Η κυβερνοασφάλεια το 2048 μέσα από τα μάτια του Ramsés Gallego

Σε ένα σταυροδρόμι καινοτομιών και προκλήσεων βρίσκεται η κυβερνοασφάλεια. Καθώς οι τεχνολογίες κάνουν άλματα προς τα εμπρός, η πολυπλοκότητα που χαρακτηρίζει την ψηφιακή ζωή αυξάνεται: Φανταστείτε έναν κόσμο όπου η τεχνητή νοημοσύνη ενορχηστρώνει τόσο τις επιθέσεις όσο και τις άμυνες, με πρωτοφανή πολυπλοκότητα, ή όπου οι κβαντικοί υπολογιστές «ξετυλίγουν» την κλασική κρυπτογράφηση.

Στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης βρίσκεται η ανθεκτικότητα. Η ανάγκη για συλλογική αποφασιστικότητα με σκοπό την προστασία των συστημάτων έναντι εξελισσόμενων απειλών όπως οι προηγμένες μόνιμες απειλές (APT) και τα τρωτά σημεία από κβαντικούς υπολογιστές απασχολούν σχεδόν κάθε συζήτηση των επαγγελματιών του τομέα.

Οι κανονισμοί παίζουν τον δικό τους σημαντικό ρόλο, αφού δημιουργούν, κάποτε επιτυχώς και κάποτε όχι, ένα ισχυρό πλαίσιο για την προστασία της ιδιωτικής ζωής σε ένα περιβάλλον που έχει πλέον κατακλυστεί από προσωπικά δεδομένα και ψηφιακές ταυτότητες.

Ωστόσο, ο ανθρώπινος παράγοντας παραμένει καθοριστικός. Το εργατικό δυναμικό της κυβερνοασφάλειας του αύριο πρέπει να διαθέτει όχι μόνο τεχνικές ικανότητες αλλά και ήθος.

Ο Ramsés Gallego, Cybersecurity Chief Technologist της OpenText και μέλος του Hall of Fame της ISACA, είναι ένα από τα πολλά πρόσωπα που θα καταφθάσουν στο νησί μας από το εξωτερικό για να μιλήσουν στο 4ο Cyber Security Conference. Εκεί, θα επιχειρήσει να μας δώσει μια γεύση του τι να περιμένουμε σε είκοσι χρόνια από τώρα. Ο Gallego θα ανέβει στη σκηνή για μια συζήτηση με τίτλο «Cybersecurity 2048: Days of Future Past».

Who is who

Ο Ramsés Gallego, με MBA και νομική εκπαίδευση, είναι επαγγελματίας στον τομέα της ασφάλειας επί 25 χρόνια με βαθιά εμπειρία στους τομείς της διαχείρισης κινδύνου και διακυβέρνησης. Ο Ramsés είναι Cybersecurity Chief Technologist της OpenText, όπου καθορίζει το όραμα, την αποστολή και τον σκοπό του τμήματος και είναι κάτοχος των ακόλουθων επαγγελματικών διαπιστεύσεων: CISM, CGEIT, CISSP, SCPM, CCSK, ITIL και COBIT Foundations.

Διεθνώς αναγνωρισμένος δημόσιος ομιλητής, έχει επισκεφθεί άνω των 25 χωρών τους τελευταίους 12 μήνες και έχει βραβευτεί ως "Best Speaker" σε τέσσερις ηπείρους. Είναι επίσης επαγγελματίας Six Sigma Black Belt και πρώην International VP του διοικητικού συμβουλίου της ISACA και πρώην πρόεδρος και τώρα πρεσβευτής του παραρτήματος της Βαρκελώνης.

Το συνέδριο

Στις 26 Σεπτεμβρίου 2024, το ξενοδοχείο Hilton Nicosia θα φιλοξενήσει το 4ο Cyber Security Conference με θέμα «Safeguarding your Digital Fortress: A Practical Guide for Companies across all Economic Sectors». Η διοργάνωση θα προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες για τους κινδύνους και τις απειλές που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις σε όλες τις λειτουργίες και τις επιχειρησιακές τους διαδικασίες, ενώ θα αναδείξει στρατηγικές και εργαλεία για την πρόληψη και την αντιμετώπιση αυτών των κινδύνων.

Το Cyber Security Conference θα αποτελέσει πλατφόρμα για ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων σχετικά με τις τάσεις και τις σημαντικές εξελίξεις στον τομέα της Κυβερνοασφάλειας. Θα αναλύσει στρατηγικές, μεθόδους και εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από εταιρείες όλων των οικονομικών τομέων για να πλοηγηθούν στο σύνθετο και συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο των κυβερνοαπειλών.

Ποιους αφορά

Μην χάσετε την ευκαιρία να ενισχύσετε την ασφάλεια της ψηφιακής σας οχυρότητας και να ανακαλύψετε πρακτικές λύσεις για την προστασία των κρίσιμων υποδομών σας.

Το συνέδριο απευθύνεται σε στελέχη κυπριακών επιχειρήσεων κάθε μεγέθους και οικονομικού τομέα, συμπεριλαμβανομένων ειδικών κυβερνοασφάλειας, IT experts, CEOs, COOs, CFOs, διαχειριστών κινδύνων, υπευθύνων συμμόρφωσης και συμβούλων. Πιο συγκεκριμένα, απευθύνεται σε:

- Γενικούς Διευθυντές

- Chief Technology Officers (CTOs)

- Chief Security Officers (CSOs)

- Chief Information Security Officers (CISOs)

- Chief Compliance Officers (CCOs)

- Συμβούλους Ασφαλείας

- Υπευθύνους Συμμόρφωσης

- Αναλυτές Ασφαλείας

- Προγραμματιστές

- Διαχειριστές Δικτύων & Συστημάτων

- Διαχειριστές Κινδύνων

Πληροφορίες

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

Πληροφορίες συνεδρίου

  • Χορηγοί (μέχρι σήμερα): CABLENET, ECOMMBX, HUAWEI, Kyndryl
  • Με τη στήριξη (μέχρι σήμερα): Association of Certified Fraud Examiners (ACFE) Cyprus Chapter, Cyprus Computer Society (CCS), Cyprus Cyber Security Challenge (CCSC),
  • Οργανωτές: ΙΜΗ & ISACA Cyprus Chapter
  • Χορηγοί Επικοινωνίας: CBN (Cyprus Business News), περιοδικό GOLD, περιοδικό ΙΝ Βusiness

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

ΓΔΕΕ: Άκυρο το πρόστιμο από Κομισιόν κατά της Google για το AdSense
Ψηφιακή μετάβαση και καινοτομία: Έννοιες συνυφασμένες με την ανταγωνιστικότητα της Κύπρου
SignalGeneriX: Η πρώτη κυπριακή εταιρεία που διακρίνεται στα διεθνή βραβεία αριστείας τεχνολογίας στρατού 2024
Βασικοί παράγοντες που οδηγούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό
Η εμπειρία στο 4th Summer School For Female Leadership In The Digital Age-Ένα πρόγραμμα της Huawei (pics)
Το European Researchers’ Night επιστρέφει στην Κρατική Έκθεση στις 27 Σεπτεμβρίου
Cablenet: Φέρνει το γαλλικό πρωτάθλημα Ligue 1 ξανά στην οθόνη σας με νέα πενταετή συμφωνία
Google: Πώς γεννήθηκε η μηχανή αναζήτησης που άλλαξε τον κόσμο
Η κυπριακή startup τεχνητής νοημοσύνης Placy συγκεντρώνει €1 εκατ. στον pre-seed γύρο χρηματοδότησης
Πώς να εξασφαλίσετε απρόσκοπτη ενσωμάτωση του ERP και η σημασία του συστήματος