Ιsland Private School: Επίσημη διαπίστευση από τον Οργανισμό του Διεθνούς Απολυτηρίου (IB)

Το Ιsland Private School στη Λεμεσό με υπερηφάνεια ανακοινώνει την επίσημη διαπίστευσή του από τον Οργανισμό του Διεθνούς Απολυτηρίου (IB).

Αυτή η αναγνώριση καθιστά το Island Private School ως τον αποκλειστικό πάροχο του ολοκληρωμένου προγράμματος IB στην Κύπρο, προσφέροντας στους μαθητές μια απρόσκοπτη εκπαιδευτική διαδρομή από την πρώιμη παιδική ηλικία (3 ετών) μέχρι την αποφοίτηση.

Ολοκληρωμένα Προγράμματα IB:

Το πρόγραμμα σπουδών International Baccalaureate ( IB) sto Island Private School, περιλαμβάνει τρία βασικά προγράμματα, το καθένα σχεδιασμένο για να καλλιεργεί την αγάπη για τη μάθηση, την κριτική σκέψη και την παγκόσμια συνείδηση:

Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (PYP): Απευθυνόμενο σε μαθητές ηλικίας 3 έως 12 ετών, το PYP δίνει έμφαση στη μάθηση μέσω διερεύνησης ενθαρρύνοντας τους μαθητές να αναπτύξουν πάθος για τη γνώση και ευαισθητοποίηση σε διάφορα παγκόσμια ζητήματα.

2

Πρόγραμμα Μέσης Εκπαίδευσης (MYP): Για μαθητές ηλικίας 11 έως 16 ετών, το MYP γεφυρώνει τις ακαδημαϊκές γνώσεις με τις πραγματικές εφαρμογές, προάγοντας την πνευματική ανάπτυξη και την προσωπική εξέλιξη.

3

Πρόγραμμα Διπλώματος (DP): Σχεδιασμένο για μαθητές ηλικίας 16 έως 19 ετών, το DP προσφέρει μια αυστηρή αλλά ισορροπημένη εκπαίδευση, προετοιμάζοντας τους μαθητές για επιτυχία στην ανώτερη εκπαίδευση και πέρα από αυτή.

Πρόσφατες μελέτες* έχουν δείξει ότι οι απόφοιτοι του DP έχουν τριπλάσιες πιθανότητες να εξασφαλίσουν εισαγωγή στα κορυφαία 20 πανεπιστήμια παγκοσμίως σε σύγκριση με τους μαθητές του επιπέδου A, υπογραμμίζοντας τα σημαντικά πλεονεκτήματα του προγράμματος IB.

*Η αναφερόμενη μελέτη δείχνει την υψηλότερη πιθανότητα των αποφοίτων του DP να εξασφαλίσουν εισαγωγή σε κορυφαία πανεπιστήμια, παρέχοντας ένα σαφές πλεονέκτημα για τους μαθητές του IB όσον αφορά την πρόσβαση σε αξιόλογες ευκαιρίες ανώτερης εκπαίδευσης παγκοσμίως. Πηγή: https://www.ibo.org/globalassets/new-structure/research/pdfs/dp-cp-key-findings-a4-en.pdf

Δέσμευση για Εκπαιδευτική Αριστεία

Η διαπίστευση του Island Private School σηματοδοτεί την δέσμευση για παροχή μιας εξαιρετικής εκπαιδευτικής εμπειρίας που προετοιμάζει τους μαθητές για παγκόσμια επιτυχία.

Η έμφαση του προγράμματος IB στην κριτική σκέψη, τη διαπολιτισμική κατανόηση και την ολιστική ανάπτυξη ευθυγραμμίζεται με την αποστολή του σχολείου να καλλιεργεί ολοκληρωμένους, υπεύθυνους παγκόσμιους πολίτες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα IB και άλλες εκπαιδευτικές ευκαιρίες στο Ιδιωτικό Σχολείο The Island, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.isl.cy.

Δειτε Επισης

SkillsCyprus 2024: Για ταλαντούχους νέους και ταλαντούχες νέες-Παράταση στην υποβολή αιτήσεων
Η κανονιστική συμμόρφωση στο περιβάλλον της πράσινης μετάβασης και των νέων απαιτήσεων της CSRD
Οι 1000+μεγαλύτερες εταιρείες στην Κύπρο-Η συλλεκτική έκδοση του ΙΝ Business Οκτωβρίου στα περίπτερα
Cosmos Business Systems: Αύξηση 77,21% στα κέρδη και 47,67% στον κύκλο εργασιών το 2023
payabl.: Βράβευση από την ΑΕΛ Λεμεσού για την στήριξη προς την καλαθοσφαιρική της ομάδα
Ελένη Νεοκλέους: Επανεξετάστε τις μεθόδους διαχείρισης κινδύνων
Οι προκλήσεις που αντιμετώπισε ο τομέας της συμμόρφωσης για την εφαρμογή των κυρώσεων-Τι λένε κορυφαίοι επαγγελματίες
L.Parra: Οι κανονιστικές απαιτήσεις μεταμορφώνονται χάρη στο ΑΙ
Οι κυρώσεις made in England, oι προκλήσεις στην εφαρμογή και οι συστάσεις
ΙδΕΚ: Γέφυρες συνεργασίας με διεθνείς χρηματοδοτικούς οργανισμούς Έρευνας και Καινοτομίας