Γίνε ένας πραγματικός game changer: Κέρδισε πλήρη υποτροφία από την Energame και το CIM-Cyprus Business School

Η Energame και το CIM - Cyprus Business School συνεχίζουν τη δέσμευσή τους να στηρίζουν ταλαντούχους φοιτητές, προσφέροντας δύο πλήρεις υποτροφίες. Αυτή η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος του ολοκληρωμένου παγκόσμιου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “GAME CHANGERS” από την Energame, το οποίο σχεδιάστηκε για να ενδυναμώσει την επόμενη γενιά ηγετών μέσω της εκπαίδευσης.

Η Energame, γνωστή για τις συμβουλευτικές και διαχειριστικές υπηρεσίες της στους τομείς της τεχνολογίας και του iGaming, και το CIM - Cyprus Business School, η κορυφαία επιχειρηματική σχολή στην Κύπρο, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να καλλιεργήσουν ταλαντούχους φοιτητές, να υποστηρίξουν την εκπαιδευτική τους ανάπτυξη και να δημιουργήσουν καινοτόμες ευκαιρίες για τους μελλοντικούς ηγέτες. Η Energame εστιάζει στην εκπαίδευση, επειδή, ως βιομηχανία βασισμένη στη γνώση και τις δεξιότητες, γνωρίζει ότι η απόκτηση εκπαίδευσης και δεξιοτήτων είναι το πρώτο βήμα για τη βελτίωση της ατομικής ζωής και της κοινωνίας συνολικά.

Συνεχίζοντας την στρατηγική συνεργασία της με το CIM - Cyprus Business School, η Energame προσφέρει δύο πλήρεις υποτροφίες για τα εξής προγράμματα:

- Master of Business Administration (MBA): Ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο να επιταχύνει την ανάπτυξη διοικητικών και ηγετικών δεξιοτήτων των υποψηφίων.

- Master of Science in Human Resource Management: Corporate Strategy/Corporate Sustainability: Το πρόγραμμα ενδυναμώνει τις διοικητικές δεξιότητες των ηγετών για να διαπρέψουν στη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού, την στρατηγική και τη διακυβέρνηση σε οποιοδήποτε εταιρικό περιβάλλον.

Οι υποτροφίες προσφέρουν δύο τύπους διάρκειας σπουδών: πλήρους φοίτησης (14 μήνες) ή μερικής φοίτησης (24 μήνες). Οι πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις βρίσκονται στη Λευκωσία και στη Λεμεσό, και οι υποψήφιοι μπορούν να επιλέξουν την προτιμώμενη πόλη για τις σπουδές τους.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις υποτροφίες είναι μέχρι τις 5 Ιουλίου 2024. Περισσότερες πληροφορίες και η φόρμα υποβολής αιτήσεων βρίσκονται στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://cim.ac.cy/energame-scholarship

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος του ολοκληρωμένου παγκόσμιου προγράμματος GAME CHANGERS από την Energame, το οποίο σχεδιάστηκε να ενδυναμώσει την επόμενη γενιά ηγετών μέσω της εκπαίδευσης. Ως κορυφαίος παίκτης σε μια βιομηχανία που βασίζεται στις δεξιότητες, πιστεύουν ότι η εκπαίδευση των επιστημόνων και των φοιτητών αποτελεί τη βάση για τη διαμόρφωση ενός καλύτερου μέλλοντος. Αυτοί θα είναι οι αρχιτέκτονες της αλλαγής - οι πραγματικοί Game Changers!

Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου, Εκτελεστική Αντιπρόεδρος της Energame, τόνισε τη σημασία αυτής της πρωτοβουλίας, δηλώνοντας: “Πιστεύουμε ότι υποστηρίζοντας την ανάπτυξη της εκπαίδευσης, παρέχουμε καινοτόμες ευκαιρίες για φοιτητές και επαγγελματίες. Απονέμοντας δύο πλήρεις υποτροφίες, στοχεύουμε να καλλιεργήσουμε ταλέντα στην Κύπρο και να ξεκλειδώσουμε τις πλήρεις δυνατότητές τους.”

Ο Γιάγκος Χατζηγιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος του CIM - Cyprus Business School, δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Energame για αυτήν την πρωτοβουλία ΕΚΕ, η οποία παρέχει την ευκαιρία σε δύο άτομα να λάβουν πλήρεις υποτροφίες για μεταπτυχιακά προγράμματα στη σχολή μας. Στο CIM έχουμε ισχυρή αίσθηση της υποστήριξης της κοινότητάς μας, και αυτή η πρωτοβουλία είναι απόδειξη της σύνδεσής μας με τη βιομηχανία καθώς και της δέσμευσής μας να παρέχουμε ευκαιρίες στους τοπικούς φοιτητές.”

Σημείωση:

Η Energame είναι μια εταιρεία παροχής συμβουλών επιχειρήσεων και διαχείρισης επενδύσεων στον τομέα της διαδικτυακής ψυχαγωγίας. Οι πελάτες και οι συνεργάτες της δραστηριοποιούνται παγκοσμίως και περιλαμβάνουν τόσο B2B όσο και B2C επιχειρήσεις. Η Energame ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2023 με σκοπό να αξιοποιήσει την 30ετή εμπειρία της ομάδας στο iGaming. Το οικοσύστημα της Energame αντιπροσωπεύει μια ολόκληρη αλυσίδα αξίας διαδικτυακής ψυχαγωγίας, παρέχοντας μια μοναδική εικόνα και μια απαράμιλλη ικανότητα να προσφέρει αξία στους συνεργάτες και τους πελάτες της.

Το CIM - Cyprus Business School λειτουργεί στη Λευκωσία από το 1978 και στη Λεμεσό από το 1984. Αρχικά δημιουργήθηκε για να προωθήσει την επιστήμη του marketing στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Τα τελευταία 46 χρόνια, το CIM - Cyprus Business School εξελίχθηκε σε μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική σχολή, προσφέροντας μια σειρά από προγράμματα - από Marketing και Διοίκηση μέχρι Χρηματοοικονομικά και Λογιστική, Ναυτιλία, και Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και Νομική. Με τα χρόνια, το CIM - Cyprus Business School έχει προσφέρει την ευκαιρία σε περισσότερους από 10.000 φοιτητές να αποκτήσουν παγκόσμιας κλάσης προσόντα και να εκπληρώσουν τις φιλοδοξίες τους.

Δειτε Επισης

Μ. Χριστοδουλίδης: Μέσα 2025 η αποκρατικοποίηση του ΧΑΚ-Οι δράσεις αναβάθμισης και εμπλουτισμού του
Ξεκαθαρίζει ο Κεραυνός για ΔΝΤ και κρατικό μισθολόγιο-«Δεν υπάρχει θέμα για αποκοπές υφιστάμενων μισθών»
Νέος πολυχώρος στην παλιά Λευκωσία σε ένα νεοκλασικό κτήριο του 1896
St Raphael Resort & Marina: Η μοναδική εμπειρία διαμονής σε ένα από τα πιο ιστορικά ξενοδοχεία της Λεμεσού
Ανακαινίσεις, κεφαλαιουχικές επενδύσεις και αναδιοργάνωση στα ξενοδοχεία της Lordos
Πρώτη επιλογή των τουριστών στην Κύπρο το 2023 η Πάφος-Αύξηση σε αφίξεις και έσοδα
DBRS: Αναβάθμισε τις προβλέψεις για την ανάπτυξη της Κύπρου-Στο 2,7% το 2024, στο 2,5% το 2025
ΧΑΚ: Διοργανώνει σεμινάριο και εξετάσεις για υπεύθυνους εκκαθάρισης συναλλαγών
Μηδενικός ΦΠΑ σε βασικά είδη μέχρι 30 Σεπτεμβρίου-Τι διευκρινίζει το Τμήμα Φορολογίας
Coral Cyprus: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το συνέδριο «Welcome to Shell»