξιοδοτικό Φόρουμ έρχεται την 1η Νοεμβρίου
Κινήθηκε σε ανοδική πορεία ο κύκλος εργασιών στην βιομηχανία
Lobbying στην Κύπρο: Εκπαιδευτικό σεμινάριο για το νέο νομοθετικό πλαίσιο