Άνοιξε τις πύλες του το νέο κατάστημα της AstroBank στο Δάλι-Tο 15ο στο παγκύπριο δίκτυο της τράπεζας

Η AstroBank επεκτείνει τις δραστηριότητες της με τη λειτουργία νέου καταστήματος στο Δάλι, το 15ο στο παγκύπριο δίκτυό της, το οποίο άνοιξε τις πύλες του στις 18 Ιουνίου.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται σε κεντρικό σημείο, στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 1, διασφαλίζοντας εύκολη πρόσβαση στο κοινό.

Στόχος της AstroBank είναι η αποτελεσματική κάλυψη των σύγχρονων αναγκών των πελατών της, ιδιωτών και επιχειρήσεων, και η παροχή της βέλτιστης τραπεζικής εμπειρίας, τόσο για απλές όσο και για εξειδικευμένες ανάγκες. Εφοδιασμένο με εξοπλισμό και υποδομές τελευταίας τεχνολογίας, με ATM για αναλήψεις και άλλες συναλλαγές όλο το 24ωρο, αλλά και με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, το νέο κατάστημα είναι έτοιμο να προσφέρει εκσυγχρονισμένες υπηρεσίες και προσωπική εξυπηρέτηση.

ASTROBANK 1

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της AstroBank, κ. Αριστείδης Βουράκης, δήλωσε ότι το άνοιγμα του καταστήματος στην περιοχή Ιδαλίου, αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο στην πορεία της AstroBank αλλά και έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσής της να προσφέρει ποιοτικές τραπεζικές υπηρεσίες στον κόσμο της Κύπρου όπου και να βρίσκεται.

«Με την παρουσία μας στο Δάλι, μια ιδιαίτερα αναπτυσσόμενη περιοχή με μικρή όμως τραπεζική παρουσία, στηρίζουμε την οικονομική δραστηριότητα και συνεισφέρουμε και εμείς στην πρόοδο της τοπικής κοινωνίας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το κατάστημα ή να κλείσουν online το ραντεβού τους, μέσω της ιστοσελίδας της Τράπεζας, σε ημερομηνία και ώρα της επιλογής τους. Επιπρόσθετα, μπορούν να επικοινωνήσουν με το κατάστημα στο τηλέφωνο 22575570.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της τράπεζας καθώς και για τα ηλεκτρονικά κανάλια εξυπηρέτησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της AstroBank ή να επικοινωνήσουν με την Τράπεζα στο τηλέφωνο 800 11 800.

Δειτε Επισης

Εναρμόνιση για αγορές πιστώσεων ζητά από την Κύπρο η Κομισιόν
Οικονομικός αλφαβητισμός στα σχολεία: Τα αποτελέσματα του πρώτου εκπαιδευτικού προγράμματος της ActionAid
Μειώθηκαν οι καταθέσεις, αυξήθηκαν τα δάνεια τον Ιούνιο
Με δύο εκ. στην 33East η Τράπεζα Κύπρου-Έμπρακτη στήριξη στο Κυπριακό Ταμείο Χρηματοδότησης Κεφαλαίου
Ο άγνωστος αλλά σημαντικός ρόλος των τραπεζών στη μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης(video)
Τράπεζα Κύπρου: Στις 8 Αυγούστου η ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του εξαμήνου
Λουίς ντε Γκίντος: Στο ανώτατο όριο η κερδοφορία των ευρωπαϊκών τραπεζών-Θα αρχίσει να μειώνεται
Deutsche Bank: Ζημιές 143 εκατ. ευρώ το δεύτερο τρίμηνο του 2024
Η κατάσταση των ΜΕΔ στο τραπεζικό σύστημα της χώρας-Στα πόσα εκατ. τα «κόκκινα» επιχειρηματικά δάνεια
Ντε Γκίντος (ΕΚΤ): Από Σεπτέμβριο οι αποφάσεις για τα επιτόκια