Infocredit Group: Βραβείο «Best Customer Focus» στο LexisNexis Risk Ready 2024-EMEA Partner Summit

Η Infocredit Group με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι έλαβε το βραβείο “Best Customer Focus”, από την Lexis Nexis Risk Solutions, στο Risk Ready 2024-EMEA Partner Summit.

Το βραβείο αυτό αποτελεί τεράστια αναγνώριση της αφοσίωσης μας και της προσπάθειας μας για την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

"Νοιώθουμε υπερηφάνεια που η αφοσίωση μας στην εξυπηρέτηση των πελατών μας αναγνωρίζεται και αποτελεί κίνητρο για εμάς έτσι ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς την παροχή υπηρεσιών Κανονιστικής Συμμόρφωσης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα της Infocredit Group για την συνεισφορά της στην παροχή άριστων υπηρεσιών εξυπηρέτησης," δήλωσε ο Θεόδωρος Κρίγγου, Διευθύνων Σύμβουλος της Infocredit Group.

Risk_Ready_Event_Award_Photo-01

Οι συμμετέχοντες του Risk Ready 2024-EMEA Partner Summit, είχαν την ευκαιρία να αναλύσουν θέματα Κανονιστικής Συμμόρφωσης, ενώ μέσα από τη συμμετοχή τους σε συνεδρίες αντάλλαξαν απόψεις για το πως η τεχνολογία (λύσεις κανονιστικής συμμόρφωσης) συμβάλει στην καταπολέμηση του ξεπλύματος χρήματος και χρηματοδότησης της τρομοκρατίας.

Αυτό το βραβείο αποτελεί για την Infocredit Group επιβράβευση των προσπαθειών της στη διαχρονική και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Risk_Ready_Award_landscape-01

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις Κανονιστικής Συμμόρφωσης της Infocredit Group, κάντε κλικ εδώ ή επικοινωνήστε στο +357 22 398000 ή στο email info@infocreditgroup.com.

  • Η Infocredit Group

Η Infocredit Group είναι κορυφαίος πάροχος λύσεων επιχειρηματικής πληροφόρησης και διαχείρισης κινδύνων, συμπεριλαμβανομένων των λύσεων πιστωτικού κινδύνου, κανονιστικής συμμόρφωσης AML/CTF, Due Diligence, KYC, ESG (Περιβαλλοντικής, Κοινωνικής Διακυβέρνησης) και Επαγγελματικής Κατάρτισης, προσφέρει σύγχρονες πελατοκεντρικές λύσεις που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες διαχείρισης κινδύνου οποιουδήποτε οργανισμού.

Με γραφεία σε Κύπρο, Μάλτα, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και παρουσία στην Ελλάδα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Καναδά και Ιρλανδία, οι υπηρεσίες και οι λύσεις της καλύπτουν τη διεθνή αγορά για περισσότερα από 50 χρόνια.

Δειτε Επισης

Καθολική έγκριση της συγχώνευσης της WealthAvenue PLC με την GMM Fund Management
Με μεγάλη επιτυχία το νέο project του Σοφία για τα Παιδιά «Elephant in the room»
Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Γερμανικό Ιατρικό Ινστιτούτο
Η SoEasy Insurance βάζει «τέρμα» στο άγχος των απλήρωτων τιμολογίων
Μεγάλη επιτυχία και συγκίνηση στην εκδήλωση «Η Ιατρική στη Μάχη του '74»
16ο Συνέδριο ESG: Ο χρόνος μετρά αντίστροφα
Αντίστροφη μέτρηση και όλα έτοιμα για τα 12α Invest Cyprus International Investment Awards
Όμιλος PGA: Έναρξη στρατηγικής συνεργασίας με την Colliers-Η σημασία για την κυπριακή αγορά
Η BLegal (Panayiotou Shamma LLC) γιορτάζει τα εγκαίνια του νέου γραφείου στη Λεμεσό
Πραγματοποιήθηκε η 36η ετήσια γενική συνέλευση του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων