Κοινωνική ανταπόκριση και διαφορετικότητα στις επιχειρήσεις

Το 16ο Συνέδριο για την Εταιρική Βιωσιμότητα & Υπευθυνότητα, η πιο ολοκληρωμένη ετήσια σύναξη επιχειρήσεων και στελεχών που υλοποιούν δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, πραγματοποιείται στις 4 Ιουλίου στη Λευκωσία και για άλλη μια χρονιά υπόσχεται να συγκεντρώσει τους πρωταγωνιστές χάραξης στρατηγικής CSR.

H ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών Εταιρικής Βιωσιμότητας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης κυπριακών και διεθνών επιχειρήσεων αποτελεί κυρίαρχο στόχο της διοργάνωσης, που σε μερικές ημέρες από τώρα θα αποδείξει ότι οι υπεύθυνες επιχειρήσεις καθίστανται πιο ελκυστικές, έχοντας περισσότερες πιθανότητες μακροπρόθεσμης αειφορίας.

Υπό το μικροσκόπιο θα τεθούν οι τελευταίες παγκόσμιες εξελίξεις σε θέματα Εταιρικής Βιωσιμότητας και Υπευθυνότητας, με εστίαση στην οδηγία CSRD, τα κριτήρια ESG και τα πρότυπα ESRS, ο θεσμός θα παρουσιάσει κατά την 16η διεξαγωγή του διεθνή και εγχώρια case studies επιχειρήσεων από διάφορους κλάδους της οικονομίας που εφάρμοσαν καινοτόμες πολιτικές και πρακτικές.

Αξιόλογα παραδείγματα, θα βρεθούν ειδικότερα στο επίκεντρο, κατά τη διάρκεια συζήτησης πάνελ υπό τον τίτλο «Κοινωνική Ανταπόκριση και Διαφορετικότητα στις Επιχειρήσεις». Case Studies εταιρειών που χρησιμοποιούν βέλτιστες πρακτικές ESG με στόχο την μακροχρόνια βιώσιμη ανάπτυξη θα μας… δείξουν τον δρόμο σε μια ανάλυση πρωταγωνιστές της οποίας θα είναι οι εξής: Alexander Shkuratov, CEO and Founder, The Island Private School και Ροδοθέα Νικολάου, Quality & Compliance Manager, Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ. Ο Alexander Shkuratov θα παρουσίαση το case study “Promoting ESG through K12 education” και η Ροδοθέα Νικολάου θα μιλήσει με κεντρικό άξονα το «Enforcing diversity & inclusion culture in the healthcare sector».

O Χριστόφορος Παναγή, Αναπληρωτής Οικονομικός Διευθυντής της ECOMMBX θα συντονίσει τη συζήτηση.

Η διοργάνωση

Στο συνέδριο, που θα διεξαχθεί στο Ξενοδοχείο Hilton Nicosia, συμμετέχουν στελέχη Εταιρικής Βιωσιμότητας και Υπευθυνότητας, Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Υπεύθυνοι μονάδων ΕSG, Διευθυντές και Στελέχη Μάρκετινγκ, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων από κυπριακές επιχειρήσεις όλων των κλάδων και μεγεθών.

Το ραντεβού τους κάθε χρόνο ανανεώνουν επίσης, Διαφημιστικά Γραφεία, Γραφεία και Επαγγελματίες Παροχής Υπηρεσιών Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, Γραφεία και Επαγγελματίες Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, Εργοδοτικές οργανώσεις, Εμπορικά επιμελητήρια και άλλοι επαγγελματικοί φορείς με ενδιαφέρον για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Πληροφορίες

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

Πληροφορίες συνεδρίου

  • Χορηγοί: ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Coca-Cola HBC Κύπρου, Cyta, Grow Sustainability Consulting, ECOMMBX Limited, Ελληνική Τράπεζα, Grant Thornton Κύπρου, ΙMR/University of NicosiaTM , Petrolina
  • Υποστηρικτές: Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ, Σύνδεσμος Διαφήμισης και Επικοινωνίας Κύπρου (ΣΔΕΚ), Συνδέσμος Διαφημιζομένων Κύπρου (ΣΔΚ), McDonald's Κύπρου, The Island Private School
  • Οργανωτές: CSR Cyprus & ΙΜΗ
  • Χορηγοί Επικοινωνίας: ALPHA Κύπρου, CBN, περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, Reporter, Super FM

Δειτε Επισης

Νέος πολυχώρος στην παλιά Λευκωσία σε ένα νεοκλασικό κτήριο του 1896
ΧΑΚ: Διοργανώνει σεμινάριο και εξετάσεις για υπεύθυνους εκκαθάρισης συναλλαγών
Coral Cyprus: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το συνέδριο «Welcome to Shell»
Δεύτερη προκήρυξη σχεδίου επιδότησης εξοπλισμού νοσηλευτηρίων-Στα 2,4 εκ. ο προϋπολογισμός
Γίνε ένας πραγματικός game changer: Κέρδισε πλήρη υποτροφία από την Energame και το CIM-Cyprus Business School
Σε σταθερά ανοδική πορεία ο τομέας του στοιχήματος-Μεγάλες προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης
Σεμινάριο της Harris Kyriakides: «Πρόσφατες εξελίξεις στο κυπριακό τραπεζικό δίκαιο»
Στις 3 Ιουλίου τα 12α Invest Cyprus International Investment Awards
Επτά κυπριακές ΜμΕ καινοτομίας στην παγκοσμίου φήμης έκθεση άμυνας και ασφάλειας Eurosatory 2024
Ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές του ΚΟΑΠ για βιολογική κτηνοτροφία