Η Wolt στηρίζει τo Ronald McDonald House Charities Κύπρου

Η Wolt ενισχύει εμπράκτως το φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί το Ronald McDonald House Charities Κύπρου. Η εταιρεία ήταν επίσημος χορηγός της μουσικοχορευτικής παράστασης «Γιορτή», η οποία διοργανώθηκε από το Ronald McDonald House Charities Κύπρου τον περασμένο Ιούνιο, στο πλαίσιο της προσπάθειας ενίσχυσης του φιλανθρωπικού έργου του ιδρύματος.

Η παράσταση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας τον περασμένο Ιούνιο με τη συμμετοχή των καταξιωμένων καλλιτεχνών όπως ο Παντελής Θαλασσινός και Κώστας Κακογιάννης, καθώς επίσης και την Παιδική Χορωδία, το Φωνητικό Σύνολο και την ομάδα χορού του Πολιτιστικού Ομίλου «Διάσταση». Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Υφυπουργού Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Μαριλένας Ευαγγέλου.

Το ποσό που προσέφερε η Wolt ως επίσημος χορηγός της παράστασης, κατατέθηκε στον τραπεζικό λογαριασμό του Ιδρύματος για στήριξη του φιλανθρωπικού του έργου, ενώ η πολυδιάστατη υποστήριξη της εταιρείας θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική για τη συνέχιση της αποστολής του Ronald McDonald House Charity Κύπρου.

Σε δηλώσεις του, ο Communications & Public Policy Manager Mediterranean Region της Wolt, Άκης Σταμούλης, ανέφερε: «Με ιδιαίτερη χαρά υποστηρίζουμε το ίδρυμα Ronald McDonald House Charities, ως μια ακόμα δράση στο πλαίσιο της δέσμευσής μας, να στηρίζουμε με κάθε τρόπο τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Στην προκειμένη περίπτωση, το Ronald McDonald House Charities είναι ένας οργανισμός που επιτελεί αξιέπαινο έργο και είναι τιμή και υποχρέωση μας να βρισκόμαστε δίπλα σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες».

Δειτε Επισης

Πανίκκος Βάκκου: Μετεξέλιξη του τομέα της κεφαλαιαγοράς τα επόμενα έτη, πολλά τα πλεονεκτήματα της Κύπρου
Διαφωνεί και υποβάλλει έφεση κατά της απόφασης της ΕΚΚ για πρόστιμο η IC Markets (EU)
Στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού GOLD: The 12th Invest Cyprus International Investment Awards
Δικαιώνει Cyta και ΑΗΚ για τους έξυπνους μετρητές το Εφετείο-Δεν υπήρξε έκδηλη παρανομία
Η Μαρίνα Χατζημανώλη τέλεσε τα εγκαίνια φωτογραφικής έκθεσης της Παγκύπριας Ένωσης Προσφύγων
Επανέρχονται σταδιακά τα συστήματα της Cyta που επηρεάστηκαν από βλάβη της Crowdstrike
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Διοικητικό πρόστιμο €200.000 στην IC Markets (EU)
Χορήγηση υποτροφιών από το Enavsma Foundation
Πώς επηρεάζει τη Cyta η βλάβη στα συστήματα της Microsoft-Η ανακοίνωση της Αρχής
Η αποστολή του Lidl Kids Team Κύπρου στο Μόναχο που χάρισε θέαμα και εμπειρίες ζωής