Κατοικίες και διαμερίσματα αυτή την βδομάδα από την Altamira Real Estate

Με μια σειρά εξαιρετικών ακινήτων αρχίζει και αυτή την εβδομάδα η Altamira Real Estate.

Διαμερίσματα και κατοικίες, σε περιοχές υψηλής ζήτησης της Κύπρου, όπως τα Λατσιά, οι Άγιοι Ομολογητές, ο Άγιος Νικόλαος Λάρνακας, η Νεάπολη Λεμεσού, η Πέγεια και το Παραλίμνι, περιμένουν τους υποψήφιους αγοραστές να κάνουν την επιλογή που ταιριάζει στις ανάγκες τους.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να εντοπίσουν τις νέες επιλογές στην ιστοσελίδα της εταιρείας, www.altamirarealestate.com.cy, και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

Επενδυτικές επιλογές σε Λεμεσό και Πάφο από €140.000

Από τις εβδομαδιαίες αναρτήσεις της εταιρείας ξεχωρίζει διώροφη κατοικία με πισίνα στην Πέγεια στην τιμή των €260.000.

Τοποθετημένη σε μια ελκυστική τοποθεσία, σε κοντινή απόσταση από το Δημοτικό Στάδιο της Πέγειας και με εξαιρετικές προσβάσεις στην παραλία "Coral Bay" και τις Θαλασσινές Σπηλιές, η κατοικία διαθέτει συνολικό εμβαδόν 162 τ.μ.

Αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού με κουζίνα, αποχωρητήριο ξένων, τρία υπνοδωμάτια και μπάνιο. Εξωτερικά, υπάρχει αυλή και πισίνα, ενώ το ακίνητο διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

1

Mεζονέτα δύο υπνοδωματίων πωλείται στην Χλώρακα Ιδανικά τοποθετημένη κοντά στο Κοινοτικό Συμβούλιο Χλώρακας και το "Leonardo Laura Beach Hotel", η μεζονέτα έχει συνολικό εμβαδόν 121 τ.μ.

Αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, αποχωρητήριο ξένων, δύο υπνοδωμάτια και κυρίως μπάνιο. Το διαμέρισμα διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας και πωλείται προς €140.000.

2

Διώροφη κατοικία με πισίνα στην κοινότητα Αναρίτα, με συνολικό εμβαδόν 163 τ.μ. Το ακίνητο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της κοινότητας και το Δημοτικό Σχολείο Αναρίτα.

Η ενδεικτική τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στις €210.000. και αποτελείται από ενιαίο χώρο τραπεζαρίας με καθιστικό και κουζίνα, αποχωρητήριο ξένων, τρία υπνοδωμάτια και μπάνιο. Εξωτερικά, υπάρχει πισίνα και αυλή, ενώ το ακίνητο διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

3

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων ξεχωρίζει στη Νεάπολη Λεμεσού. Ιδανικά τοποθετημένο επί της Λεωφόρου Γεώργιου Γρίβα Διγενή και μόλις λίγα μέτρα μακριά από την παραλία, το ακίνητο πωλείται προς €500.000.

Το διαμέρισμα διαθέτει συνολικό εμβαδόν 223 τ.μ. Αποτελείται από χολ, σαλοτραπεζαρία, κουζίνα, μπάνιο και βεράντες.

4

Μοναδικές ευκαιρίες σε Πρωταρά και Λάρνακα από €140.000

Διώροφη κατοικία πωλείται στον Πρωταρά προς €420.000. Το ακίνητο βρίσκεται κοντά στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία και την παραλία του Πρωταρά, απολαμβάνοντας εξαιρετικές προσβάσεις στις όμορφες παραλίες της περιοχής.

Με συνολικό εμβαδόν 374 τ.μ., η κατοικία αποτελείται στο ισόγειο από τραπεζαρία, καθιστικό με τζάκι, κουζίνα, πλυσταριό και αποχωρητήριο ξένων και στον όροφο από τρία υπνοδωμάτια, κυρίως μπάνιο και σοφίτα. Εξωτερικά, διαθέτει αυλή.

Υπερυψωμένη γωνιακή κατοικία πωλείται στον Άγιο Νικόλαο Λάρνακας Τοποθετημένη κοντά στο Νέο Γ.Σ.Ζ και το Γυμνάσιο Βεργίνας, η κατοικία διαθέτει εμβαδόν 189 τ.μ. και εφάπτεται στις οδούς Μονοσάνδαλου και Ανδρομάχης, με συνολικό πρόσωπο δρόμου 30 μέτρα. Διαθέτει, επίσης, υπόστεγο χώρο 70 τ.μ. και ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας, ενώ είναι τοποθετημένη σε οικόπεδο εμβαδού 298τ.μ. Η κατοικία πωλείται προς €245.000.

5

Στην ίδια περιοχή, ξεχωρίσαμε επίσης διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου. Το ακίνητο βρίσκεται κοντά στο Δημοτικό Σχολείο Καμάρων και τη Λεωφόρο Νίκου και Δέσποινας Παττίχη.

Αποτελείται από ενιαίο χώρο κουζίνας με σαλόνι και τραπεζαρία, ένα υπνοδωμάτιο και μπάνιο, ενώ το συνολικό εμβαδόν του ανέρχεται σε 75 τ.μ. Η ενδεικτική τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στις €140.000. Διαθέτει χώρο στάθμευσης και ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

Ελκυστικές επιλογές στη Λευκωσία από €105.000

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων εντοπίζεται σε ελκυστική περιοχή στους Άγιους Ομολογητές, με τιμή €120.000. Το διαμέρισμα, εμβαδού 90 τ.μ., είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά στις Λεωφόρους Νίκης και Αρσινόης.

Αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλονιού με τραπεζαρία, κουζίνα και μπάνιο. Διαθέτει δικό του καλυμμένο χώρο στάθμευσης, αποθήκη στο ισόγειο, καθώς και ανεξάρτητο τίτλο ιδιοκτησίας.

6

Στα Λατσιά εντοπίσαμε διώροφη πολυτελή έπαυλη με ιδιωτική πισίνα. Το ακίνητο διαθέτει συνολικό εμβαδόν 415 τ.μ. και το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα, πλυσταριό, τραπεζαρία με καθιστικό, γραφείο, μπάνιο, δυο υπνοδωμάτια και αποχωρητήριο ξένων.

Ο όροφος διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο με μπάνιο, καθώς και γραφείο. Το υπόγειο αποτελείται από δωμάτιο αναψυχής, αποχωρητήριο, μηχανοστάσιο και μικρό κουζινάκι, ενώ υπάρχει και βοηθητική ισόγεια κατοικία εμβαδού 70τ.μ., όπως και ένα «studio» εμβαδού 30τ.μ.

Εξωτερικά, η κατοικία διαθέτει μεγάλη αυλή με πισίνα, διπλό καλυμμένο χώρο στάθμευσης και κήπο με ψησταριά. Η ενδεικτική τιμή της κατοικίας ανέρχεται στις €910.000.

Διώροφη κατοικία πωλείται στο Δάλι στην ελκυστική τιμή των €105.000. Ιδανικά τοποθετημένη κοντά στο Δημοτικό Σχολείο Δαλιού Α' και τη Λεωφόρο Γεώργιου Εικοσάρη, η κατοικία διαθέτει εμβαδόν 120 τ.μ.

Αποτελείται από χολ, καθιστικό, κουζίνα με πρόχειρη τραπεζαρία, δύο μπάνια και τρία υπνοδωμάτια. Διαθέτει, επίσης, καλυμμένο χώρο στάθμευσης και αποθήκη.

7

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Δειτε Επισης

Α. Χριστοδούλου: Τεράστιας σημασίας για ανάπτυξη της περιοχής ο δρόμος Τάφοι των Βασιλέων-Κόλπος των Κοραλλίων
Συνάντηση ΕΤΕΚ-Αλέξη Βαφεάδη για τη βέλτιστη διαχείριση των κρατικών κτηρίων
Καθοριστικός μήνας ο Σεπτέμβρης για τον δρόμο Πάφου-Πόλης Χρυσοχούς-Ξεκαθαρίζει αν θα προχωρήσει ή όχι
Βελτίωση συνδεσιμότητας ορεινής Λάρνακας με το κέντρο της πόλης-Αίτημα ΕΤΑΠ και ΕΒΕ για αστικές συγκοινωνίες
Επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank
Εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία στην παλιά πόλη της Λευκωσίας από την Gordian (pics)
Εξαγόρασε το Labs Tower και μπαίνει στην κυπριακή αγορά η Trastor-Παραμένει στην Globe Invest η διαχείριση
Μαρίνα-λιμάνι Λάρνακας: Σε αναζήτηση εμπειρογνωμόνων για τις κύριες επενδύσεις-Ετοιμάζονται οι όροι για τις προσφορές
Εκδήλωση Cyfield: Η νέα εποχή του κέντρου της Λευκωσίας
Αυξάνεται το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών ανάπτυξης γης για αγορά οικοπέδων και οικιστικών χωραφιών