4ο Cyber Security Conference: Ο Allan Boardman στην Κύπρο

Στην εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας, η ασφάλεια των δεδομένων είναι κρίσιμη για κάθε επιχείρηση και οργανισμό.

Καθώς οι απειλές διαδικτύου γίνονται όλο και πιο εξελιγμένες και συχνές, η προστασία των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων αποτελεί προτεραιότητα.

Από την καταπολέμηση των κυβερνοεπιθέσεων έως την προστασία των εμπιστευτικών δεδομένων των πελατών, η ανάγκη για ισχυρά συστήματα ασφαλείας και προληπτικές δράσεις είναι αδιαμφισβήτητη.

Στις 26 Σεπτεμβρίου 2024, το ξενοδοχείο Hilton Nicosia θα φιλοξενήσει το 4ο Cyber Security Conference με θέμα «Safeguarding your Digital Fortress: A Practical Guide for Companies across all Economic Sectors» για να ρίξει φως στα πιο πάνω.

Μεταξύ των διακεκριμένων ομιλητών που θα ανέβουν στη σκηνή, βρίσκεται και ο Allan Boardman, Founder και Director της CyberAdvisor.London Limited, για μια μοναδική και καινοτόμα προσέγγιση στον τομέα της Κυβερνοασφάλειας.

Allan Boardman: Οραματιστής στην Κυβερνοασφάλεια

Ο Allan Boardman είναι μια εμβληματική μορφή στον χώρο της κυβερνοασφάλειας με πολυετή εμπειρία και διεθνή αναγνώριση.

Ως ιδρυτής και διευθυντής της CyberAdvisor.London Limited, έχει αφιερώσει την καριέρα του στην προστασία των ψηφιακών συστημάτων και την προώθηση της ψηφιακής εμπιστοσύνης.

Στο συνέδριο, ο Boardman θα πραγματοποιήσει ομιλία με τίτλο «AI, Cybersecurity, and Digital Trust: Engage, Embrace, Empower», προσφέροντας μια εκ βαθέων ανάλυση για το πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) μπορεί να συνεργαστεί με την Κυβερνοασφάλεια για την ενίσχυση της ψηφιακής εμπιστοσύνης.

Με την παρουσία του στον θεσμό οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν στρατηγικές για την αποτελεσματική ενσωμάτωση λύσεων βασισμένων στην AI, αξιοποιώντας τις για την ενίσχυση των αμυντικών μηχανισμών, την ανίχνευση απειλών και τη μείωση των κινδύνων.

Η αποδοχή αυτών των τεχνολογιών, επιτρέπει, άλλωστε στους Οργανισμούς να ενισχύσουν την ανθεκτικότητά τους και να προστατεύσουν τα πολύτιμα περιουσιακά τους στοιχεία.

Περισσότερα για τον Boardman

Ο Allan Boardman είναι έμπειρος σύμβουλος επιχειρήσεων και διαπιστευμένος εκπαιδευτής με έμφαση στη διακυβέρνηση πληροφοριών και τεχνολογίας, τη διασφάλιση, τη διαχείριση κινδύνων, την ασφάλεια και τα δεδομένα.

Είναι τακτικός ομιλητής σε συνέδρια σε όλο τον κόσμο και διευθύνει προγράμματα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, κινδύνου και ελέγχου μαθήματα και εργαστήρια.

Ορκωτός λογιστής, ξεκίνησε την καριέρα του στην Deloitte στο Κέιπ Τάουν και έχει εμπειρία 40 και πλέον ετών, μεταξύ άλλων στις GSK, AXA, Morgan Stanley, JPMorgan, Goldman Sachs, KPMG,PwC, Marks and Spencer και Χρηματιστήριο του Λονδίνου.

Επί του παρόντος, είναι μέλος της επιτροπής του Επιτροπής Ελέγχου και Κινδύνων σε μεγάλο πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Συμμετέχει στην ομάδα εργασίας για την πιστοποίηση CDPSE. Ήταν μέλος του Διεθνούς Διοικητικού Συμβουλίου του ISACA από το 2011 έως το 2014 και έχει διατελέσει πρόεδρος του ISACA London Chapter από το 2004 έως το 2006.

Έλαβε το βραβείο ISACA Chair's Award το 2014, το βραβείο Eugene M. Frank Award το 2019 για αξιοσημείωτες εθελοντικές υπηρεσίες και περιλαμβάνεται στους καταλόγους "Top-Rated Speakers" της ISACA για το 2018 και το 2019.

Το Συνέδριο ως πλατφόρμα γνώσης και καινοτομίας

Το 4ο Cyber Security Conference θα προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες για τους κινδύνους και τις απειλές που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις σε όλες τις λειτουργίες και τις επιχειρησιακές τους διαδικασίες.

Μέσω παρουσιάσεων και συζητήσεων, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις και τις σημαντικές εξελίξεις στον τομέα της Κυβερνοασφάλειας.

Μεταξύ των κύριων θεματικών ενοτήτων που θα καλυφθούν στο συνέδριο, περιλαμβάνονται:

  • Στρατηγικές και εργαλεία για την πρόληψη και την αντιμετώπιση κυβερνοαπειλών
  • Καινοτόμες πρακτικές για την ενίσχυση της ψηφιακής ασφάλειας
  • Case studies και βέλτιστες πρακτικές από κορυφαίους οργανισμούς
  • Αναλύσεις και προβλέψεις για το μέλλον της κυβερνοασφάλειας και την ενσωμάτωση της AI

Το Συνέδριο απευθύνεται σε στελέχη κυπριακών επιχειρήσεων κάθε μεγέθους και οικονομικού τομέα, συμπεριλαμβανομένων ειδικών κυβερνοασφάλειας, IT experts, CEOs, COOs, CFOs, διαχειριστών κινδύνων, υπευθύνων συμμόρφωσης και συμβούλων.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία για δικτύωση, ανταλλαγή απόψεων και μάθηση από τους κορυφαίους του κλάδου. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν πρακτικές λύσεις για την προστασία των κρίσιμων υποδομών τους.

Ποιους αφορά

Μην χάσετε την ευκαιρία να ενισχύσετε την ασφάλεια της ψηφιακής σας οχυρότητας και να ανακαλύψετε πρακτικές λύσεις για την προστασία των κρίσιμων υποδομών σας.

Το συνέδριο απευθύνεται σε στελέχη κυπριακών επιχειρήσεων κάθε μεγέθους και οικονομικού τομέα, συμπεριλαμβανομένων ειδικών κυβερνοασφάλειας, IT experts, CEOs, COOs, CFOs, διαχειριστών κινδύνων, υπευθύνων συμμόρφωσης και συμβούλων.

Πιο συγκεκριμένα, απευθύνεται σε:

  • Γενικούς Διευθυντές
  • Chief Technology Officers (CTOs)
  • Chief Security Officers (CSOs)
  • Chief Information Security Officers (CISOs)
  • Chief Compliance Officers (CCOs)
  • Συμβούλους Ασφαλείας
  • Υπευθύνους Συμμόρφωσης
  • Αναλυτές Ασφαλείας
  • Προγραμματιστές
  • Διαχειριστές Δικτύων & Συστημάτων
  • Διαχειριστές Κινδύνων

Πληροφορίες

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

Πληροφορίες συνεδρίου

  • Χορηγοί (μέχρι σήμερα): CABLENET, ECOMMBX, HUAWEI, Kyndryl
  • Με τη στήριξη (μέχρι σήμερα): Association of Certified Fraud Examiners (ACFE) Cyprus Chapter, Cyprus Computer Society (CCS), Cyprus Cyber Security Challenge (CCSC)
  • Υπό την Αιγίδα: Digital Security Authority
  • Οργανωτές: ΙΜΗ & ISACA Cyprus Chapter
  • Χορηγοί Επικοινωνίας: CBN (Cyprus Business News), περιοδικό GOLD, περιοδικό ΙΝ Βusiness

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

  • Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820
  • Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
  • Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Αλέξης Βαφεάδης: Ερευνώνται οι λόγοι για τη μεγάλη έλλειψη επαγγελματιών οδηγών
Ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου βράβευσε για δεύτερη χρονιά τους Νέους Επιχειρηματίες στην Κύπρο
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024
Οικογένεια ενωμένη, επιχείρηση πετυχημένη-Το ανανεωμένο εργαστήριο
Τιμητική εκδήλωση του Ολυμπιονίκη Παύλου Κοντίδη στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ο ρόλος του χρηματοπιστωτικού τομέα στην πράσινη μετάβαση
CBN Young Dragon Awards: Ανακοινώνονται τον Οκτώβριο οι τρεις φιναλίστ σε κάθε κατηγορία υποψηφιοτήτων
Μαθήματα ηγεσίας σε πολύπλοκες συνθήκες από Παπαλεξόπουλο και Ευγενίου
Στην προεδρία του Advisory Board του CIM-Cyprus Business School ο Μ. Καπιρής-Αντιπρόεδρος η Ν. Πηλείδου
Όλα έτοιμα για το άνοιγμα της PadelPro στη Λευκωσία-Open days στις 22 και 24 Σεπτεμβρίου