Powered by

Όμιλος Punin: Η δραστηριοποίηση, τα μεγάλα σχέδια και το όραμα του ιδρυτή του για την Κύπρο

Μεγάλα σχέδια έχει για την Κύπρο ο Dmitriy Punin, ιδρυτής του Punin Group που έφτασε στη Λεμεσό το 2019, με κορυφαία προτεραιότητα να μετατρέψει το νησί σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό.

Ο επιχειρηματίας φιλοξένησε δημοσιογραφική συνάντηση στη Λευκωσία, κατά τη διάρκεια της οποίας, παρουσίασε το όραμά του για το νησί, το οποίο όπως λέει πλέον θεωρεί σπίτι του.

Έντονη είναι η δραστηριοποίηση του Punin τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο, σε μια σειρά από τομείς της αγοράς, συμπεριλαμβανομένων λογισμικού, HORECA, Health & Beauty, Entertainment and Consulting, με έμφαση στη γαστρονομία και την οινοποίηση.

puninwine

Le Petit Marché, ένα γαλλικό cava και delicatessen

punin2

Παθιασμένος με το καλό κρασί, ο Punin δημιούργησε την ετικέτα Punin Wine, ενώ προχώρησε στο άνοιγμα του Le Petit Marché, ενός γαλλικού cava και delicatessen, μοναδικού στη Λεμεσό, που πουλούσε, μεταξύ άλλων, αποκλειστικά γαλλικά κρασιά εισαγωγής, σοκολάτες, τυρί, χαβιάρι, καπνιστό σολομό βιολογικής καλλιέργειας και τρούφες.

puninfr

puninfr2

puninfr3

Le Frenchie by Punin - Το γαλλικό εστιατόριο στη Λεμεσό

puninfr4

puninfr5

puninfr6

Μία από τις άμεσες προτεραιότητες του Ομίλου Punin είναι να αναδείξει την Κύπρο ως κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό και να την τοποθετήσει στον διεθνή γαστρονομικό χάρτη. Το γαλλικό εστιατόριο Le Frenchie και το TOY Confectionery by Punin στη Λεμεσό αποτελούν μέρος αυτής της προσπάθειας.

punin10

punin11

punin12

TOY Confectionery by Punin

punin14

punin15

punin16

Όσον αφορά τις ευρύτερες επιχειρηματικές του δραστηριότητες, ο Όμιλος Punin διαθέτει χώρους μικτής χρήσης, έργα κατασκευής έξυπνων πόλεων μεγάλης κλίμακας, χώρους συναυλιών, χώρους εκδηλώσεων, γραφεία και εμπορικά καταστήματα υπό την ομπρέλα του.

Μια άλλη βασική προτεραιότητα, που αναφέρθηκε στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, είναι η δημιουργία ευκαιριών για την προώθηση των τοπικών ταλέντων και η οικοδόμηση ισχυρών δεσμών με την κυπριακή κοινότητα.

Ο Dmitriy Punin είπε: «Είμαι πολύ ευγνώμων που μοιράζομαι το όραμά μου. Από την ίδρυση της εταιρείας μας, Punin Group, η κύρια αποστολή μας ήταν να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής για τους κατοίκους, καθώς και την ποιότητα των υπηρεσιών στους τομείς που δραστηριοποιούμαστε.

Είμαι πολύ ευγνώμων για την Κύπρο. Από το 2019 θεωρώ την Κύπρο ως το σπίτι μου. Είμαι πολύ ευγνώμων για τους κατοίκους που μας έχουν εδώ και θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε και να επενδύουμε για να κάνουμε την Κύπρο καλύτερη».

Δειτε Επισης

Τουρισμός: Ποσό ρεκόρ από την ταξιδιωτική βιομηχανία στο παγκόσμιο ΑΕΠ το 2024
Παναγιώτης Σάββα: Καινοτομία στον τομέα του ποτού με κυπριακή παράδοση (video)
SKY express: Διευρύνει το δίκτυο συνεργασιών με την ITA Airways-Περισσότερες επιλογές στους επιβάτες από Ελλάδα και Κύπρο
Ευριπίδης Λοϊζίδης: Ολόχρονος τουριστικός προορισμός τα επόμενα χρόνια η Πάφος-«Υπάρχουν τα περιθώρια»
Επένδυση €25 εκ. της Aegean στη Volotea-Από τους κορυφαίους αερομεταφορείς χαμηλού κόστους στην Ευρώπη
Π. Κωνσταντίνου: Προς ολική ανακαίνιση και αναβάθμιση το Pernera Beach Hotel-Τα σχέδια για το ξενοδοχείο
Θετική διάθεση και νέος εντατικός κύκλος διαβουλεύσεων για την συλλογική σύμβαση στα ξενοδοχεία
Ανέλαβε δράση ο Παναγιώτου-Συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη για τη συλλογική σύμβαση στα ξενοδοχεία
Αναβαθμίζεται η Ακτή Ολυμπίων στη Λεμεσό-Μια χρήσιμη υποδομή για ιδιοκτήτες σκαφών
Αντ. Πισσαρίδης: Ανακαινίσεις και ποιοτικές αναβαθμίσεις στο «Ρόδον»-Οι αλλαγές που έρχονται στο ξενοδοχείο