Νέες κατοικίες και αυτή την εβδομάδα από την Altamira Real Estate

Νέα εβδομάδα ξεκινά και η Altamira Real Estate την υποδέχεται με μια σειρά από προνομιακές επιλογές ακινήτων σε ολόκληρη την Κύπρο.

Οι εβδομαδιαίες προσφορές της εταιρείας περιλαμβάνουν κατοικίες σε δημοφιλείς περιοχές, όπως ο Στρόβολος, η Λακατάμεια, η Σκάλα, η Τερσεφάνου, η περιοχή «Πάνθεα», η Πέγεια και η Γεροσκήπου.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να εντοπίσουν τις νέες επιλογές στην ιστοσελίδα της εταιρείας, www.altamirarealestate.com.cy, και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

Οικιστικές επιλογές στη Λευκωσία από €100.000

Ανεξάρτητη διώροφη κατοικία πωλείται στον Δήμο Στροβόλου προς €360.000. Τοποθετημένη στην οδό Αχαΐας, η κατοικία, με συνολικό εμβαδόν 260 τ.μ., αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, γραφείο, ενιαίο σαλόνι με καθιστικό, αποχωρητήριο, αποθήκη, πλυσταριό, κουζίνα με καθιστικό, καθιστικό ορόφου, καθώς και μπάνιο με αποχωρητήριο.

PR38552

Εξωτερικά, διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης, αποθήκη, μικρό κήπο και περίφραξη.

Διώροφη κατοικία με πισίνα ξεχωρίζει στη Λακατάμεια, με τιμή €380.000. Τοποθετημένη στην οδό Αντιόχειας, η κατοικία, με συνολικό εμβαδόν 401 τ.μ., αποτελείται στο ισόγειο από χωλ, σαλόνι, ανοικτή κουζίνα με σαλόνι και καθιστικό, πλυσταριό και αποχωρητήριο ξένων.

PR39947

Στον όροφο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και μπάνιο, ενώ στο υπόγειο υπάρχει χώρος στάθμευσης, αποχωρητήριο, αποθηκευτικός χώρος, ντους και αποχωρητήριο. Εξωτερικά, το ακίνητο διαθέτει πισίνα, μικρό κήπο και περίφραξη.

Στη Νήσου εντοπίσαμε διώροφη κατοικία, με τιμή €260.000. Το ακίνητο, με συνολικό εμβαδόν 276 τ.μ., βρίσκεται πολύ κοντά στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ και αποτελείται από ενιαίο σαλόνι με τραπεζαρία, ενιαία κουζίνα με τραπεζαρία, καθιστικό, τρία υπνοδωμάτια, μπάνιο, αποχωρητήριο ξένων και γραφείο.

PR14912

Η κατοικία ενοικιάζεται.

Ημιανεξάρτητη κατοικία πωλείται στο Δάλι, με τιμή €230.000. Η κατοικία, με συνολικό εμβαδόν 200 τ.μ., εφάπτεται στην οδό Πλουτάρχου και αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλονιού με τραπεζαρία, κουζίνα με πρόχειρη τραπεζαρία, αποχωρητήριο ξένων, τρία υπνοδωμάτια και κοινό μπάνιο.

PR39770

Εξωτερικά, υπάρχει πλακόστρωτη αυλή, περίφραξη και καλυμμένος χώρος στάθμευσης. Η κατοικία διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

Ανεξάρτητη κατοικία με πισίνα και σοφίτα ξεχωρίζει στο Τσέρι, με τιμή €700.000. Η κατοικία εφάπτεται στις οδούς Αγίας Σοφίας και Χρυσάνθεμων, διαθέτοντας συνολικό εμβαδόν 501 τ.μ. Στο ισόγειο αποτελείται από ενιαίο χώρο τραπεζαρίας με σαλόνι, κουζίνα με πρόχειρο καθιστικό, αποχωρητήριο ξένων και στον όροφο από τέσσερα υπνοδωμάτια με μπάνια.

CP10036

Στο υπόγειο υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο με αποχωρητήριο και ντους, πλυσταριό, αποθήκη, ανοιχτός χώρος καθιστικού και καλυμμένος χώρος στάθμευσης. Εξωτερικά, υπάρχουν βοηθητικές οικοδομές, γκαράζ, κήπος, πισίνα, γήπεδο καλαθοσφαίρισης και περίφραξη.

Ελκυστικές επιλογές σε Λεμεσό και Πάφο

Δυο εφαπτόμενες κατοικίες πωλούνται στην «Πάνθεα» Λεμεσού προς €990.000. Η ανατολική κατοικία, με εμβαδόν 335 τ.μ., αποτελείται στο ισόγειο από κουζίνα, τραπεζαρία, καθιστικό, σαλόνι, αποχωρητήριο ξένων, στον όροφο από τέσσερα υπνοδωμάτια και μπάνιο, ενώ στο υπόγειο διαθέτει διαμέρισμα δυο υπνοδωματίων και χώρο στάθμευσης.

Η δυτική κατοικία, με εμβαδόν 315 τ.μ., αποτελείται στο ισόγειο από κουζίνα, τραπεζαρία, καθιστικό, σαλόνι και αποχωρητήριο ξένων, στον όροφο από τέσσερα υπνοδωμάτια και μπάνιο, ενώ στο υπόγειο υπάρχει επίσης διαμέρισμα δυο υπνοδωματίων.

Ημιτελής κατοικία με πισίνα πωλείται στην Πέγεια προς €260.000. Σε κοντινή απόσταση από τη Λεωφόρο Κισσόνεργας, η κατοικία, με συνολικό εμβαδόν 600 τ.μ., διαθέτει θέα της θάλασσας και οι εργασίες ανέγερσης έχουν σταματήσει στο στάδιο του σκελετού.

Σύμφωνα με τα αρχιτεκτονικά σχέδια, θα αποτελείται στο ισόγειο από ενιαίο χώρο σαλοτραπεζαρίας και κουζίνα, καθιστικό, μπάνιο, ένα υπνοδωμάτιο και στον όροφο από τέσσερα υπνοδωμάτια όλα με μπάνιο. Στο υπόγειο θα διαθέτει αποθηκευτικούς χώρους, χώρους στάθμευσης και μηχανοστάσιο.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Δειτε Επισης

Μ. Κυναιγείρου: Η αγορά ακινήτων διατηρεί τον παλμό της παρά τις πολλές προκλήσεις
Γιώργος Ιωάννου: Ισχυρός και στέρεος πυλώνας της οικονομίας του τόπου ο κατασκευαστικός τομέας
Ένα πρότυπο γραμμικό πάρκο αποκτά η Γερμασόγεια μετά την επερχόμενη ανάπλαση του ποταμού Άμαθου
«Να μην χρειαστεί να διακόψουμε την σύμβαση...»Ψάχνουν φως στο τούνελ του δρόμου Πάφου-Πόλεως Χρυσοχούς
Το σκληρό μέτρο που αποφεύγεται και πώς θα παρακολουθούνται οι μισθοί στην οικοδομική βιομηχανία
Τι προνοεί η μεσολαβητική πρόταση Παναγιώτου για την οικοδομική βιομηχανία-Αναμένει απαντήσεις μέχρι την Τετάρτη
Στα χέρια των κοινωνικών εταίρων η μεσολαβητική πρόταση Παναγιώτου για την οικοδομική βιομηχανία
Ask Wire: Σταθερές οι τιμές αγοράς και ενοικίασης ακινήτων το β’ τρίμηνο-Έπονται μειώσεις
Επενδυτικές ευκαιρίες προσφέρει η AstroBank
Κρίσιμη μέρα για την οικοδομική βιομηχανία.. Ανοίγει τα χαρτιά του για την συλλογική σύμβαση ο Παναγιώτου