R Digital-Kids Advisor: Οδηγός ψυχαγωγίας για την οικογένεια

Στον σύγχρονο κόσμο της τεχνολογίας και της συνεχής ροής πληροφόρησης, παραμελούμε πολλές φορές κάποιες βασικές ανάγκες, όπως το να περνάμε ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια μας.

Στους γρήγορους ρυθμούς του σήμερα, αυτό μπορεί να φαντάζει σχεδόν ακατόρθωτο, και για αυτό το Kids Advisor CY, ο νέος απόλυτος οικογενειακός οδηγός ψυχαγωγίας και διασκέδασης της Κύπρου, παρουσιάζει πληθώρα επιλογών για να ενισχύσει την αξία του θεσμού της οικογένειας.

Η R Digital, με την πολυεπίπεδη και πολύχρονη εμπειρία της στον τομέα της επικοινωνίας και των digital media, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη νέας στρατηγικής συνεργασίας με το Kids Advisor, ως Χορηγός Digital Επικοινωνίας.

Στην R Digital και στο Kids Advisor, πιστεύουμε ότι ο ποιοτικός χρόνος με την οικογένεια βοηθά στο να διαμορφώσουμε το μέλλον μας με αξίες και ιδανικά που πλέον βρίσκονται υπό αμφισβήτηση.

CONTENT IMAGE

Μέσα από αυτή τη συνεργασία, οι οικογένειες, οι γονείς και τα παιδιά, μπορούν να εξερευνήσουν διάφορες επιλογές για παιδότοπους, εξειδικευμένους χώρους διασκέδασης, χώρους διοργάνωσης γενεθλίων, πάρκα, εκδρομικούς χώρους και άλλους προτεινόμενους προορισμούς για τον καλύτερο προγραμματισμό των δραστηριοτήτων μιας οικογένειας.

Με αυτή τη συνεργασία, η R Digital και το Kids Advisor ενώνουν δυνάμεις ενισχύοντας την αξία του οικογενειακού θεσμού.

Στόχος, είναι να προσφέρουν στους γονείς και τα παιδιά της Κύπρου έναν ολοκληρωμένο οδηγό διασκέδασης, μέσα από μοναδικές ευκαιρίες για ποιοτική ψυχαγωγία και όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Δειτε Επισης

Αντίστροφη μέτρηση και όλα έτοιμα για τα 12α Invest Cyprus International Investment Awards
Όμιλος PGA: Έναρξη στρατηγικής συνεργασίας με την Colliers-Η σημασία για την κυπριακή αγορά
Η BLegal (Panayiotou Shamma LLC) γιορτάζει τα εγκαίνια του νέου γραφείου στη Λεμεσό
Πραγματοποιήθηκε η 36η ετήσια γενική συνέλευση του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων
Νίκος Χριστοδουλίδης: Προσηλωμένη στη διαρκή στήριξη των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων η Κυβέρνηση
Inspire 2024: Ηχηρά ονόματα στο μεγαλύτερο Φεστιβάλ Επιχειρηματικότητας
Τα Carob Awards δίνουν παράταση μέχρι 10 Ιουλίου
Μια άλλη πτυχή της βιωσιμότητας από την Αλίκη Δράκου
Το τμήμα Μαθηματικών και Στατιστικής του Πανεπιστημίου Κύπρου ενισχύει την συνεργασία του με την Wargaming Group Limited
I, AI-«Το μέλλον της εξελικτικής σκέψης και οι σκέψεις για το τι μέλλει γενέσθαι»