Η Demstar Business Solutions ψηφιοποιεί τις διαδικασίες του ΣΕΛΚ-Το έργο ψηφιοποίησης που αναλαμβάνει

Η Demstar Business Solutions Ltd, ως μια από τις πρωτοπόρες Εταιρείες στην Κύπρο στον τομέα της τεχνολογίας και της παροχής λύσεων ψηφιοποίησης διαδικασιών, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ).

Στόχος της συνεργασίας, είναι η ψηφιοποίηση των διαδικασιών του ΣΕΛΚ στο πλαίσιο του στρατηγικού του σχεδιασμού, έχοντας ως απώτερο σκοπό τόσο την βελτίωση της εμπειρίας των μελών του Συνδέσμου, όσο και την ενίσχυση της ευελιξίας και της αποτελεσματικότητας του οργανισμού.

Στα πλαίσια του έργου ψηφιοποίησης των διαδικασιών, η Demstar έχει αναλάβει την ψηφιοποίηση και διαχείριση της ροής εργασιών (Workflow management), με αυτοματοποίηση διαδικασιών υποβολής και έγκρισης αιτήσεων για εγγραφή μέλους και χορήγησης πιστοποιητικών άσκησης επαγγέλματος σε μέλη και οίκους, την έξυπνη συλλογή των απαραίτητων στοιχείων για ευκολότερη αξιοποίηση και ταχύτερη διεκπεραίωση των διαδικασιών, ως επίσης τον σχεδιασμό ψηφιακών ροών και διαδικασιών για τις ανάγκες του οργανισμού.

Τα μέλη του ΣΕΛΚ θα έχουν την δυνατότητα να επωφεληθούν από τις σύγχρονες ψηφιακές λύσεις, βελτιωμένες υπηρεσίες, ευκολότερη και συνεχή πρόσβαση σε πληροφορίες αλλά και ταχύτερη διαχείριση των αιτήσεων τους, ενισχύοντας έτσι τις συναλλαγές τους με τον Σύνδεσμο και ελαχιστοποιώντας γραφειοκρατία και χρόνο.

Επιπρόσθετα, βασικός πυλώνας του έργου είναι και η προστασία των δεδομένων του Συνδέσμου και των μελών του, καθώς και η συμμόρφωση με όλες τις κανονιστικές υποχρεώσεις.

Τονίζοντας την σημαντικότητα του έργου για τον ΣΕΛΚ ο Γενικός Διευθυντής, κ. Κυριάκος Ιορδάνου, αναφέρει ότι, «Η τεχνολογική αναβάθμιση του Συνδέσμου αποτελεί στρατηγική μας προτεραιότητα, έτσι ώστε ο ΣΕΛΚ να είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις σημερινές και επικείμενες ανάγκες των μελών του, καθώς και των προκλήσεων και απαιτήσεων της οικονομίας. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την συνεργασία μας με την Demstar, αφού μαζί διαμορφώσαμε την ψηφιακή πορεία που θα ακολουθήσουμε και ήδη βλέπουμε τα πρώτα απτά αποτελέσματα στη λειτουργία του οργανισμού μας».

Σχολιάζοντας το έργο, ο CEO της Demstar, κ. Στέλιος Κολοκασίδης, τόνισε την αξία μιας συνεργασίας με ένα τόσο επαγγελματικό και δραστήριο Σύνδεσμο και την πρόκληση που αυτό δημιουργεί για την ψηφιακή αναβάθμιση του έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις δυναμικές ανάγκες των μελών της. «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που διανύουμε το ταξίδι της Ψηφιακή Αναβάθμιση με ένα τόσο απαιτητικό και δυναμικό οργανισμό».

Η Demstar Business Solutions Ltd εδώ και 38 χρόνια δραστηριοποιείται στην τοπική αγορά πληροφορικής με την εφαρμογή προηγμένων λύσεων και υπηρεσιών στους τομείς Υποδομών και Δικτύων τόσο σε τοπικό περιβάλλον (on-prem) όσο και σε περιβάλλον υπολογιστικού νέφους (cloud), λύσεων ασφαλείας δικτύων και κυβερνοασφάλειας, καθώς και εξειδικευμένες λύσεις διαχείρισης εκτυπώσεων και σάρωσης εγγράφων καθώς επίσης λύσεις ψηφιοποιημένης ροής εργασιών που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων. Αποτέλεσμα των καινοτόμων λύσεων που προσφέρει η Demstar είναι η δημιουργία ενός έξυπνου, ασφαλισμένου και ευέλικτου περιβάλλοντος εργασίας.

Ο Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ) είναι ο αρμόδιος επαγγελματικός φορέας για το λογιστικό επάγγελμα στην Κύπρο. Ιδρύθηκε το 1961 και σήμερα αριθμεί πέραν των 6.200 μελών. Οι κύριοι στόχοι του περιλαμβάνουν την παροχή οργανωτικού πλαισίου για όλους τους επαγγελματίες λογιστές, την υποστήριξη και προώθηση των δραστηριοτήτων και των ενδιαφερόντων του επαγγέλματος του λογιστή, τη διαφύλαξη της φήμης του επαγγέλματος και την τήρηση του Κώδικα Δεοντολογίας από όλα τα μέλη του, καθώς και την συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη και κατάρτιση των μελών του. Πρόσθετα, ο ΣΕΛΚ αποτελεί αρμόδια αρχή για την ρύθμιση και εποπτεία του λογιστικού επαγγέλματος και των αδειοδοτημένων μελών του, ως ορίζεται από την κείμενη νομοθεσία.

Δειτε Επισης

Κοινή επιθυμία όλων η θεσμοθέτηση του φεστιβάλ «Πάμε Τρόοδος»-Συμμετείχαν πολλές μικρές επιχειρήσεις
Μεγάλη προσέλευση στο φεστιβάλ «Πάμε Τρόοδος»-Αναδείχθηκαν οι μικρές επιχειρήσεις των ορεινών (pics)
Στόχος της Κυβέρνησης η στήριξη των επιχειρήσεων της υπαίθρου-Θα περιοδεύσει σε όλες τις επαρχίες ο Πρόεδρος
Βυθίστηκε στο πένθος η κυπριακή ναυτιλία... Έφυγε από τη ζωή ο πρωτεργάτης της Χαράλαμπος Μυλωνάς
Παναγιώτης Σάββα: Καινοτομία στον τομέα του ποτού με κυπριακή παράδοση (video)
Πάμε Τρόοδος…Η πρωτοβουλία της Πρώτης Κυρίας, οι μικρές επιχειρήσεις που συμμετέχουν και η ευκαιρία που τους δίνεται
Πώς πήγε το νέο σύστημα αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων-Τα «αυστηρά» και τα «γενναιόδωρα» Υπουργεία
Επιδόσεις που επιβεβαιώνουν την σωστή πορεία της κυπριακής οικονομίας...
GSI: Τζίφος και ο νέος διαγωνισμός για αξιολόγηση της μελέτης κόστους οφέλους-Ενδιαφέρθηκε μόνο η εταιρεία που απορρίφθηκε
Logistics: Πώς μπορεί η λανθασμένη επιλογή συνεργάτη να πλήξει ανεπανόρθωτα μια εταιρεία