Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος και Φροντιστήρια Διακρότημα σε στρατηγική συνεργασία

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη μιας στρατηγικής συνεργασίας με τα Φροντιστήρια Διακρότημα στην Ελλάδα.

Ηγετική θέση στην εκπαίδευση

Το δίκτυο των Φροντιστηρίων Διακρότημα, το μεγαλύτερο δίκτυο φροντιστηριακής εκπαίδευσης στην Ελλάδα με 100 κέντρα, είναι γνωστό για την υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης και την αφοσίωσή του στην ακαδημαϊκή πρόοδο των μαθητών.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος, με την ακαδημαϊκή του αριστεία και την καινοτόμο προσέγγιση στην ανώτατη εκπαίδευση, προσφέρει προγράμματα σπουδών που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας.

Στόχοι της συνεργασίας

Αυτή η συνεργασία αποσκοπεί στην παροχή επιπλέον ευκαιριών και επιλογών σπουδών και καριέρας για τους μαθητές, καθώς και στην πρόσβαση σε μοναδικά προνόμια. Η συνεργασία, η οποία ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2024, αναμένεται να προσφέρει σημαντικά οφέλη στην εκπαιδευτική κοινότητα, ενισχύοντας την ποιότητα και την εμβέλεια των εκπαιδευτικών υπηρεσιών μας.

Οφέλη για τους μαθητές

Μέσω αυτής της στρατηγικής συνεργασίας, οι μαθητές των Φροντιστηρίων Διακρότημα θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από τις υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος. Θα αποκτήσουν πρόσβαση σε προγράμματα σπουδών που τους προετοιμάζουν άριστα για τις προκλήσεις του μέλλοντος, εξασφαλίζοντας παράλληλα μια ολοκληρωμένη και ανταγωνιστική εκπαίδευση.

Ενίσχυση της εκπαιδευτικής κοινότητας

Ταυτόχρονα, το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος θα επωφεληθεί από το ευρύ δίκτυο και την εμπειρία των Φροντιστηρίων Διακρότημα, ενισχύοντας την προσέγγιση και την υποστήριξη των φοιτητών του. Αυτή η συνεργασία δημιουργεί ένα ισχυρό πλαίσιο ακαδημαϊκής υποστήριξης και ανάπτυξης για όλους τους εμπλεκόμενους.

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτή η συνεργασία θα αποδώσει σημαντικά θετικά αποτελέσματα και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε στην προσπάθεια να παρέχουμε περισσότερες και καλύτερες εκπαιδευτικές δυνατότητες», καταλήγει στην ανακοίνωσή του το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος.

Δειτε Επισης

Αρετή Βασιλαρά: H επένδυση της IPH Iakovos Photiades Group of Companies στο ανθρώπινο δυναμικό της
ECM και Metric Capital πωλούν το πλειοψηφικό ποσοστό της FAMAR στη MidEuropa
Αναγνώριση Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού ΤΕ.Ε.ΝΣ στη Χίο από το Υφυπουργείο Ναυτιλίας
Ο Μηχανισμός Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και οι στόχοι του
Το Νοέμβριο η διεξαγωγή του 8th Project Management Conference
Πανίκκος Βάκκου: Μετεξέλιξη του τομέα της κεφαλαιαγοράς τα επόμενα έτη, πολλά τα πλεονεκτήματα της Κύπρου
Διαφωνεί και υποβάλλει έφεση κατά της απόφασης της ΕΚΚ για πρόστιμο η IC Markets (EU)
Στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού GOLD: The 12th Invest Cyprus International Investment Awards
Δικαιώνει Cyta και ΑΗΚ για τους έξυπνους μετρητές το Εφετείο-Δεν υπήρξε έκδηλη παρανομία
Η Μαρίνα Χατζημανώλη τέλεσε τα εγκαίνια φωτογραφικής έκθεσης της Παγκύπριας Ένωσης Προσφύγων