Michel Nikolai: To μεταβαλλόμενο τοπίο της κυβερνοασφάλειας

Η ΕΕ αναπτύσσει δράση σε διάφορα μέτωπα για να προωθήσει την κυβερνοανθεκτικότητα, να καταπολεμήσει το κυβερνοέγκλημα και να ενισχύσει τη διπλωματία και την άμυνα στον κυβερνοχώρο.

Η οδηγία NIS2, η νομοθεσία για την κυβερνοασφάλεια σε επίπεδο ΕΕ, τέθηκε σε ισχύ το 2023, εκσυγχρονίζοντας το πλαίσιο του 2016.

Στόχος της είναι η ενίσχυση της κυβερνοασφάλειας στην ΕΕ μέσω νομικών μέτρων που διασφαλίζουν την ετοιμότητα των κρατών μελών και τη συνεργασία μεταξύ τους.

Η οδηγία επεκτείνει το πεδίο εφαρμογής σε νέους τομείς και οντότητες, βελτιώνοντας την ανθεκτικότητα και τις ικανότητες αντιμετώπισης συμβάντων. Προβλέπει τη σύσταση ομάδας συνεργασίας για τη στρατηγική συνεργασία και την ανταλλαγή πληροφοριών.

Οι επιχειρήσεις σε τομείς ζωτικής σημασίας, όπως ενέργεια, μεταφορές, τράπεζες και υγειονομική περίθαλψη, πρέπει να λαμβάνουν μέτρα ασφαλείας και να ενημερώνουν τις αρμόδιες αρχές για σοβαρά περιστατικά. Επιπλέον, οι πάροχοι ψηφιακών υπηρεσιών πρέπει να συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις ασφάλειας και κοινοποίησης της οδηγίας.

Ο χρόνος περνάει - Με λιγότερο από ένα χρόνο μέχρι να τεθεί σε ισχύ η NIS2, η ώρα για δράση είναι τώρα. Αρχίστε να σχεδιάζετε μια ενεργή στρατηγική προστασίας στον κυβερνοχώρο που περιλαμβάνει πρόληψη, ανίχνευση, παρακολούθηση, ανάλυση και μετριασμό.

Μάθετε τι μπορεί να σας προσφέρουν οι λύσεις ασφαλείας της Zyxel μέσα από παρουσίαση του Michel Nicolai, Senior Regional Sales Engineer for EMEA της Zyxel Networks που θα παραχωρήσει στο 3ο CITEA Digital Cyprus Conference 2024.

Ο ομιλητής θα προβεί σε μια ομιλία μέσω της οποίας θα περιηγηθεί στο μεταβαλλόμενο τοπίο της κυβερνοασφάλειας, όπου η ακεραιότητα των εταιρειών και η συμμόρφωση με το NIS2 είναι εξασφαλισμένη.

Η πορεία επιτυχίας

Πριν ενταχθεί στη Zyxel το 2008, ο Michel Nicolai σπούδασε Ηλεκτρονική και Πληροφορική και εργάστηκε για αρκετά χρόνια στον τομέα της πληροφορικής σε διάφορους εξειδικευμένους διανομείς πληροφορικής.

Στη Zyxel, ξεκίνησε ως Product Manager για την περιοχή BeNeLux και πέντε χρόνια αργότερα ανέλαβε τη θέση του Customer Support Manager για διάφορες περιοχές της EMEA. Από το 2019, είναι ο ανώτερος περιφερειακός μηχανικός πωλήσεων για την περιοχή της Βόρειας Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής στην EMEA.

Πρόσφατα, έγινε επίσης επικεφαλής της ομάδας των μηχανικών πωλήσεων της EMEA.

Η φετινή διοργάνωση και η ΤΝ

Από πρακτικές μέχρι απλές συμβουλές και ομιλίες, το φετινό Συνέδριο βάζει την ΤΝ στο προσκήνιο. Ειδικότερα, φέτος, το Συνέδριο θα εστιάσει σε τέσσερις βασικούς πυλώνες: Στην ΤΝ ως το πανταχού παρόν εργαλείο που επηρεάζει όλες τις πτυχές μιας επιχείρηση, στην η πελατειακή εμπειρία ως ο νέος μοχλός παροχής υπηρεσιών, στην ανάλυση δεδομένων ως βασική πηγή ενέργειας για στρατηγικό πλεονέκτημα και στην ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο με έμβαση στη σημασία της επένδυσης στην πρόληψη για την αποφυγή σοβαρών συνεπειών.

Το Συνέδριο περιλαμβάνει επίσης μια ενδιαφέρουσα έρευνα που θα αφορά στον Δείκτη CITEA και θα αξιολογεί πόσο έτοιμες είναι οι κυπριακές επιχειρήσεις σε θέματα τεχνολογίας στο τρέχον έτος.

Οι διακεκριμένοι ομιλητές από Κύπρο και εξωτερικό υπόσχονται ένα ταξίδι στο αύριο που θα εξοπλίσει με τα απαραίτητα εργαλεία τον κάθε Οργανισμό που θέλει να είναι ένα βήμα μπροστά.

Ποιους αφορά

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στις 20 Ιουνίου στo Ηilton Nicosia και απευθύνεται σε στελέχη του επιπέδου Γ κυπριακών εταιρειών από όλους τους τομείς της οικονομίας και σε φορείς λήψης αποφάσεων που επιθυμούν να διερευνήσουν και να αξιολογήσουν νέες τεχνολογίες και στρατηγικές προσεγγίσεις για την προώθηση της καινοτομίας και την προώθηση της ψηφιακής κουλτούρας στους οργανισμούς τους.

Πληροφορίες

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

Πληροφορίες συνεδρίου

  • Οργανωτής: CITEA
  • Συντονιστής: IMH
  • Κύριος Χορηγός: ECOMMBX
  • Stage Sponsor: Kyndryl
  • Χορηγοί: Cablenet, Capacitor Partners, GZG Law, GrantXpert Consulting, Huawei, IMR/Πανεπιστήμιο ΛευκωσίαςΤΜ , MS Electronics - ZYXEL, NetU, SoftOne
  • Εκθέτες: Datatech, Powersoft, QSecure Ltd
  • Με την Στήριξη: Invest Cyprus, ISACA Cyprus Chapter, 1210 media
  • Χορηγοί Επικοινωνίας: CBN portal, περιοδικό IN Business, OmegaTV, πόρταλ REPORTER, SUPER FM

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Οι διαδικτυακές υπηρεσίες του νέου Δήμου Λευκωσίας-Τι θα ισχύσει ενόψει μεταρρύθμισης
Βιώσιμη πρόληψη του Καρκίνου το θέμα του προγράμματος «Άκου Το Σώμα Σου»
CBN Young Dragon Awards: Παράταση στην υποβολή υποψηφιοτήτων λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος
Οι δέκα προτάσεις του ΕΤΕΚ για αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού-Τα μέτρα που προτείνει το Επιμελητήριο
Μαρίνα Λεμεσού: 10 χρόνια λειτουργίας, 10 χρόνια ζωής πάνω στη θάλασσα
Το ίδρυμα PwC Foundation παραχώρησε υποτροφίες σε φοιτητές και φοιτήτριες του ΤΕΠΑΚ
Το Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου παρουσιάζει την έκθεση «Κύπρος Νήσος: Ιστορία-Μνήμη-Πραγματικότητα»
ΙδΕΚ: Νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα €1.6 εκ. για επιτάχυνση της καινοτομίας στον τομέα της ενέργειας
SAFE BULKERS INC.: Tέταρτη ετήσια προκήρυξη υποτροφιών 2024-2025
Κοινωνική ανταπόκριση και διαφορετικότητα στις επιχειρήσεις