Powered by

Προειδοποιούν με κλιμάκωση μέτρων οι υπάλληλοι της Πολιτικής Αεροπορίας-Καταγγέλλουν εσκεμμένη αδιαφορία

Με κλιμάκωση μέτρων προειδοποιεί ο Κλάδος Υπαλλήλων Τμήματος Πολιτικής Αεροπορίας της ΠΑΣΥΔΥ, σε συνέχεια της αυθόρμητης δίωρης στάσης εργασίας που πραγματοποιήθηκε στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου την Τρίτη 9 Ιουλίου μεταξύ 7 και 9 π.μ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της συντεχνίας, δύο ημέρες από την αυθόρμητη στάση εργασίας των υπαλλήλων της Πολιτικής Αεροπορίας στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου κανένας αρμόδιος πολιτικός ή υπηρεσιακός προϊστάμενος δεν ενδιαφέρθηκε να τους καλέσει σε συνάντηση ή έστω να επικοινωνήσει μαζί τους, προσθέτοντας ότι «η εσκεμμένη αδιαφορία προκαλεί πλήθος ερωτημάτων και υπονοεί ηθελημένη συγκάλυψη γεγονότων ή αποφάσεων που έχουν ληφθεί για εμάς χωρίς εμάς».

«Δυστυχώς, όση καλή θέληση δείξαμε τόσα χρόνια και όση καλή θέληση είχαμε τη διάθεση να δείξουμε ακόμα και τώρα, είναι ουσιαστικά χωρίς αντίκρισμα. Διαφαίνεται ότι οι προϊστάμενοί μας έχουν διαφορετική ατζέντα. Ενώ μας διαβεβαίωναν ότι θα αποδιπλοσταύρωναν τις θέσεις που μας κατάργησαν μονομερώς, προέβησαν σε άλλη συμφωνία με το Υπουργείο Οικονομικών προς εξασφάλιση άλλων θέσεων», τονίζεται σχετικά, με τη συντεχνία να διερωτάται «αν αυτή η στάση έχει να κάνει με την πολυδιαφημιζόμενη αναδιάρθρωση του Τμήματος και την εξυπηρέτηση ημετέρων ή με την προσπάθεια εκχώρησης της ασφάλειας των αεροδρομίων μας στον ιδιωτικό τομέα».

«Η παρούσα κατάσταση ως διαμορφώθηκε δεν μας αφήνει πολλές επιλογές. Ως εκ τούτου, θα μελετηθεί σοβαρά το ενδεχόμενο κλιμάκωσης των μέτρων μας», συμπληρώνεται σχετικά.

Εξάλλου, κληθείς να σχολιάσει σχετικά, εκπρόσωπος του Τμήματος Πολιτικής Αεροπορίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι καμία πτήση δεν επηρεάστηκε από την προαναφερθείσα στάση εργασίας.

Δειτε Επισης

Με την σκέψη στους πυρόπληκτους της Λεμεσού το επιχειρείν...ΟΕΒ και ΚΕΒΕ στο πλευρό των πληγέντων
Αρχίζει η καταγραφή των ζημιών από την πυρκαγιά στη Λεμεσό-Στοιχεία επικοινωνίας
Αναβάλλεται η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την ΑΤΑ λόγω της πυρκαγιάς στη Λεμεσό
Έτσι θα αξιοποιηθεί το πρώην εργοστάσιο «Νέμιτσας» στην Λεμεσό-Στον χώρο το νέο κτίριο του Υφ. Ναυτιλίας
Νικόλας Χαραλάμπους: Ορόσημο και θετική εξέλιξη για το επενδυτικό τοπίο της Κύπρου ο νέος νόμος για τα funds
Π. Λεπτός: Η ισχυρή δυναμική της Κρήτης, οι επενδύσεις του ομίλου στο νησί και το Costa Nopia ως φυσική εξέλιξη
Φ. Ρουσουνίδης: Δημιουργική η προσέγγιση των εργοδοτών στη διαδικασία για την ΑΤΑ-Έστω και αμυδρή ελπίδα για λύση
Θέματα που απασχολούν την επιχειρηματική κοινότητα συζήτησαν Γιώργος Παπαναστασίου-ΕΒΕ Λάρνακας
ΚΟΕ Πανεπιστημίου Κύπρου: Συσχετισμός μεταξύ αύξησης τιμών πετρελαίου και πληθωρισμού
Σφράγισε τη νομιμότητα των πράξεων και αποφάσεων του τέως Εφόρου Φορολογίας το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο