Coral Cyprus: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το συνέδριο «Welcome to Shell»

Η Coral Cyprus (Shell Licensee), πιστή στο όραμα που θέτει τον άνθρωπο και το περιβάλλον στο επίκεντρο των αξιών της, ολοκλήρωσε με επιτυχία το εταιρικό συνέδριο «Welcome to Shell» την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024.

Στελέχη και συνεργάτες της Coral Cyprus παρευρέθηκαν στο Petrides Park, με στόχο την ενίσχυση του δικτύου επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων που καθημερινά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της εξυπηρέτησης στα πρατήρια της εταιρείας, σε ένα πρωτότυπο και φυσικό περιβάλλον.

Οι συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα νέα της εταιρείας και να συνομιλήσουν με τα στελέχη μέσα από ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και ομιλίες, καλύπτοντας όλα τα σημεία που στοχεύει η εταιρεία καθημερινά για την κορυφαία εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα θέματα ασφάλειας, με ειδική μνεία στους ενδελεχείς ελέγχους της Coral Cyprus στα πρατήρια που φέρουν το σήμα της Shell, διασφαλίζοντας με επιτυχία τον στόχο για μηδέν ατυχήματα «Goal Zero».

Το «Goal Zero» αποτελεί προτεραιότητα για τον όμιλο και δέσμευση στο πιο υψηλό επίπεδο, το οποίο εφαρμόζουμε σε όλες μας τις δραστηριότητες, θέτοντας σε εφαρμογή καθημερινά τις διαδικασίες που προσφέρουν ένα φιλόξενο και ασφαλές περιβάλλον για όλους.

Παράλληλα, έγινε ενημέρωση και εκπαίδευση για τα κορυφαίας ποιότητας καύσιμα Shell V-Power, καθώς και τα λιπαντικά Helix που προσφέρονται στο δίκτυο πρατηρίων Shell.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε ειδική εκπαίδευση πάνω στις εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού Shell Car Wash για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα, ενώ τέθηκαν νέοι άξονες μέχρι την ολοκλήρωση του 2024.

Στόχος της Coral Cyprus είναι η αξεπέραστη εμπειρία σε κάθε επίσκεψη, μέσα από την τεχνογνωσία και την ευγένεια των υπαλλήλων της.

Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με την επιβράβευση των συνεργατών που διακρίθηκαν σε συγκεκριμένες κατηγορίες για την απόδοσή τους, αναδεικνύοντας τη δέσμευση της εταιρείας απέναντι στον άνθρωπο ολιστικά.

Η Coral Cyprus

Η Coral Cyprus - Shell Licensee δραστηριοποιείται στην Κυπριακή αγορά από το 2017. Σήμερα, η εταιρεία λειτουργεί 39 πρατήρια καυσίμων Παγκύπρια.

Address:

Irene Tower, Athalassas Ave. 178 – 3rd Floor

Nicosia 2025

Tel: 7000 1000

https://www.coralenergy.com.cy/

https://www.linkedin.com/company/92810022/admin/feed/posts/

SHELL SHELL2 SHELL3 SHELL4 SHELL6
SHELL SHELL2 SHELL3 SHELL4 SHELL6

Δειτε Επισης

Νέος πολυχώρος στην παλιά Λευκωσία σε ένα νεοκλασικό κτήριο του 1896
ΧΑΚ: Διοργανώνει σεμινάριο και εξετάσεις για υπεύθυνους εκκαθάρισης συναλλαγών
Coral Cyprus: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το συνέδριο «Welcome to Shell»
Δεύτερη προκήρυξη σχεδίου επιδότησης εξοπλισμού νοσηλευτηρίων-Στα 2,4 εκ. ο προϋπολογισμός
Γίνε ένας πραγματικός game changer: Κέρδισε πλήρη υποτροφία από την Energame και το CIM-Cyprus Business School
Σε σταθερά ανοδική πορεία ο τομέας του στοιχήματος-Μεγάλες προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης
Σεμινάριο της Harris Kyriakides: «Πρόσφατες εξελίξεις στο κυπριακό τραπεζικό δίκαιο»
Στις 3 Ιουλίου τα 12α Invest Cyprus International Investment Awards
Επτά κυπριακές ΜμΕ καινοτομίας στην παγκοσμίου φήμης έκθεση άμυνας και ασφάλειας Eurosatory 2024
Ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές του ΚΟΑΠ για βιολογική κτηνοτροφία