powered by

Υφ. Ναυτιλίας: Τεράστια η συνεισφορά των ναυτικών στην παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία

Με την ευκαιρία της Διεθνής «Ημέρας του Ναυτικού» που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 Ιουνίου, το Υφυπουργείο Ναυτιλίας εκφράζει τις ευχαριστίες του προς όλους τους ναυτικούς παγκοσμίως για την τεράστια προσφορά τους και τη συνεισφορά τους στην παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία.

Από το 2011, με πρωτοβουλία του Διεθνές Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΙΜΟ), καθιερώθηκε η «Ημέρα του Ναυτικού», για να τιμήσει τους ανθρώπους της θάλασσας, αναγνωρίζοντας την μοναδική συμβολή των ναυτικών από όλο τον κόσμο στο διεθνές θαλάσσιο εμπόριο, την παγκόσμια οικονομία και την κοινωνία των πολιτών στο σύνολό της.

Για το 2024, η εκστρατεία του Διεθνές Ναυτιλιακού Οργανισμού εξετάζει τη συμβολή των ναυτικών ώστε να καταστεί ο ναυτιλιακός τομέας ένας ασφαλέστερος χώρος εργασίας.

Στο πλαίσιο των δράσεων για την προώθηση της Διεθνής Ημέρας του Ναυτικού, αντιπροσωπεία του Υφυπουργείου Ναυτιλίας παρέδωσε σήμερα, 25 Ιουνίου 2024, δώρα στους ναυτικούς που εργάζονται σε πλοία που επισκέφθηκαν το Λιμάνι Λεμεσού, ως ένδειξη της εκτίμησης και ευγνωμοσύνης της Κυπριακής Κυβέρνησης προς τους ναυτικούς.

Δειτε Επισης

Η Κύπρος αναλαμβάνει τη φιλοξενία της Ευρωπαϊκής Ημέρας για τη Θάλασσα 2026
Η Cablenet σε μια εκδήλωση αποκλειστικά για τους real estate επαγγελματίες
Παν. Νεάπολις Πάφος: Εικονική ποινική δίκη για την ενδοοικογενειακή βία από φοιτητές της Νομικής Σχολής
Τα συμπεράσματα ημερίδας για την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας που διοργάνωσε ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου
Στρατηγική συνεργασία Astras Oncology Network και Genekor Medical SA-Ο κεντρικός άξονας και οι βασικοί της πυλώνες
Η ψυχική υγεία των νέων στην Κύπρο: Από τη σιωπή στη δράση-Αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και προοπτικές
Ανοιχτή πρόσκληση στον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης για στήριξη από το Λάρνακα 2030
Επιχειρηματική αποστολή ΚΕΒΕ στη Φινλανδία-Ενίσχυση συνεργασίας σε ναυτιλία και της θαλάσσια τεχνολογία
Μάριος Καπιρής: Ηγεσία στη μείωση ψηφιακής βλάβης και προστασία της ιδιωτικότητας
Ολύμπιος Τουμάζου: Οι νέες διατροφικές τάσεις και η σύνδεσή τους με τη μείωση βλάβης