Η αποστολή του Lidl Kids Team Κύπρου στο Μόναχο που χάρισε θέαμα και εμπειρίες ζωής

Έντεκα παιδιά από την Κύπρο μαζί με τις οικογένειές τους και με ένα συνοδό αποστολής, έζησαν από κοντά την απόλυτη εμπειρία του UEFA EURO 2024TM. Τα παιδιά συμμετείχαν στην αποστολή του Lidl Kids Team Κύπρου αφού έλαβαν μέρος στην κλήρωση μέσω της εφαρμογής Lidl Plus.

Αυτή τη φορά, η αποστολή ταξίδεψε μέχρι το Μόναχο, όπου οι μικροί ηλικίας 6 με 10 ετών, παρακολούθησαν τον αγώνα μεταξύ της Ολλανδίας και της Ρουμανίας, ο οποίος διεξήχθη στις 2 Ιουλίου. Πέρα από τα 11 παιδιά, στην κυπριακή αποστολή συμμετείχαν επίσης 11 γονείς/κηδεμόνες καθώς και ένας συνοδός.

Romania v Netherlands Round of 16 - UEFA EURO 2024 (4)

Η Lidl, ως Official Partner του UEFA EURO 2024TM, στο πλαίσιο του προγράμματος Lidl Kids Team, προσέφερε σε παιδιά από όλη την Ευρώπη την ευκαιρία να αναλάβουν τον ρόλο του συνοδού ποδοσφαιριστών (Player Escort) στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό τουρνουά του καλοκαιριού, που διεξάγεται στα γήπεδα της Γερμανίας.

Romania v Netherlands Round of 16 - UEFA EURO 2024 (8)

Έτσι λοιπόν και τα παιδιά από το Lidl Kids Team Κύπρου, πήραν από το χέρι τους ποδοσφαιρικούς τους ήρωες και τους συνόδευσαν στον αγωνιστικό χώρο, φορώντας τις εμφανίσεις με τα διακριτικά του Lidl Kids Team.

Romania v Netherlands Round of 16 - UEFA EURO 2024 (10)

Στη συνέχεια, και μετά την ανάκρουση των εθνικών ύμνων των δύο χωρών, τα παιδιά παρακολούθησαν τη διεξαγωγή του αγώνα μαζί με τους γονείς και το συνοδό τους συνοδούς τους, απολαμβάνοντας τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο του Μονάχου.

Η εμπειρία δεν τελείωσε μέχρι εκεί, καθώς στο πλαίσιο του πανευρωπαϊκού προγράμματος Lidl Kids Team, τα συνολικά 23 μέλη της κυπριακής αποστολής, απόλαυσαν δυο διανυκτερεύσεις στο Μόναχο με πλούσιες παροχές, δώρα καλωσορίσματος, εισιτήρια για τους αγώνες, μεταφορές, γεύματα και ξεναγήσεις στην πόλη.

Ταυτόχρονα έλαβαν μέρος σε διάφορες άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν, καθώς και με δημιουργική απασχόληση στον ελεύθερο χρόνο που είχαν.

Πώς επιλέγηκαν τα μέλη της αποστολής

Οι τυχεροί συμμετέχοντες της κυπριακής αποστολής Lidl Kids Team προέκυψαν μέσω του διαγωνισμού UEFA EURO 2024TM: Lidl Kids Team. Ο διαγωνισμός άρχισε στις 7 Μαρτίου και ολοκληρώθηκε 1η Μαΐου 2024, μέσω της εφαρμογής Lidl Plus.

«We’re on your team» ήταν το κεντρικό μήνυμα του προγράμματος, σε μια διαδικασία που μπορούσε να συμμετέχει όποιος επιθυμούσε χωρίς αποκλεισμούς και εξαιρέσεις, με απόλυτο σεβασμό στη διαφορετικότητα, την προσωπικότητα και τις ανάγκες κάθε ανθρώπου, μικρού ή μεγάλου.

Δεν είναι τώρα άλλωστε που η Lidl Κύπρου αποδεικνήυει πως οι άνθρωποι βρίσκονται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων και του ενδιαφέροντός της, κάτι που το κάνει πράξη επί καθημερινής βάσεως.

Romania v Netherlands Round of 16 - UEFA EURO 2024 (13)

Έπεται συνέχεια
Αποτελεί δέσμευση για τη Lidl Κύπρου η προσφορά ανάλογων μοναδικών εμπειριών στους πελάτες της, μέσω συνεργασιών όπως αυτή με το UEFA EURO 2024TM.

Ήδη προετοιμάζεται για τις επόμενες μεγάλες ενέργειες για τις οποίες το κοινό μπορεί να ενημερώνεται συνεχώς μέσω της εφαρμογής Lidl Plus, της ιστοσελίδας της και των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης της.

Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου και στα:

corporate.lidl.com.cy

team.lidl.com.cy

lidlfoodacademy.com.cy

facebook.com/lidlcy

instagram.com/lidl_cyprus

youtube.com/lidlcyprus

twitter.com/Lidl_Cyprus_

linkedin.com/company/lidl-cyprus

Δειτε Επισης

«Blackened Goggle Challenge»...Φιλανθρωπική ημερίδα κολύμβησης από την Καρολίνα Πελενδρίτου
Ο ένας χρόνος λειτουργίας της ΒΟΧ ΝOW στην Κύπρο-Τι δηλώνει ο CEO της εταιρείας στην χώρα μας
ΙδΕΚ: Έναρξη διαδικασίας βολιδοσκόπησης αγοράς για νέες γραμμές παραγωγής καινοτόμων προϊόντων
Το νέο μέλος του Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου-Διορίστηκε από το Υπουργικό
Η νέα σύνθεση του Δ.Σ. της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων με Παναγιώτη Τρισόκκα στην προεδρία
Οι πρωτοπόροι ηγέτες 30 Under 30 στο Inspire 2024: To μυστικό της επιτυχίας τους
Ευέλικτο μέλλον: Πώς οι κυπριακές επιχειρήσεις μπορούν να ενδυναμώσουν τις γυναίκες στα επαγγέλματα STEM
Παρτίδα poker για επιχειρηματική ηγεσία και ρίσκο στο Limassol Economic Forum
Και επίσημα υποψήφια Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2030 η Αγία Νάπα
Στην έκδοση με τις 1000+μεγαλύτερες εταιρείες της Κύπρου-Αυτές με τζίρο €100+ εκατ.