CP Herbalist: Προχωρά με νέο εργοστάσιο στη Λεμεσό-Επένδυση που φέρνει επέκταση (photos)

Σε ένα σημαντικό βήμα για την ανάπτυξη της επιχείρησης και μία επένδυση που θα καταστήσει δυνατή την επέκτασή της, προχωρά η CP Herbalist, η οποία ετοιμάζεται εντατικά για το άνοιγμα νέου εργοστασίου παραγωγής καλλυντικών.

Το νέο εργοστάσιο της εταιρείας, το οποίο θα στεγάζεται στη Λεμεσό, βρίσκεται στη φάση της ολοκλήρωσης και αναμένεται να είναι πλήρως λειτουργικό εντός των επόμενων έξι μηνών.

houseofcosmetics

Αρχικά, το εργοστάσιο έκτασης περίπου 1.000 τετραγωνικών μέτρων θα επικεντρωθεί στην παραγωγή των καλλυντικών προϊόντων της εταιρείας που ήδη κυκλοφορούν στην αγορά.

houseofcosmetics2

houseofcosmetics3

Στη συνέχεια, στο νέο εργοστάσιο της CP Herbalist θα προσφερθούν υπηρεσίες σύνθεσης, συσκευασίας, κατασκευής και εργαστηριακών δοκιμών για άλλες εταιρείες που είτε παράγουν καλλυντικά είτε επιθυμούν να ξεκινήσουν τη δική τους παραγωγή και να δημιουργήσουν το δικό τους brand.

houseofcosmetics4

«Χωρίς ρίσκο δεν μπορείς να πετύχεις την πρόοδο που επιθυμείς»

Μιλώντας στο InBusinessNews, η Founder & CEO του CP Herbalist και βοτανολόγος, Χρυσταλλένα Πουλλή χαρακτήρισε το άνοιγμα του νέου εργοστασίου παραγωγής καλλυντικών ως σημαντικό βήμα για την επιχείρηση, αλλά και ένα μεγάλο ρίσκο.

«Πιστεύω ακράδαντα ότι χωρίς ρίσκο δεν μπορείς να πετύχεις την πρόοδο που επιθυμείς. Είναι μια σημαντική επένδυση που θα μας επιτρέψει να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας και να προσφέρουμε καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες μας», επεσήμανε σχετικά.

houseofcosmetics5

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής στην CP Herbalist εργοδοτούνται 11 άτομα, ενώ με την ολοκλήρωση του εργοστασίου αναμένεται το προσωπικό να ανέλθει περίπου στα 30 - 40 άτομα.

Το επιχειρηματικό ταξίδι από το 2017

Η Χρυσταλλένα Πουλλή, η οποία σπούδασε βοτανολόγος στην Αγγλία, ξεκίνησε το επιχειρηματικό της ταξίδι στην CP Herbalist το 2017, κάνοντας τα πρώτα της βήματα στον χώρο.

chrystallenapoulli

Μετά από την εμπειρία της σε κλινικές του εξωτερικού και εμπνευσμένη από τους ασθενείς που αναζητούσαν εναλλακτικές μεθόδους, ξεκίνησε δειλά-δειλά να φτιάχνει τις δικές της συνταγές από φυτικά και φυσικά προϊόντα για τους τότε συνάδελφους της αλλά και για την οικογένεια της.

chrystallenapoulli2

Μένοντας έκπληκτη από τα αποτελέσματα, πήρε την μεγάλη απόφαση να επενδύσει στις συνταγές αυτές, δημιουργώντας το brand CP Herbalist.

Η CP Herbalist ασχολείται με 100% φυτικά και φυσικά προϊόντα για το σώμα και το πρόσωπο. Οι σειρές του brand απευθύνονται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες.

Δειτε Επισης

Απέκρουσε απάτη και έσωσε την Μπαρτσελόνα από σίγουρο αυτογκόλ αξίας ενός εκατομμυρίου η Τράπεζα Κύπρου
Πέρασαν από την Βουλή οι γενικές αυξήσεις στο δημόσιο-Καταψήφισε ο ΔΗΣΥ, «αντάρτικο» στο ΑΚΕΛ από Χαραλαμπίδου
EKT: Μείωση των επιτοκίων κατά 25 μονάδες βάσης-Η τρίτη για φέτος και η δεύτερη συνεχόμενη
Ο Νayef Kassatly στο IN Business TV για το εργοστάσιο του ομίλου Kassatly στην Κύπρο-Τι είπε ο Γ. Παπαναστασίου(vid)
Τρέχουν οι διαδικασίες για λειτουργία της αγοράς φυσικού αερίου-Οι ανάγκες της ΡΑΕΚ και γιατί βγήκε σε προσφορές
Οι προϋπολογισμοί Δημοσιονομικού Συμβουλίου, Ταμείου Τ/κ περιουσιών και Φορέα Εξώδικης Επίλυσης Διαφορών
Punin Wine: Γεύση επιτυχίας με ιστορία που γράφεται στην Κύπρο
Στην έκδοση με τις 1000 +μεγαλύτερες εταιρείες της Κύπρου: Το άλλο πρόσωπο των CEOs
Romulus Hotel: Το εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα που αναβιώνει και γίνεται πεντάστερο
ΠΑΣΥΛΕ: Λήξαν το θέμα του ωραρίου καταστημάτων-«Ας αντιληφθούν τη ζημιά στο λιανεμπόριο και την οικονομία»