Η BLegal (Panayiotou Shamma LLC) γιορτάζει τα εγκαίνια του νέου γραφείου στη Λεμεσό

Η δικηγορική εταιρεία BLegal (Panayiotou Shamma LLC) με χαρά ανακοινώνει τα εγκαίνια των νέων γραφείων της στη Λεμεσό.

Η επιτυχημένη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024, συγκέντρωσε εκλεκτούς πελάτες, συναδέλφους, συνεργάτες και φίλους του δικηγορικού γραφείου.

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε σε ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα, με κοκτέιλ και μουσική, δημιουργώντας μια ευχάριστη βραδιά για όλους τους παρευρισκόμενους.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του δικηγορικού γραφείου, αναδεικνύοντας τη δέσμευση της BLegal για την παροχή προηγμένων υπηρεσιών στους πελάτες της.

Οι επισκέπτες εντυπωσιάστηκαν από τους σύγχρονους, ευρύχωρους και καινοτόμους χώρους εργασίας, σχεδιασμένους για να προάγουν τη συνεργασία, την ιδιωτικότητα και την αριστεία στις νομικές υπηρεσίες.

Τα νέα γραφεία αντικατοπτρίζουν την αφοσίωση της BLegal στην παροχή κορυφαίας νομικής υποστήριξης σε ένα επαγγελματικό και κυρίως φιλόξενο περιβάλλον.

1

Η Εύα Σιαμμάς, μία εκ των ιδρυτικών συνεταίρων, ευχαρίστησε όλους για την υποστήριξή τους στη μέχρι τώρα πορεία της δικηγορικής εταιρείας προς ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον, δηλώνοντας, "Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανοίγουμε τα νέα μας γραφεία στη Λεμεσό.

Αυτό το ορόσημο αντιπροσωπεύει τη συνεχή μας ανάπτυξη και τη δέσμευση μας για την παροχή εξαιρετικών νομικών υπηρεσιών. Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη των πελατών μας, των συνεργατών μας και των φίλων μας και ανυπομονούμε για πολλά ακόμα επιτυχημένα χρόνια μαζί."

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την επίσημη τελετή εγκαινίων των νέων γραφείων, ακολουθούμενη από πρόποση για μελλοντικές επιτυχίες και συνεχή ανάπτυξη.

2

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την BLegal (Panagyotou Shamma LLC) και τις υπηρεσίες της, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.blegal.com ή επικοινωνήστε:

Panayiotou Shamma LLC

217, Arch Makariou III Ave., No. 17 Maximos Plaza, 3106 Limassol

info@blegalcy.com

Tel. +357 25333053

www.blegalcy.com

  • Σχετικά με την BLegal (Panagiotou Shamma LLC):

Με πέραν των 25 ετών συνδυασμένης εμπειρίας, η BLegal είναι ένα εξειδικευμένο δικηγορικό γραφείο με έδρα τη Λεμεσό, που μπορεί να προσφέρει σύγχρονες νομικές λύσεις σε επιχειρίσεις και επαγγελματίες.

Οι πελάτες του γραφείου κυμαίνονται από άτομα έως διεθνείς εταιρείες, λαμβάνοντας κάθε φορά εξατομικευμένη προσοχή ανεξαρτήτως φύσεως της υπόθεσης.

Δειτε Επισης

Μ. Βουκής: Γιατί να αποφύγουν οι επιχειρήσεις το Greenwashing
ΕΝΙμέρωση που τερματίζει τον συναγερμό… Διαψεύδει τα περί αποχώρησης από την κυπριακή ΑΟΖ
Κυριάκος Παρπούνας: Το πλαίσιο ESRS και τα πέντε βήματα εφαρμογής
Δύο επιχειρηματικά case studies που χρησιμοποιούν βέλτιστες πρακτικές ESG δίνουν το παράδειγμα
Ανδρέας Γιόρτσιος: 100% ηλεκτρική ενέργεια στα εργοστάσια Coca-Cola HBC Κύπρου από ΑΠΕ
Κορυφαίες εταιρείες βραβεύτηκαν στα 12α Invest Cyprus International Investment Awards
Leonardo Hotels & Resorts Mediterranean: Άνοιξε τις πόρτες του το πεντάστερο SEAFOS Luxury Resort & Spa στο Ναύπλιο
Ενσωμάτωση της ηθικής κουλτούρας σε επίπεδο Διοικητικού Συμβουλίου
PwC Κύπρου: Καθοριστικής σημασίας οι ξένες επενδύσεις για την ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας
Αλίκη Δράκου: Η άλλη πτυχή της βιωσιμότητας και τι περιλαμβανει το σχέδιο που υλοποιεί η Cyta