Σε περίοδο αλλαγών, ενισχύσεων και βελτιώσεων η Atterbury-Πυρετώδεις προετοιμασίες για Mall of Cyprus και Mall of Limassol

Σε περίοδο έντονης κινητικότητας βρίσκεται η Atterbury στην κυπριακή αγορά, έχοντας μεγαλόπνοα σχέδια στα σκαριά, τα οποία έρχονται να ενδυναμώσουν την παρουσία της και να φέρουν νέα δεδομένα στο λιανεμπόριο.

Η πολυαναμενόμενη επέκταση στη Λεμεσό, με νέο εμπορικό κέντρο, αλλά και οι αλλαγές που δρομολογούνται για το Mall of Cyprus, αναπόφευκτα θα δημιουργήσουν νέες ισορροπίες και θα ενισχύσουν την αγοραστική εμπερία.

Την ώρα που το Mall of Limassol τρέχει με τραπεζική και εμπορική υποστήριξη, το Mall of Cyprus προχώρησε σε στρατηγικές αλλαγές με στόχο την ενίσχυση των επιλογών για ψώνια και ψυχαγωγία.

  • Mall of Cyprus: Αλλαγές και νέοι tenants για να καλυφθεί το κενό του K Cineplex

Την κάθοδο νέων εμπορικών σημάτων και καταστημάτων μόδας, την ανάπτυξη νέων χώρων ψυχαγωγίας και διασκέδασης, αλλά και συνεχείς βελτιώσεις στις εγκαταστάσεις του εμπορικού κέντρου, προανήγγειλε το Mall of Cyprus.

Μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με το K Cineplex, το οποίο ολοκλήρωσε την παρουσία του στο εμπορικό κέντρο της Atterbury στις 21 Ιουλίου 2024, αναζητούνται οι tenants που θα καλύψουν αυτό το ομολογουμένως μεγάλο κενό που δημιουργείται

mallofcyprus10002

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα το Mall of Cyprus, η αλλαγή αυτή αποτελεί μια συναρπαστική ευκαιρία για νέες εξελίξεις.

«Εργαζόμαστε ενεργά για να καλύψουμε τον κενό χώρο με νέους ενοικιαστές που θα επικεντρωθούν στη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας στο Mall of Cyprus», σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, υπογραμμίζοντας πως οι νέες προσθήκες θα ανακοινωθούν σύντομα και αναμένεται να φέρουν φρέσκια ενέργεια και καινοτόμες εμπειρίες στους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου.

Οι επερχόμενες βελτιώσεις στο Mall of Cyprus θα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, ενίσχυση της κατηγορίας της μόδας, με εισαγωγή νέων brands και καταστημάτων μόδας που ανταποκρίνονται σε διαφορετικά στυλ και προτιμήσεις, εξασφαλίζοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών.

mallofcyprus10003

Παράλληλα, το εμπορικό κέντρο προχωρά σε αναβάθμιση της ψυχαγωγίας, μέσω της ανάπτυξης νέων χώρων ψυχαγωγίας και διασκέδασης που θα παρέχουν μοναδικές και συναρπαστικές εμπειρίες για όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Έμφαση θα δοθεί επίσης στις βελτιωμένες εγκαταστάσεις, με συνεχείς βελτιώσεις στις εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων αναβαθμισμένων εσωτερικών χώρων, διευρυμένων επιλογών εστίασης και βελτιωμένων υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών.

Στόχος και δέσμευση του εμπορικού κέντρου είναι να διασφαλίσει μία απρόσκοπτη μετάβαση με την ελάχιστη δυνατή αναστάτωση για τους επισκέπτες του.

  • Mall of Limassol: Ισχυρή υποστήριξη και έμφαση στο tenancy mix

Καταλυτικής σημασίας αποδεικνύεται η εμπορική και η τραπεζική υποστήριξη που έλαβε το Mall of Limassol, το νέο εγχείρημα της Atterbury Europe στην κυπριακή αγορά, το οποίο στηρίζουν κορυφαίοι παράγοντες.

Η εταιρεία προχώρησε στην επίτευξη εμπορικής συμφωνίας με την αλυσίδα Υπεραγορών Αλφαμέγα, η οποία θα είναι ένας από τους βασικούς ενοικιαστές στο νέο εμπορικό κέντρο της Λεμεσού, καθώς και στην εξασφάλιση από τον Όμιλο Eurobank πιστωτικής έγκρισης για την παροχή της απαιτούμενης τραπεζικής χρηματοδότησης για την προτεινόμενη ανάπτυξη με συμφωνηθέντες όρους και προϋποθέσεις.

malloflimassol1812

Οι εν λόγω εξελίξεις θέτουν τις βάσεις για την υλοποίηση του μεγαλόπνοου project που έρχεται να αλλάξει άρδην τα δεδομένα του λιανεμπορίου της Λεμεσού.

Η Atterbury αναμένει την εξασφάλιση των απαιτούμενων εγκρίσεων από τις αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να αρχίσουν οι εργασίες ανέγερσης του νέου mall στη Λεμεσό, οι οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες του InBusinessNews, τοποθετούνται για το πρώτο τετράμηνο του 2025, σε μία επένδυση που ξεπερνά τα €120 εκατ.

Το Mall of Limassol θα ανεγερθεί στην περιοχή Μέσα Γειτονιάς και συγκεκριμένα στην ενορία Τιμίου Προδρόμου, στη συμβολή των λεωφόρων Γεωργίου Νεοφύτου και Σπύρου Κυπριανού.

mallatterbury

Νοουμένου ότι πρόκειται για το πρώτο εμπορικό κέντρο στην κυπριακή αγορά της Atterbury Europe, το οποίο θα δημιουργηθεί από την αρχή, ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί τόσο στο design, την αισθητική και την ποιότητα των υλικών, όσο στη βιωσιμότητα και τον περιβαλλοντικό χαρακτήρα του έργου.

Πέραν των Υπεραγορών Αλφαμέγα που θα αποτελέσουν έναν από τους βασικούς ενοικιαστές του Mall of Limassol, σε εξέλιξη βρίσκονται συζητήσεις μεταξύ της Attebury Europe και δημοφιλών στην κυπριακή αγορά brands, αλλά και νέων εμπορικών σημάτων που θα πραγματοποιήσουν κάθοδο στην Κύπρο μέσω ανοίγματός τους στο νέο εμπορικό κέντρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το tenancy mix που επιθυμεί η εταιρεία σχετίζεται αφενός με γνωστούς ενοικιαστές με επιτυχημένη πορεία στην τοπική αγορά και αφετέρου με το upmarket λιανεμπόριο.

Δειτε Επισης

Τα πολυτελή μοντέλα και supercars από το στόλο της E-Cars Group που θα δείτε στο Limassol Motion Event 2024
Αντίστροφη μέτρηση για το «opening» του νέου Jumbo στη Λευκωσία-Η εξέλιξη των έργων και πότε ανοίγει
Jumbo: Μικρή αύξηση των πωλήσεων στην Κύπρο το οκτάμηνο-Πώς κινήθηκε ο Αύγουστος
Γιώργος Φωτίου-Bean Bar: Τα μυστικά για την επιλογή του καλύτερου και ποιοτικότερου καφέ
Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Αιτήσεις μέχρι 6 Οκτωβρίου για την δεύτερη άτυπη ομάδα εργασίας για το χαλλούμι
Λ. Καρακατσάνης: Η DUST+CREAM που ήρθε εν μέσω πανδημίας στην Κύπρο και αλλάζει τους κανόνες της ομορφιάς
O επαναπροσδιορισμός του εμπορίου ξεκινά από το E-Commerce Conference
Αυξήθηκε σε αξία και σε όγκο το λιανικό εμπόριο τον Ιούλιο
Αυτοκίνητα από €500 μέχρι €25.000 στον πλειστηριασμό της Τρ. Κύπρου
Σε ποια φάση βρίσκεται το Neo Plaza-H πιο πρόσφατη εξέλιξη και η δικαστική μάχη που συνεχίζεται