Powered by

Alexander The Great: Εκτεταμένη ανακαίνιση, ανανέωση και νέα εμφάνιση για το ξενοδοχείο της Πάφου (photos)

Την ολοκλήρωση των εκτεταμένων ανακαινίσεων στο Alexander The Great Beach Hotel ανακοίνωσε προσφάτως η Kanika Hotels & Resorts, προκειμένου το πολυτελές ξενοδοχείο της Πάφου να υποδεχθεί τους επισκέπτες του με νέα εμφάνιση την καλοκαιρινή σεζόν.

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, η παραθαλάσσια ξενοδοχειακή μονάδα τεσσάρων αστέρων, η οποία βρίσκεται κατά μήκος της ακτογραμμής της Πάφου, αναβαθμίστηκε, βελτιώνοντας τις εμπειρίες των επισκεπτών.
Οι ανακαινίσεις περιελάμβαναν τον επανασχεδιασμό και την ανακαίνιση εστιατορίων του ξενοδοχείου, την αναβάθμιση των ανέσεων και των δημόσιων χώρων και την προσθήκη νέων εμπειριών ψυχαγωγίας.

alexanderthegreatr2pool

Ιδανική επιλογή για ζευγάρια και οικογένειες, το ιστορικό ξενοδοχείο φημίζεται για τη γραφική του τοποθεσία με θέα στο λιμάνι της Πάφου, την άψογη εξυπηρέτηση, τη μεγάλη ποικιλία εγκαταστάσεων αναψυχής και τις προσφορές φαγητού με ημιδιατροφή και πλήρη διατροφή, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών σε πέντε θεματικά εστιατόρια.

Αναβαθμισμένες ανέσεις και dining

Στις βελτιώσεις που πραγματοποιήθηκαν στον πολυτελή, βραβευμένο παραθαλάσσιο προορισμό αναφέρθηκε ο γενικός διευθυντής του Alexander The Great Beach Hotel, Δημήτρης Δημητρίου, σημειώνοντας ότι στόχος είναι η παροχή στους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες μίας εξαιρετικής διαμονής που εναρμονίζεται με τη φυσική ομορφιά του περιβάλλοντος.

alexanderthegreatrcaferoyal

Τα αναβαθμισμένα εστιατόρια και μπαρ του ξενοδοχείου ενισχύουν την εμπειρία των διακοπών, με ποικίλες γευστικές επιλογές.

Επιπλέον, το νέο κομψό design και το πράσινο στο κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου με μπουφέ προσελκύουν τους επισκέπτες για ένα πλούσιο πρωινό και μεσημεριανό γεύμα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, που συμπληρώνεται από την προσθήκη πέντε νέων ζωντανών σταθμών μαγειρέματος και ενός φούρνου Josper.

alexanderthegreatrcaferoyal2

alexanderthegreatrcaferoyal3

Αέρας ανανέωσης στα εστιατόρια

Οι ενήλικες που αναζητούν μια ρομαντική βραδιά μπορούν να απολαύσουν εκλεκτές λιχουδιές στο Garibaldi Ristorante Italiano. Αυτό το εστιατόριο διαθέτει μια εκλεπτυσμένη νέα εμφάνιση, με μαρμάρινους τοίχους, ξύλινα πατώματα, πολυελαίους και αναβαθμισμένο μουσικό σύστημα.

Επιπλέον, ένα νέο μενού με αυθεντική ιταλική κουζίνα που επιμελήθηκε ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ, Theodor Falser υπόσχεται μια χορταστική εμπειρία.

alexanderthegreatrgaribald

Το εστιατόριο Seven Orchids Pan Asian ανανεώθηκε και οδηγεί τους επισκέπτες του σε ένα γαστρονομικό ταξίδι στην Ασία. Το εστιατόριο προσφέρει μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία σε τρία επίπεδα, με θέα στη θάλασσα και ανοιχτή κουζίνα.

alexanderthegreatratgoutdoor

Το πρόσφατα αναβαθμισμένο Pool Services Kiosk εμπλουτίζει την ειδυλλιακή εμπειρία αναψυχής στους φιλόξενους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου. Όλοι οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν μια ειδική ξαπλώστρα που διατίθεται κατά την άφιξή τους.

Νέα ξύλινα έπιπλα και πολυτελείς ξαπλώστρες δίπλα στην εσωτερική πισίνα ενισχύουν την άνεση των επισκεπτών, δημιουργώντας μια φιλόξενη ατμόσφαιρα για χαλάρωση.

Εξάλλου, νέες ψυχαγωγικές δραστηριότητες και παραστάσεις όλη την εβδομάδα, μαζί με ζωντανή μουσική με πιάνο και σαξόφωνο, προσφέρουν στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης.

alexanderthegreatratg-outdoor2

alexanderthegreatr2

alexanderthegreatrLOBBy

Το ανανεωμένο λόμπι, η αναβαθμισμένη terrace και η πράσινη οροφή του ξενοδοχείου προσθέτουν μοντέρνο ύφος στην κλασική διακόσμηση, αναδεικνύοντας ευχάριστα vibes.

Ένα νέο κέντρο εξυπηρέτησης επισκεπτών εξασφαλίζει μια ξέγνοιαστη και εύκολη διαμονή, παρέχοντας στους επισκέπτες όλη την απαραίτητη βοήθεια και πληροφορίες.

alexanderthegreatrguestservices

Υπενθυμίζεται ότι το Alexander The Great Beach Hotel είναι μέλος της Kanika Hotels & Resorts.

Δειτε Επισης

Η απάντηση της Τράπεζας Κύπρου στη Revolut
Οι ενδείξεις για το φθινόπωρο και πόσο απέχει από το να καταστεί ολόχρονος τουριστικός προορισμός η Κύπρος
Ευάγγελος Αναστασιάδης: Φυσιολογική εξέλιξη οι εξαγορές και οι συνέργειες στην ασφαλιστική βιομηχανία
Μεγάλα έργα των επόμενων χρόνων... Malls, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, οικιστικές και γραφειακές αναπτύξεις
Επικαιροποιημένο σχέδιο για την ανάπτυξη και την παραγωγή του «Αφροδίτη»-Η ανακοίνωση της NewMed Energy
Έρχεται το 15% για μεγάλες πολυεθνικές και στην Κύπρο-Πέραν των 200 εκατ. τα πρόσθετα έσοδα για το κράτος
Μάκης Κεραυνός: Γκρίζες ζώνες στην ηλεκτρική διασύνδεση, δεν συνηθίζω να απειλώ με παραιτήσεις, αλλά…
Τερματικό: Βγαίνει σε προσφορά για τον project manager η ΕΤΥΦΑ-Ποια τα επόμενα βήματα
Σ. Καραμοντάνης, Ε. Ηροδότου, Μ. Αντωνιάδης: Τα χόμπι που διαμόρφωσαν το ηγετικό τους προφίλ
Ακμάζει η αγορά γραφείων-Οι τιμές ενοικίασης και αγοράς σε όλες τις πόλεις