Αρετή Βασιλαρά: H επένδυση της IPH Iakovos Photiades Group of Companies στο ανθρώπινο δυναμικό της

Οι πρακτικές που ξεχωρίζουν την IPH Iakovos Photiades Group of Companies περιλαμβάνουν το κτίσιμο μιας ισχυρής εργασιακής κουλτούρας, δημιουργώντας θετικές εμπειρίες στο προσωπικό, καλλιεργώντας ένα κλίμα εμπιστοσύνης και διαφάνειας.

Εταιρικό στόχο αποτελεί η αξιοποίηση των δυνατοτήτων κάθε ατόμου στον ρόλο που του ταιριάζει. Η εταιρεία εφαρμόζει σύστημα αξιολόγησης και προσφέρει ευκαιρίες ανέλιξης και μετακίνησης στα διάφορα τμήματα.

«Γιορτάζει με τους ανθρώπους της, τις μεγάλες στιγμές τους, αναγνωρίζοντας τις επιτυχίες τους καθημερινά με την παροχή διάφορων δώρων ανάμεσα σε άλλα», εξηγεί, σε συνέντευξή της στο InBusinessNews, η Αρετή Βασιλαρά, human resources manager.

Τι πρεσβεύει ο παράγων άνθρωπος για σας;

Οι άνθρωποι αντιπροσωπεύουν την καρδιά ενός οργανισμού για εμένα. Είναι άτομα με μοναδικές δεξιότητες, ταλέντα, εμπειρίες και φιλοδοξίες. Οι άνθρωποι φέρνουν ζωή, δημιουργικότητα και καινοτομία στην εταιρεία.

Επένδυση σε ανθρώπους σημαίνει ενδυνάμωσή τους, παροχή ευκαιριών για ανάπτυξη και εξέλιξη, ενθάρρυνση μιας θετικής εργασιακής κουλτούρας και προτεραιότητα στην ευημερία τους.

Η εκτίμηση των ανθρώπων οδηγεί σε υψηλότερα κίνητρα, δέσμευση, παραγωγικότητα και, τελικά, σε μια πιο επιτυχημένη και βιώσιμη επιχείρηση.

Σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον με έντονες προκλήσεις, ποιες είναι οι προϋποθέσεις σήμερα για σωστή διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού σε ένα οργανισμό που στοχεύει στη βιώσιμη εξέλιξή του;

Οι προϋποθέσεις για την αποτελεσματική διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού περιλαμβάνουν τον στρατηγικό σχεδιασμό και την ευθυγράμμιση των στόχων του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού με τη συνολική επιχειρηματική στρατηγική, για να διασφαλιστεί ότι υποστηρίζει τους στόχους του οργανισμού.

Επενδύουμε στην ανάπτυξη και εκπαίδευση των εργαζομένων, για την ενίσχυση των ικανοτήτων και της δέσμευσης τους. Είναι σημαντική η προσέλκυση ταλέντων, η διατήρηση των εργαζομένων και η προώθηση μιας θετικής επωνυμίας εργοδότη.

Στη δική σας στρατηγική που επικεντρώνεστε περισσότερο;

Επιπρόσθετα, η διαχείριση της απόδοσης, η τακτική ανατροφοδότηση και η αποτελεσματική διαχείριση της αλλαγής και υποστήριξη των εργαζομένων σε περιόδους μετάβασης και αβεβαιότητας είναι τομείς εξίσου σημαντικοί στην στρατηγική μας.

  • Who is who

Η IPH Iakovos Photiades Group of Companies είναι οικογενειακή εταιρεία, από τους μεγαλύτερους αντιπροσώπους και διανομείς τροφίμων στην Κύπρο. Επενδύει, μέσω σεμιναρίων και συναφών πρακτικών, στην εκπαίδευση των 270 εργαζομένων της για αναβάθμιση των επαγγελματικών και προσωπικών τους δεξιοτήτων.

Δίνει προτεραιότητα στη διαφάνεια και στην εμπιστοσύνη ως στοιχεία της εργασιακής κουλτούρας, προσφέροντας βήμα στο προσωπικό στο πλαίσιο της λήψης αποφάσεων. Η εταιρεία εφαρμόζει σύστημα αξιολόγησης και δίνει ευκαιρίες ανέλιξης και μετακίνησης στα διάφορα τμήματα.

*Η IPH Iakovos Photiades Group of Companies ήταν υποψήφια στα IN Business Awards 2023 στην κατηγορία Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης.

Δειτε Επισης

Tι προβλέπει η συμφωνία για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης στην «Larnaca Public Transport»
Τι αλλάζει στα κριτήρια για την κάθοδο ξένων πανεπιστημίων-Ποια εξέφρασαν ενδιαφέρον για παραρτήματα
Στο 3,7% το 2024 η ανάπτυξη με περιορισμό του πληθωρισμού στο 2,2%-Το σχέδιο Δημοσιονομικού Προγράμματος 2025
Έκθεση σταδιοδρομίας «Find Your Career in Europe 2024»-Ανακάλυψε ευκαιρίες απασχόλησης στην Ευρώπη
Νέος πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων ο Παναγιώτης Τρισόκκας
Ανακατατάξεις στην μετοχική σύνθεση της Τράπεζας Κύπρου-Πώλησε το 3% των μετοχών της η CarVal
Στα κορυφαία 500 πανεπιστήμια παγκοσμίως το Πανεπιστήμιο Κύπρου-Η νέα κατάταξη
Νέα κανονικότητα στην κατανομή περιουσιακών στοιχείων
Ο ρόλος της TN στην αναδιαμόρφωση των οργανωτικών αναγκών
KEAN: Στηρίζει την Europa Donna και ρίχνει φως στα σημάδια του καρκίνου του μαστού