Σε κοινή... πτήση με V+O Cyprus για ενίσχυση του επικοινωνιακού αποτυπώματός της στην Κύπρο η Aegean

Η ΑEGEAN, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ελλάδας και της Κύπρου, επιλέγει την V+O Cyprus για να ενισχύσει το επικοινωνιακό της αποτύπωμα στην Κύπρο και ανακοινώνει τη συνεργασία της με την εξειδικευμένη εταιρεία σε υπηρεσίες στρατηγικής επικοινωνίας και public affairs.

Η συνεργασία έχει στόχο την ενδυνάμωση της εταιρικής εικόνας της ΑEGEAN και την ενίσχυση των σχέσεων με τα τοπικά μέσα και φορείς.

Για την AEGEAN που φέτος γιορτάζει 25 χρόνια λειτουργίας και 20 χρόνια δραστηριότητας στην Κύπρο, το νησί βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο της δραστηριότητάς της, διασφαλίζοντας τη διασυνδεσιμότητα των ανθρώπων του, τόσο μέσω απευθείας συνδέσεων τακτικών και ναυλωμένων πτήσεων, όσο και μέσω των κόμβων της Αθήνας που εξυπηρετεί με έως 7 καθημερινές πτήσεις και της Θεσσαλονίκης που εξυπηρετεί με έως 2 καθημερινές πτήσεις αντίστοιχα, έχοντας μεταφέρει διαχρονικά πάνω από 12 εκατ. επιβάτες.

Μάλιστα, πρόσφατα εγκαινίασε το νέο Lounge της AEGEAN στο αεροδρόμιο της Λάρνακας. Παράλληλα, μέσα από συνεργασίες και δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί, επιθυμεί να βρίσκεται πάντα κοντά στους ανθρώπους του νησιού, στηρίζοντας τις ανάγκες τους.

Αναφερόμενη στην έναρξη της συνεργασίας η κ. Μαρίνα Σπυριδάκη, Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων της AEGEAN, σημείωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασία μας με τη V+O Cyprus. Επιδίωξή μας είναι να ενισχύουμε την εταιρική επικοινωνία και τις σχέσεις μας στην Κύπρο, καθώς με τη δραστηριότητα μας νοιώθουμε ότι αποτελούμε μέρος της ζωής του νησιού.

Η τεχνογνωσία της V+O Cyprus στη στρατηγική επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις εκτιμούμε ότι θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά στις ανάγκες των ανθρώπων του».

Από την πλευρά του ο κ. Πάνος Τσιρίδης, Γενικός Διευθυντής της V+O Κύπρου, ανέφερε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την ΑΕGEAN, μια εταιρεία συνώνυμη με την ποιότητα, την ασφάλεια και την αξιοπιστία.

Η ομάδα μας δεσμεύεται να προωθήσει αποτελεσματικές στρατηγικές επικοινωνίας που θα υποστηρίξουν τους στόχους της. Τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε».

Η V+O Kύπρου είναι μέλος του V+O Group, του μεγαλύτερου ανεξάρτητου ομίλου στρατηγικής επικοινωνίας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και μέλος της SEC Newgate που συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 20 μεγαλύτερους Ομίλους επικοινωνίας σε διεθνές επίπεδο και εξειδικεύεται σε υπηρεσίες στρατηγικής επικοινωνίας, public affairs και advocacy με εστίαση στην έρευνα και ανάλυση δεδομένων. Υποστηρίζει επιχειρήσεις και οργανισμούς, παρέχοντας τους συμβουλές και προγράμματα επικοινωνίας, ώστε να διαμορφώσουν τη δημόσια τους εικόνα και να επιτύχουν αναπτυξιακούς και επιχειρησιακούς στόχους.

Οι υπηρεσίες της αφορούν εταιρική επικοινωνία και public affairs, διαχείριση δημοσιότητας και media relations, brand/ retail communications, εσωτερική επικοινωνία, διαχείριση θεμάτων και κρίσεων, καθώς και εκστρατείες.

Δειτε Επισης

Σε λειτουργία η Ακαδημία της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων «Professional Skills Academy»
Ανοίγει ξανά μετά από δέκα χρόνια τις πύλες του το Δασικό Κολλέγιο... Το πρόγραμμα που θα προσφέρει
Finvasia: Υγειονομική περίθαλψη με... γιατρικό την καινοτομία-Πώς ένας ινδικός όμιλος στην Κύπρο αλλάζει τον τομέα της υγείας
Εικονικός Μαραθώνιος Πάφου: Τα έργα Πολιτικής Συνοχής όπως δεν τα έχετε ξαναδεί
5η Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2023: Η Philip Morris International επιδεικνύει σαφή πρόοδο προς την επίτευξη του σκοπού της
Universal Life: Στηρίζει τη νέα γενιά επιστημόνων και επιβραβεύει την αριστεία
Ετήσια αύξηση κύκλου εργασιών στις υπηρεσίες, μείωση στις μεταφορές το πρώτο τρίμηνο
Η Purpose Communications γιορτάζει την «Παγκόσμια Ημέρα Δημοσίων Σχέσεων 2024»
Το AUB Mediterraneo δέχεται φοιτητές με απολυτήριο των Δημοσίων Λυκείων της Κύπρου
Πετρολίνα: Προσφορά ζωής μέσω αιμοδοσίας εις μνήμη Δημήτρη Λευκαρίτη