powered by

Ημερίδα της ΟΕΒ για τις ώρες οδήγησης και την ανάπαυση οδηγών

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ), σε συνεργασία με το Τμήμα Εργασιακών Σχέσεων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, πραγματοποίησε ενημερωτική ημερίδα στις 11 Ιουλίου 2024 στα γραφεία της ΟΕΒ, για επεξήγηση των προνοιών της νομοθεσίας για τις ώρες ανάπαυσης οδηγών λεωφορείων και φορτηγών (διαλείμματα, ημερήσια ανάπαυση, εβδομαδιαία ανάπαυση).

Κύριος ομιλητής της ημερίδας, ήταν ο Λειτουργός του Τμήματος Εργασιακών Σχέσεων, κ. Χρίστος Χρίστου, o οποίος πέραν των προνοιών της νομοθεσίας, παρουσίασε μεταξύ άλλων παραδείγματα καλών πρακτικών για την οργάνωση των ωρών οδήγησης και τις υποχρεώσεις για τα φύλλα πορείας που οφείλουν να τηρούν οι οδηγοί κατά τη διάρκεια οδήγησης.

Στο πλαίσιο της ημερίδας, ενημερώθηκαν οι παρευρισκόμενοι για την ανάγκη προγραμματισμού του ταχογράφου κάθε δύο χρόνια σε εγκεκριμένα συνεργεία ταχογράφων, τα οποία είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών (ΗΜΥ), πραγματοποιήθηκε εποικοδομητική συζήτηση και απαντήθηκαν απορίες.

taxografoihmerida2

Δειτε Επισης

Στην Τόχνη βρέθηκαν ερευνητές/τριες για διεθνές συνέδριο με θέμα το franchising
Υπουργείο Ενέργειας: Διαγωνισμός για τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας 2025
Η διάκριση της Advanced Automation Systems στα Βραβεία Καινοτομίας της ΟΕΒ (vid)
Athlos Capital: Σύμβουλος και επικεφαλής συντονιστής της έκδοσης ομολόγου Tier 2 της HD Insurance PLC ύψους €20 εκατ.
Κάτι...ψήνεται στο Ολυμπιακό Μέγαρο από την ΚΟΕ-Ένα gala dinner με ένα ξεχωριστό επισκέπτη στο τραπέζι
Ο νοσηλευτής του Ογκολογικού Τράπεζας Κύπρου Γεώργιος Φαντούσης κολυμπά για την ελπίδα
Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας Τροφίμων-Η επιστήμη σε δράση
Παρουσίαση βιβλίου «Κύπρος 1974-Φωνές Αιχμαλωσίας» στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
Δυναμική παρουσία της Shell Κύπρου στο «Meet the Legends»
3o Cyprus International Technology Relocation Summit: Η Κύπρος ως διεθνής τεχνολογικός κόμβος