Άνοιξε τις πύλες του το νέο κατάστημα της AstroBank στο Δάλι-Tο 15ο στο παγκύπριο δίκτυο της τράπεζας

Η AstroBank επεκτείνει τις δραστηριότητες της με τη λειτουργία νέου καταστήματος στο Δάλι, το 15ο στο παγκύπριο δίκτυό της, το οποίο άνοιξε τις πύλες του στις 18 Ιουνίου.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται σε κεντρικό σημείο, στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 1, διασφαλίζοντας εύκολη πρόσβαση στο κοινό.

Στόχος της AstroBank είναι η αποτελεσματική κάλυψη των σύγχρονων αναγκών των πελατών της, ιδιωτών και επιχειρήσεων, και η παροχή της βέλτιστης τραπεζικής εμπειρίας, τόσο για απλές όσο και για εξειδικευμένες ανάγκες. Εφοδιασμένο με εξοπλισμό και υποδομές τελευταίας τεχνολογίας, με ATM για αναλήψεις και άλλες συναλλαγές όλο το 24ωρο, αλλά και με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, το νέο κατάστημα είναι έτοιμο να προσφέρει εκσυγχρονισμένες υπηρεσίες και προσωπική εξυπηρέτηση.

ASTROBANK 1

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της AstroBank, κ. Αριστείδης Βουράκης, δήλωσε ότι το άνοιγμα του καταστήματος στην περιοχή Ιδαλίου, αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο στην πορεία της AstroBank αλλά και έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσής της να προσφέρει ποιοτικές τραπεζικές υπηρεσίες στον κόσμο της Κύπρου όπου και να βρίσκεται.

«Με την παρουσία μας στο Δάλι, μια ιδιαίτερα αναπτυσσόμενη περιοχή με μικρή όμως τραπεζική παρουσία, στηρίζουμε την οικονομική δραστηριότητα και συνεισφέρουμε και εμείς στην πρόοδο της τοπικής κοινωνίας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το κατάστημα ή να κλείσουν online το ραντεβού τους, μέσω της ιστοσελίδας της Τράπεζας, σε ημερομηνία και ώρα της επιλογής τους. Επιπρόσθετα, μπορούν να επικοινωνήσουν με το κατάστημα στο τηλέφωνο 22575570.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της τράπεζας καθώς και για τα ηλεκτρονικά κανάλια εξυπηρέτησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της AstroBank ή να επικοινωνήσουν με την Τράπεζα στο τηλέφωνο 800 11 800.

Δειτε Επισης

Βιλερουά-ΕΚΤ: Εύλογες οι προσδοκίες για μείωση επιτοκίων
Κριστίν Λαγκάρντ: Δεν δεσμευόμαστε εκ των προτέρων για μια συγκεκριμένη διαδρομή στα επιτόκια
Οι κάρτες VISA της Τράπεζας Κύπρου ταξιδεύουν 4 τυχερούς στους Ολυμπιακούς του Παρισιού
Ετοιμάζεται να βάλει το αποτύπωμα της στην Ελληνική η Eurobank-Εις Σεπτέμβριο τα σπουδαία
ΕΚΤ: Παύση στις μειώσεις των επιτοκίων μέχρι τον Σεπτέμβριο
Από δωρεάν μεταφορές χρημάτων μέχρι δάνειο όλα appλά από το κινητό
Αυτό είναι το νέο μοντέλο της Εθνικής Τράπεζας-Πώς ενισχύονται τα έσοδά της
Με το βλέμμα στραμμένο στο Χρηματιστήριο Αθηνών η Τράπεζα Κύπρου-«Εξετάζονται όλες οι επιλογές»
Ο Νίκος Ποταμάρης νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου Χρηματοοικονομικών Αναλυτών Κύπρου
HSBC: Ο Georges Elhedery ο νέος CEO-Πότε αναλαμβάνει καθήκοντα