Ιsland Private School: Επίσημη διαπίστευση από τον Οργανισμό του Διεθνούς Απολυτηρίου (IB)

Το Ιsland Private School στη Λεμεσό με υπερηφάνεια ανακοινώνει την επίσημη διαπίστευσή του από τον Οργανισμό του Διεθνούς Απολυτηρίου (IB).

Αυτή η αναγνώριση καθιστά το Island Private School ως τον αποκλειστικό πάροχο του ολοκληρωμένου προγράμματος IB στην Κύπρο, προσφέροντας στους μαθητές μια απρόσκοπτη εκπαιδευτική διαδρομή από την πρώιμη παιδική ηλικία (3 ετών) μέχρι την αποφοίτηση.

Ολοκληρωμένα Προγράμματα IB:

Το πρόγραμμα σπουδών International Baccalaureate ( IB) sto Island Private School, περιλαμβάνει τρία βασικά προγράμματα, το καθένα σχεδιασμένο για να καλλιεργεί την αγάπη για τη μάθηση, την κριτική σκέψη και την παγκόσμια συνείδηση:

Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (PYP): Απευθυνόμενο σε μαθητές ηλικίας 3 έως 12 ετών, το PYP δίνει έμφαση στη μάθηση μέσω διερεύνησης ενθαρρύνοντας τους μαθητές να αναπτύξουν πάθος για τη γνώση και ευαισθητοποίηση σε διάφορα παγκόσμια ζητήματα.

2

Πρόγραμμα Μέσης Εκπαίδευσης (MYP): Για μαθητές ηλικίας 11 έως 16 ετών, το MYP γεφυρώνει τις ακαδημαϊκές γνώσεις με τις πραγματικές εφαρμογές, προάγοντας την πνευματική ανάπτυξη και την προσωπική εξέλιξη.

3

Πρόγραμμα Διπλώματος (DP): Σχεδιασμένο για μαθητές ηλικίας 16 έως 19 ετών, το DP προσφέρει μια αυστηρή αλλά ισορροπημένη εκπαίδευση, προετοιμάζοντας τους μαθητές για επιτυχία στην ανώτερη εκπαίδευση και πέρα από αυτή.

Πρόσφατες μελέτες* έχουν δείξει ότι οι απόφοιτοι του DP έχουν τριπλάσιες πιθανότητες να εξασφαλίσουν εισαγωγή στα κορυφαία 20 πανεπιστήμια παγκοσμίως σε σύγκριση με τους μαθητές του επιπέδου A, υπογραμμίζοντας τα σημαντικά πλεονεκτήματα του προγράμματος IB.

*Η αναφερόμενη μελέτη δείχνει την υψηλότερη πιθανότητα των αποφοίτων του DP να εξασφαλίσουν εισαγωγή σε κορυφαία πανεπιστήμια, παρέχοντας ένα σαφές πλεονέκτημα για τους μαθητές του IB όσον αφορά την πρόσβαση σε αξιόλογες ευκαιρίες ανώτερης εκπαίδευσης παγκοσμίως. Πηγή: https://www.ibo.org/globalassets/new-structure/research/pdfs/dp-cp-key-findings-a4-en.pdf

Δέσμευση για Εκπαιδευτική Αριστεία

Η διαπίστευση του Island Private School σηματοδοτεί την δέσμευση για παροχή μιας εξαιρετικής εκπαιδευτικής εμπειρίας που προετοιμάζει τους μαθητές για παγκόσμια επιτυχία.

Η έμφαση του προγράμματος IB στην κριτική σκέψη, τη διαπολιτισμική κατανόηση και την ολιστική ανάπτυξη ευθυγραμμίζεται με την αποστολή του σχολείου να καλλιεργεί ολοκληρωμένους, υπεύθυνους παγκόσμιους πολίτες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα IB και άλλες εκπαιδευτικές ευκαιρίες στο Ιδιωτικό Σχολείο The Island, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.isl.cy.

Δειτε Επισης

Αρετή Βασιλαρά: H επένδυση της IPH Iakovos Photiades Group of Companies στο ανθρώπινο δυναμικό της
ECM και Metric Capital πωλούν το πλειοψηφικό ποσοστό της FAMAR στη MidEuropa
Αναγνώριση Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού ΤΕ.Ε.ΝΣ στη Χίο από το Υφυπουργείο Ναυτιλίας
Ο Μηχανισμός Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και οι στόχοι του
Το Νοέμβριο η διεξαγωγή του 8th Project Management Conference
Πανίκκος Βάκκου: Μετεξέλιξη του τομέα της κεφαλαιαγοράς τα επόμενα έτη, πολλά τα πλεονεκτήματα της Κύπρου
Διαφωνεί και υποβάλλει έφεση κατά της απόφασης της ΕΚΚ για πρόστιμο η IC Markets (EU)
Στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού GOLD: The 12th Invest Cyprus International Investment Awards
Δικαιώνει Cyta και ΑΗΚ για τους έξυπνους μετρητές το Εφετείο-Δεν υπήρξε έκδηλη παρανομία
Η Μαρίνα Χατζημανώλη τέλεσε τα εγκαίνια φωτογραφικής έκθεσης της Παγκύπριας Ένωσης Προσφύγων