Πύργου Βάκης ΔΕΠΕ: Δέκα χρόνια επιτυχημένης πορείας στις νομικές υπηρεσίες

1 Ιουλίου 2014 η Μελίνα Πύργου μαζί με τον Δημήτρη Βάκη και την Δέσπω Ανδρέου αποφασίζουν να συμπορευθούν, να ενώσουν γνώσεις, δυνάμεις και εμπειρίες κάτω από την ομπρέλα της Πύργου Βάκης ΔΕΠΕ.

Έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε, 10 χρόνια σκληρής δουλειάς, ατέλειωτες ώρες δουλειάς, μοιράζοντας ανησυχίες και χαρές με βασικό πυλώνα την μεταξύ τους εμπιστοσύνη και σεβασμό.

Ο καθένας έφερε στο γραφείο τον δικό του χαρακτήρα. Τρεις εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι που ταίριαξαν σε αρχές και μαζί καταφέρνουνε και συνεχίζουνε να παρέχουνε τις υπηρεσίες τους στους πελάτες της Πύργου Βάκης ΔΕΠΕ.

Τα 10 χρόνια που μας πέρασαν είχαν και τις δυσκολίες τους. Η αλλαγή και αυστηρότερη εφαρμογή του πλαισίου ελέγχου σε σχέση με την νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες πράξεις άλλαξε το σκηνικό των επαγγελματικών υπηρεσιών στην Κύπρο, με αποτέλεσμα, το επιχειρηματικό μοντέλο να επανεξετάζεται, να αλλάζει και να αποτελεί μια πρόκληση στον τομέα των υπηρεσιών και μια πρόκληση για εμάς.

Η πανδημία του Covid-19 έφερε τα πάνω κάτω, μας περιόρισε και μας ώθησε να δούμε τα πράγματα αλλιώς. Στην Πύργου Βάκης είχαμε την τύχη να είμαστε έτοιμοι για την εξ’αποστάσεως εργασία από την πρώτη ημέρα αφού είχαμε προνοήσει και είχαμε επενδύσει στην τεχνολογία.

Τέλος ο πόλεμος στην Ουκρανία άλλαξε όλο το σκηνικό όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και στην Ευρώπη όπου οι επιχειρήσεις και ειδικά οι τράπεζες δεν θέλουν τον κίνδυνο από οτιδήποτε Ρωσικό έστω και αν δεν είναι στις κυρώσεις, και ξεχνούν ότι για χρόνια πολλές Ευρωπαϊκές χώρες εκμεταλλεύονταν Ρωσικές πηγές εισοδημάτων για επενδύσεις. Αναμφίβολα, είναι και η πολιτική ένας εξωγενής παράγοντας που επηρεάζει τις εργασίες μας.

Μέσα σε αυτά λοιπόν τα πλαίσια η Πύργου Βάκης αναβάθμισε τις υπηρεσίες της για να είναι σε θέση να παραμένει ανταγωνιστική στην παροχή νομικών υπηρεσιών.

Στα πλαίσια της αναβάθμιση υιοθέτησε αυστηρούς κανόνες διαφάνειας και έγινε η πρώτη δικηγορική εταιρεία. μέλος του Business Integrity Forum και καθιέρωσε συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού της στον τομέα αυτό.

Περαιτέρω, αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη για προσέλκυση ταλέντων στον οργανισμό μας δώσαμε ξεκάθαρη πορεία προς την ανέλιξη στη νέα γενιά του οργανισμού και προάξαμε φέτος σε διευθυντές την Γεωργία Παπά και Νότα Πελεκάνου.

Συνεχίζουμε να βλέπουμε μπροστά και ετοιμαζόμαστε για νέες προκλήσεις προσβλέποντας σε στρατηγικές συνεργασίες με άλλα γραφεία τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό που θα μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε.

Με την τεχνητή νοημοσύνη να εντάσσεται για τα καλά στην ζωή μας και στις επιχειρήσεις μας προσδοκούμε και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με σύγχρονο τρόπο ανταποκρινόμενοι στις νέες προκλήσεις.

Δειτε Επισης

Andreotti και Mantle ενώνουν δυνάμεις για AI και ψηφιακό μετασχηματισμό
Χαλλούμι ΠΟΠ: Η αβεβαιότητα για την ποσόστωση, ο κίνδυνος για τις εξαγωγές και η ευθύνη των κυβερνώντων
Τι ισχύει για τα καπάκια στα πλαστικά μπουκάλια-Η τετράμηνη παράταση και η αποφυγή αναστάτωσης
Τερματικό: Η... απελευθέρωση του «Προμηθέα», το διαζύγιο με CPP και γιατί δεν θα χρειαστεί νέος διαγωνισμός
Αναβάθμισε Τρ. Κύπρου και Ελληνική ο Fitch-Ψήφος εμπιστοσύνης στο χρηματοπιστωτικό σύστημα της χώρας
Αναβάθμιση Ελληνικής από Fitch-Συνεχιζόμενο ρεκόρ υγιούς κερδοφορίας και η αύξηση της συμμετοχής της Eurobank
Μεταβατική περίοδος πέντε ετών για το χαλλούμι, διαβουλεύσεις πριν από το νέο διάταγμα για την ποσόστωση
Αντίστροφη μέτρηση και όλα έτοιμα για τα 12α Invest Cyprus International Investment Awards
Εκπρόσωπος αμερικανικής αεροπορικής εταιρείας στην Κύπρο για απευθείας πτήσεις-Τι είπε ο Χριστοδουλίδης
Όμιλος PGA: Έναρξη στρατηγικής συνεργασίας με την Colliers-Η σημασία για την κυπριακή αγορά