Θεόδωρος Κρίγγου: Στην καλύτερή της φάση η ομάδα της Infocredit Group(video)

Η νέα σειρά podcast 5 επεισοδίων, Innovate & Inspire: Lessons from Entrepreneurial Pioneers, έχει ως στόχο να εμπνεύσει νέους ανθρώπους να δημιουργήσουν την εταιρεία που ονειρεύονται, παρέχοντας εμπνευσμένες ιστορίες και ιδέες από τους πιο λαμπρούς επιχειρηματίες της Κύπρου.

Η Δρ. Σίλια Χατζηχριστοδούλου, Founder and Managing Director της GrantXpert Consulting, συνομιλεί με γνωστούς Κύπριους επιχειρηματίες, ώστε να ξεδιπλώσουμε το επιχειρηματικό τους ταξίδι και να μάθουμε πώς κατάφεραν να πετύχουν στη ζωή τους.

Στόχος του κάθε podcast είναι να εμπνεύσει, να συναρπάσει, να προβληματίσει και να εκπαιδεύσει σε θέματα επιχειρηματικότητας, καινοτομίας, ηγεσίας και διεύθυνσης επιχειρήσεων.

Oι νέοι επιχειρηματίες ή όσοι σκέφτονται να δημιουργήσουν τη δική τους εταιρεία θα λάβουν χρήσιμες συμβουλές και τεχνικές για να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.

Oι γνωστοί επιχειρηματίες θα μας επιτρέψουν να δούμε την ανθρώπινη τους πλευρά, θα διηγηθούν όχι μόνο τις επιτυχίες αλλά και τις δυσκολίες και τα λάθη που έκαναν στην επιχειρηματική τους πορεία και θα δώσουν πρακτικές συμβουλές και διδάγματα.

Σε κάθε συνέντευξη, ο καλεσμένος μιλάει για την προσωπική του ιστορία και τα πολύτιμα μαθήματα ζωής που έχει πάρει κατά τη διάρκεια του επιχειρηματικού του ταξιδιού.

Φιλοξενούμενος στο πέμπτο επεισόδιο της σειράς, είναι ο διευθύνων σύμβουλος της Infocredit Group, Θεόδωρος Κρίγγου, ο οποίος μοιράζεται μαζί μας το ταξίδι επιτυχίας του:

Δειτε Επισης

Γ. Γεωργούλας: Η συμβολή του ACEMPI στην ενίσχυση του οικοσυστήματος χρηματοοικονομικής τεχνολογίας (vid)
Brilliance Takes Time: Ο Ανδρέας Λειβαδιώτης της XValley Technologies στη νέα σειρά συνεντεύξεων από το CHIVAS REGAL(video)
Με επιτυχία το 19ο Συνέδριο και Έκθεση Ανάπτυξης Γης-Οι δηλώσεις των χορηγών (video)
Η λαμπερή βραδιά των Βραβείων Αρχιτεκτονικής, Aρχιτεκτονικής Εσωτερικού Χώρου και Ανάπτυξης Γης 2024(vid)
Τρία λεπτά με τον Ορέστη από MamaCRM...Οι υπηρεσίες της εταιρείας και τα οφέλη για τους πελάτες της
Brilliance Takes Time: Ο Μάριος Αλεξάνδρου της EnergyIntel στη νέα σειρά συνεντεύξεων από το CHIVAS REGAL(video)
3α Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής, Aρχιτεκτονικής Εσωτερικού Χώρου και Ανάπτυξης Γης: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών(vid)
Επιτυχία για το 8ο Cyprus International Tax conference: Διαμορφώνοντας το μέλλον της κυπριακής φορολογίας(video)
Demystifying & Unleashing AI: Πρώτη διάσκεψη για την τεχνητή νοημοσύνη από Cyprus Innovation Technologies(video)
Brilliance Takes Time: H νέα σειρά συνεντεύξεων από το CHIVAS REGAL και η ιστορία επιτυχίας του Θεόδωρου Μάντη(vid)