Inspire 2024: Ηχηρά ονόματα στο μεγαλύτερο Φεστιβάλ Επιχειρηματικότητας

Ετοιμαστείτε να ζήσετε τη μεγαλύτερη γιορτή της επιχειρηματικότητας και της δημιουργικότητας στο INSPIRE 2024! Ένα γεγονός-ορόσημο που θα μετατρέψει την καρδιά της Λευκωσίας σε κόμβο καινοτομίας και έμπνευσης από τις 3 έως τις 4 Οκτωβρίου 2024.

Το φετινό INSPIRE, που θα πραγματοποιηθεί σε πολλαπλές τοποθεσίες της λεωφόρου Μακαρίου, είναι αφιερωμένο στην ανάδειξη των ποικίλων πτυχών της επιχειρηματικότητας με ένα ευρύ φάσμα εκδηλώσεων που απευθύνεται σε κοινό ηλικίας 15 έως… 95 ετών, καθιστώντας το ως μια γιορτή της συμπερίληψης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του INSPIRE 2024 οι παρευρισκομένοι θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν από κοντά ομιλητές οι οποίοι θα τους καθοδηγήσουν σε ένα ταξίδι επιχειρηματικότητας που τα περιέχει όλα: από masterclasses και συζητήσεις σε πάνελ των ηγετών της νέας γενιάς, μέχρι live podcasts και cocktails, street food parties. Διακεκριμένοι επιχειρηματίες από την Κύπρο αλλά και το εξωτερικό έρχονται στο INSPIRE για να αναδείξουν την επιχειρηματικότητα σε όλες της τις εκφάνσεις και να εμπνεύσουν ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Η πρώτη μέρα της διοργάνωσης επιφυλάσσει διασκέδαση, ενημέρωση και.. γέλιο. Ο δημοφιλής stand up comedian, παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός Λούης Πατσαλίδης μαζί με την αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγό, παρουσιάστρια, content creator και influencer Pan Dragomir, θα υποδεχτούν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο επιχειρηματίες της Κύπρου, σε μια χαλαρή, αλλιώτικη συζήτηση με κοκτέιλ στο τραπέζι, για να προχωρήσουν μετά σε ένα stand up session που θα ξυπνήσουν αναμνήσεις από 80’s, 90’s και 00’s.

Μεγάλο φινάλε με τετ-α-τετ συνεντεύξεις και εξαιρετικό stand-up

Το φινάλε του φεστιβάλ θα φιλοξενήσει τετ-α-τετ συνεντεύξεις του παρουσιαστή, δημοσιογράφου και ραδιοφωνικού παραγωγού, Τάσου Τρύφωνος με κορυφαίους επιχειρηματίες. Στη συνέχεια το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει από κοντά τον γνωστό stand up comedian από την Ελλάδα Γιώργο Χατζηπαύλου, ο οποίος θα βρεθεί στην Κύπρο για να δώσει το παρόν του στη διοργάνωση. Ο Γιώργος υπόσχεται μια εξαιρετική παράσταση stand-up comedy που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Πολλές και παράλληλες σκηνές

Η εκδήλωση που θα φιλοξενήσει δεκάδες σπουδαίους επιχειρηματίες από Κύπρο και εξωτερικό, αποτελείται από τις εξής σκηνές:

  • «The Ask Me Anything Stage»
  • «The Pioneers Stage»:
  • «The Gamechangers Stage»
  • «The Gen A Stage»
  • «Conquer the World Stage»
  • «The Global Entrepreneur Stage»
  • «The New Gen Leaders Stage»
  • «The Tete a Tete Stage»
  • Σειρά από Live Podcasts

To Inspire 2024 σάς περιμένει για ένα αξέχαστο διήμερο γεμάτο ενέργεια και διασκέδαση!

Δειτε Επισης

Ενσωμάτωση της ηθικής κουλτούρας σε επίπεδο Διοικητικού Συμβουλίου
PwC Κύπρου: Καθοριστικής σημασίας οι ξένες επενδύσεις για την ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας
Αλίκη Δράκου: Η άλλη πτυχή της βιωσιμότητας και τι περιλαμβανει το σχέδιο που υλοποιεί η Cyta
Μαρία Τζελέπη: Στο επίκεντρο της επιχειρησιακής στρατηγικής της Coca-Cola η βιώσιμη ανάπτυξη
ESG: Πώς να μεταβούν οι επιχειρήσεις από τη θεωρία στην πράξη
Στον…αστερισμό των ESG και το Υπουργείο Γεωργίας
Φίλιππος Σώσειλος: Οι πέντε πυλώνες στήριξης της εξέλιξης της κυπριακής οικονομίας
Πέντε διεθνή βραβεία για την εκστρατεία Nurofen: «Περήφανοι για τους Πυροσβέστες μας»
Νίκος Χριστοδουλίδης: Λαμπρή πρωτοβουλία η ίδρυση του Πολιτιστικού Ιδρύματος της Τράπεζας Κύπρου
Ν. Χριστοδουλίδης: Συνέχιση διαλόγου, συνεργάτες στην προσπάθεια για το rebranding της Κύπρου οι επενδυτές