Η Wolt στηρίζει τo Ronald McDonald House Charities Κύπρου

Η Wolt ενισχύει εμπράκτως το φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί το Ronald McDonald House Charities Κύπρου. Η εταιρεία ήταν επίσημος χορηγός της μουσικοχορευτικής παράστασης «Γιορτή», η οποία διοργανώθηκε από το Ronald McDonald House Charities Κύπρου τον περασμένο Ιούνιο, στο πλαίσιο της προσπάθειας ενίσχυσης του φιλανθρωπικού έργου του ιδρύματος.

Η παράσταση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας τον περασμένο Ιούνιο με τη συμμετοχή των καταξιωμένων καλλιτεχνών όπως ο Παντελής Θαλασσινός και Κώστας Κακογιάννης, καθώς επίσης και την Παιδική Χορωδία, το Φωνητικό Σύνολο και την ομάδα χορού του Πολιτιστικού Ομίλου «Διάσταση». Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Υφυπουργού Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Μαριλένας Ευαγγέλου.

Το ποσό που προσέφερε η Wolt ως επίσημος χορηγός της παράστασης, κατατέθηκε στον τραπεζικό λογαριασμό του Ιδρύματος για στήριξη του φιλανθρωπικού του έργου, ενώ η πολυδιάστατη υποστήριξη της εταιρείας θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική για τη συνέχιση της αποστολής του Ronald McDonald House Charity Κύπρου.

Σε δηλώσεις του, ο Communications & Public Policy Manager Mediterranean Region της Wolt, Άκης Σταμούλης, ανέφερε: «Με ιδιαίτερη χαρά υποστηρίζουμε το ίδρυμα Ronald McDonald House Charities, ως μια ακόμα δράση στο πλαίσιο της δέσμευσής μας, να στηρίζουμε με κάθε τρόπο τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Στην προκειμένη περίπτωση, το Ronald McDonald House Charities είναι ένας οργανισμός που επιτελεί αξιέπαινο έργο και είναι τιμή και υποχρέωση μας να βρισκόμαστε δίπλα σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες».

Δειτε Επισης

Σε λειτουργία η Ακαδημία της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων «Professional Skills Academy»
Ανοίγει ξανά μετά από δέκα χρόνια τις πύλες του το Δασικό Κολλέγιο... Το πρόγραμμα που θα προσφέρει
Finvasia: Υγειονομική περίθαλψη με... γιατρικό την καινοτομία-Πώς ένας ινδικός όμιλος στην Κύπρο αλλάζει τον τομέα της υγείας
Εικονικός Μαραθώνιος Πάφου: Τα έργα Πολιτικής Συνοχής όπως δεν τα έχετε ξαναδεί
5η Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2023: Η Philip Morris International επιδεικνύει σαφή πρόοδο προς την επίτευξη του σκοπού της
Universal Life: Στηρίζει τη νέα γενιά επιστημόνων και επιβραβεύει την αριστεία
Ετήσια αύξηση κύκλου εργασιών στις υπηρεσίες, μείωση στις μεταφορές το πρώτο τρίμηνο
Η Purpose Communications γιορτάζει την «Παγκόσμια Ημέρα Δημοσίων Σχέσεων 2024»
Το AUB Mediterraneo δέχεται φοιτητές με απολυτήριο των Δημοσίων Λυκείων της Κύπρου
Πετρολίνα: Προσφορά ζωής μέσω αιμοδοσίας εις μνήμη Δημήτρη Λευκαρίτη