Ελληνική Τράπεζα: Σου επιπλώνει το σπίτι και σου επιστρέφει έως και €2.000

Μπορεί η πορεία μέχρι την ολοκλήρωση ενός σπιτιού να είναι χρονοβόρα, επίπονη και δαιδαλώδης, γεγονός που χρειάζεται πολλή ενέργεια και πρωτίστως υπομονή.

Η ώρα ωστόσο της επίπλωσης και της επιλογής εξοπλισμού διαγράφει κάθε δυσαρέσκεια και ταλαιπωρία που προηγήθηκε, καθότι πρόκειται για μια απολαυστική διαδικασία μέχρι να μετατρέψουμε το σπίτι των ονείρων μας σε αυτό που φανταστήκαμε.

Εμείς πάντως, σου έχουμε εξαίρετα νέα που αφορούν τον προϋπολογισμό σου, χάρη στο νέο σχέδιο «My Home Rewards» από την Ελληνική Τράπεζα το οποίο σου επιστρέφει μέχρι και €2.000 για αγορές από συγκεκριμένες επιχειρήσεις, που αφορούν τον εξοπλισμό του νέου σας σπιτιού.

Ποιους αφορά

Το εν λόγω σχέδιο επιβράβευσης, αφορά τους πελάτες που θα αιτηθούν και θα λάβουν στεγαστικό δάνειο για την αγορά, ανέγερση ή ανακαίνιση της κύριας κατοικίας τους.

Όπως διευκρινίζεται, το ποσό της επιβράβευσης καθορίζεται βάσει του επιλέξιμου ποσού δανείου για τους πελάτες που πληρούν τα κριτήρια που έχει θέσει η Ελληνική Τράπεζα και αφορά αγορές σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις. Η πίστωση της επιβράβευσης, που θα αναλογεί στον πελάτη για τις αγορές του, θα γίνεται στο Mple Rewards App του πελάτη και από εκεί θα μπορεί να το χρησιμοποιήσει εύκολα και άμεσα.

Σε μια εποχή όπου τα παραδοσιακά τραπεζικά προϊόντα υστερούν των προσδοκιών των πελατών, η Ελληνική Τράπεζα εισάγει πολύ περήφανα ένα στεγαστικό σχέδιο που όχι μόνο καλύπτει αλλά υπερβαίνει τις σύγχρονες ανάγκες των σύγχρονων δανειοληπτών. Το «Μy Home Rewards» είναι μια επιβράβευση από την Ελληνική Τράπεζα προς τους πελάτες που επιλέγουν στεγαστικό δάνειο.

Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν

Κορυφαίες επιχειρήσεις στην επίπλωση αλλά και στον εξοπλισμό κατοικίας στην Κύπρο, συμμετέχουν στο σχέδιο «My Home Rewards».

Πρόκειται για τις εταιρείες:

  • IKEA,
  • MegaElectric,
  • Scandia,
  • Stephanis,
  • Dimco,
  • Papanicolaou Blinds
  • Solomou Garden Centre

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι, το σχέδιο εμπλουτίζεται τακτικά με νέους συνεργάτες.

Το σχέδιο ισχύει για στεγαστικά δάνεια που παραχωρούνται κάτω από τα προϊόντα της Ελληνικής Τράπεζας «Δάνειο Κατοικίας» και «Green Κατοικία» και είναι περιορισμένης διάρκειας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από το σχέδιο, οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να ενημερώνονται μέσω της ιστοσελίδας της Ελληνικής Τράπεζας www.hellenicbank.com/myhome όπου είναι αναρτημένες οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν, όροι και προϋποθέσεις και άλλες πληροφορίες.

Υπενθυμίζεται ότι οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αίτηση για «Στεγαστικό Δάνειο» μέσω κινητού τηλεφώνου, απλά κάνοντας εγγραφή στο Hellenic Bank Mobile App και ακολουθώντας μερικά εύκολα βήματα.

Οι οδηγίες είναι απλές και σαφείς, ο πελάτης θα κληθεί να επιλέξει το ποσό της πίστωσης που χρειάζεται και ακολούθως τον «υπολογισμό προσφοράς», να συμπληρώσει τα πεδία με τις προσωπικές πληροφορίες που απαιτούνται και να ανεβάσει τα απαραίτητα έγγραφα, να κατεβάσει τα προσυμβατικά έγγραφα και να πατήσει υποβολή αίτησης.

Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν πολύ εύκολα να ορίσουν ραντεβού με έναν λειτουργό εξυπηρέτησης, μέσω της υπηρεσίας «Book A Meeting» στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Τράπεζας. Το ραντεβού μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε διαδικτυακά, είτε σε κατάστημα της επιλογής του πελάτη, ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες του δανείου.

Δειτε Επισης

Αναβάθμισε Τρ. Κύπρου και Ελληνική ο Fitch-Ψήφος εμπιστοσύνης στο χρηματοπιστωτικό σύστημα της χώρας
Αναβάθμιση Ελληνικής από Fitch-Συνεχιζόμενο ρεκόρ υγιούς κερδοφορίας και η αύξηση της συμμετοχής της Eurobank
Συγκρατεί τις προσδοκίες για νέα μείωση επιτοκίων τον Ιούλιο η Κριστίν Λαγκάρντ
Λουίς ντε Γκίντος (ΕΚΤ): Οι παράγοντες που θα κρίνουν την πορεία των επιτοκίων
Το έγγραφο της δημόσιας πρότασης και τα στρατηγικά σχέδια της Eurobank για την Ελληνική
Στο 1% διατηρεί η ΚΤΚ το ποσοστό αντικυκλικού αποθέματος ασφαλείας
Το αφήγημα Στέφανου Στεφάνου για την φορολόγηση απροσδόκητων κερδών και οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν
Γι' αυτούς τους λόγους είναι λάθος η φορολόγηση των «απροσδόκητων» κερδών-Οι θέσεις του Συνδέσμου Τραπεζών
Η έκθεση βιωσιμότητας της Ελληνικής για το 2023-Οι τέσσερις πυλώνες της αναθεωρημένης στρατηγικής ESG
Τράπεζα Κύπρου: Το συνολικό εκδοθέν μετοχικό κεφάλαιο στις 30 Ιουνίου 2024