KPMG Κύπρου: Διοργάνωσε το «Business Game» στο πλαίσιο του καλοκαιρινού προγράμματος απασχόλησης

Στις 28 Ιουνίου 2024, η KPMG Κύπρου διοργάνωσε με επιτυχία το «Business Game» για 7η συνεχή χρονιά στα γραφεία της στη Λευκωσία.

Το «Business Game», που αποτελεί μέρος του Καλοκαιρινού Προγράμματος Απασχόλησης της KPMG, παρείχε μια μοναδική ευκαιρία για νέα ταλέντα να παρουσιάσουν τις καινοτόμες ιδέες τους μπροστά σε μια ομάδα «επενδυτών».

Οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε ομάδες με ένα στόχο: να δημιουργήσουν μια υπηρεσία ή ένα προϊόν που θα αφορούσε ένα συγκεκριμένο κοινωνικό ή περιβαλλοντικό ζήτημα, να ενσωματώσουν την τεχνολογία και τη βιωσιμότητα στην επιχειρηματική τους ιδέα και να ετοιμάσουν μια παρουσίαση για το επιχειρηματικό τους σχέδιο.

Η ομάδα των «επενδυτών», αποτελούμενη από Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και Principals της KPMG, και έναν εκπρόσωπο από κάθε ομάδα, κλήθηκε να αξιολογήσει τις παρουσιάσεις. Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος, με τους συμμετέχοντες να παρουσιάζουν αξιόλογες ιδέες. Τα κριτήρια αξιολόγησης επικεντρώθηκαν στην ποιότητα του περιεχομένου, την πρωτοτυπία και την αποτελεσματικότητα της παρουσίασης, αλλά και της επικοινωνίας.

Το "Business Game" συνεχίζει να αποτελεί το επίκεντρο του Καλοκαιρινού Προγράμματος Απασχόλησης της KPMG, ενισχύοντας τη δημιουργικότητα καθώς παρέχει στους συμμετέχοντες μια πολύτιμη εμπειρία σε ένα πραγματικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Δειτε Επισης

Αντίστροφη μέτρηση και όλα έτοιμα για τα 12α Invest Cyprus International Investment Awards
Όμιλος PGA: Έναρξη στρατηγικής συνεργασίας με την Colliers-Η σημασία για την κυπριακή αγορά
Η BLegal (Panayiotou Shamma LLC) γιορτάζει τα εγκαίνια του νέου γραφείου στη Λεμεσό
Πραγματοποιήθηκε η 36η ετήσια γενική συνέλευση του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων
Νίκος Χριστοδουλίδης: Προσηλωμένη στη διαρκή στήριξη των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων η Κυβέρνηση
Inspire 2024: Ηχηρά ονόματα στο μεγαλύτερο Φεστιβάλ Επιχειρηματικότητας
Τα Carob Awards δίνουν παράταση μέχρι 10 Ιουλίου
Μια άλλη πτυχή της βιωσιμότητας από την Αλίκη Δράκου
Το τμήμα Μαθηματικών και Στατιστικής του Πανεπιστημίου Κύπρου ενισχύει την συνεργασία του με την Wargaming Group Limited
I, AI-«Το μέλλον της εξελικτικής σκέψης και οι σκέψεις για το τι μέλλει γενέσθαι»