Σε κοινή... πτήση με V+O Cyprus για ενίσχυση του επικοινωνιακού αποτυπώματός της στην Κύπρο η Aegean

Η ΑEGEAN, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ελλάδας και της Κύπρου, επιλέγει την V+O Cyprus για να ενισχύσει το επικοινωνιακό της αποτύπωμα στην Κύπρο και ανακοινώνει τη συνεργασία της με την εξειδικευμένη εταιρεία σε υπηρεσίες στρατηγικής επικοινωνίας και public affairs.

Η συνεργασία έχει στόχο την ενδυνάμωση της εταιρικής εικόνας της ΑEGEAN και την ενίσχυση των σχέσεων με τα τοπικά μέσα και φορείς.

Για την AEGEAN που φέτος γιορτάζει 25 χρόνια λειτουργίας και 20 χρόνια δραστηριότητας στην Κύπρο, το νησί βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο της δραστηριότητάς της, διασφαλίζοντας τη διασυνδεσιμότητα των ανθρώπων του, τόσο μέσω απευθείας συνδέσεων τακτικών και ναυλωμένων πτήσεων, όσο και μέσω των κόμβων της Αθήνας που εξυπηρετεί με έως 7 καθημερινές πτήσεις και της Θεσσαλονίκης που εξυπηρετεί με έως 2 καθημερινές πτήσεις αντίστοιχα, έχοντας μεταφέρει διαχρονικά πάνω από 12 εκατ. επιβάτες.

Μάλιστα, πρόσφατα εγκαινίασε το νέο Lounge της AEGEAN στο αεροδρόμιο της Λάρνακας. Παράλληλα, μέσα από συνεργασίες και δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί, επιθυμεί να βρίσκεται πάντα κοντά στους ανθρώπους του νησιού, στηρίζοντας τις ανάγκες τους.

Αναφερόμενη στην έναρξη της συνεργασίας η κ. Μαρίνα Σπυριδάκη, Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων της AEGEAN, σημείωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασία μας με τη V+O Cyprus. Επιδίωξή μας είναι να ενισχύουμε την εταιρική επικοινωνία και τις σχέσεις μας στην Κύπρο, καθώς με τη δραστηριότητα μας νοιώθουμε ότι αποτελούμε μέρος της ζωής του νησιού.

Η τεχνογνωσία της V+O Cyprus στη στρατηγική επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις εκτιμούμε ότι θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά στις ανάγκες των ανθρώπων του».

Από την πλευρά του ο κ. Πάνος Τσιρίδης, Γενικός Διευθυντής της V+O Κύπρου, ανέφερε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την ΑΕGEAN, μια εταιρεία συνώνυμη με την ποιότητα, την ασφάλεια και την αξιοπιστία.

Η ομάδα μας δεσμεύεται να προωθήσει αποτελεσματικές στρατηγικές επικοινωνίας που θα υποστηρίξουν τους στόχους της. Τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε».

Η V+O Kύπρου είναι μέλος του V+O Group, του μεγαλύτερου ανεξάρτητου ομίλου στρατηγικής επικοινωνίας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και μέλος της SEC Newgate που συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 20 μεγαλύτερους Ομίλους επικοινωνίας σε διεθνές επίπεδο και εξειδικεύεται σε υπηρεσίες στρατηγικής επικοινωνίας, public affairs και advocacy με εστίαση στην έρευνα και ανάλυση δεδομένων. Υποστηρίζει επιχειρήσεις και οργανισμούς, παρέχοντας τους συμβουλές και προγράμματα επικοινωνίας, ώστε να διαμορφώσουν τη δημόσια τους εικόνα και να επιτύχουν αναπτυξιακούς και επιχειρησιακούς στόχους.

Οι υπηρεσίες της αφορούν εταιρική επικοινωνία και public affairs, διαχείριση δημοσιότητας και media relations, brand/ retail communications, εσωτερική επικοινωνία, διαχείριση θεμάτων και κρίσεων, καθώς και εκστρατείες.

Δειτε Επισης

Μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία έρχεται και στην Κύπρο: Η πρώτη Κοινωνική Επιχείρηση υπό τη διαχείριση ατόμων με αυτισμό
Συνεχίζεται η υποβολή υποψηφιοτήτων για τα CBN Young Dragon Awards
«The Furry Book Club»: Μια αλλιώτικη λέσχη ανάγνωσης με πολυεπίπεδα οφέλη
H Anytime έστειλε ηχηρό κοινωνικό μήνυμα με την ενέργεια «εδώ δεν παίζουμε με την οδήγηση»
Το Global Entrepreneur Stage σε περιμένει για ένα masterclass επιχειρηματικότητας
Πώς η ατμόσφαιρα της γης προστατεύει από κοσμικές καταστροφές
ΙΚυ: Πείραμα στο CERN για κοσμικές ακτίνες και επιπτώσεις τους σε μοντέλο Γης
Παρουσίαση σχεδίου επιδότησης διδάκτρων και σίτισης παιδιών στα μέλη του ΣΙΠΕΚ από την ΟΕΒ
Αρετή Βασιλαρά: H επένδυση της IPH Iakovos Photiades Group of Companies στο ανθρώπινο δυναμικό της
ECM και Metric Capital πωλούν το πλειοψηφικό ποσοστό της FAMAR στη MidEuropa