Σκάφη για κάθε περιπέτεια στο «Swiss Club Co-ownership Program»

Με νέα δεδομένα μπορεί ο Κύπριος του σήμερα να ονειρεύεται ένα σκάφος πολυτελείας. Μέχρι τώρα ανασταλτικός παράγοντας στο να αποκτήσει κανείς το δικό του σκάφος ήταν το κόστος αγοράς και, στη συνέχεια, ο καθαρισμός και συντήρηση, καθήκοντα που απαιτούν γνώση, χρόνο και, προπαντώς, κόστος.

Όλα αυτά άλλαξαν με την εξαγγελία του καινοτόμου προγράμματος “Swiss Club Co-ownership Program” από τη Swiss Club Marine

Η καινοτομία αφορά σε πρόγραμμα συνιδιοκτησίας, το Swiss Club Co-Ownership Program, της Swiss Club Marine, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους, να αποκτήσουν ένα σκάφος, καταβάλλοντας ένα μικρό ποσοστό του συνολικού κόστους αγοράς και συντήρησης.

Με το πρόγραμμα αυτό παρέχεται η δυνατότητα συνιδιοκτησίας, με συμμετοχή μέχρι και 8 αγοραστών, όπου ο κάθε ένας από αυτούς, ξεχωριστά, θα έχει τη δυνατότητα να απολαμβάνει, για συγκεκριμένη περίοδο, μαγευτικές ημέρες στη θάλασσα.

Οι συνιδιοκτήτες, καταβάλλοντας ένα μικρό ποσοστό του συνολικού κόστους αγοράς και συντήρησης, όπως επί παραδείγματι, 15.500 ευρώ εφάπαξ ποσό, μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα σκάφος αξίας 124.000 ευρώ για 45 ημέρες τον χρόνο.

Η Swiss Club Marine αναλαμβάνει όλα τα ζητήματα διαχείρισης και συντήρησης, μετατρέποντας έτσι την ιδιοκτησία ενός σκάφους σε μια εύκολη διαδικασία.

Το πρόγραμμα συνιδιοκτησίας περιλαμβάνει την διαχείριση όλων των πτυχών της συντήρησης, ελλιμενισμού και καθαρισμού, από την επαγγελματική και εξειδικευμένη ομάδα της Swiss Club Marine, ενώ το κόστος μοιράζεται μεταξύ των συνιδιοκτητών.

Με το Swiss Club Co-Ownership Program επιτρέπεται σε όλους όσους ονειρεύονται το δικό τους σκάφος, να το αποκτήσουν, χωρίς οικονομικές υπερβάσεις, στη βάση ενός εφικτού οικονομικού πλαισίου, που καλύπτει εύρος πληθυσμού.

Το πρόγραμμα έχει αγκαλιαστεί από ποσοστό δυνητικών ιδιοκτητών, που άδραξαν την ευκαιρία για να ικανοποιήσουν το όνειρο τους και να αναβαθμίσουν τον τρόπο ζωής τους.

Ο κάθε συνιδιοκτήτης μπορεί πλέον να δημιουργήσει απρόσκοπτα ξεχωριστές θαλάσσιες εμπειρίες, με την οικογένεια και τους φίλους του, με άνεση, ασφάλεια και την υποστήριξη από την ομάδα της Swiss Club Marine.

Το Swiss Club Co-Ownership Program περιγράφεται σε λεπτομέρεια στην ιστοσελίδα της https://swissclubmarine.com/co-ownership/ , ενώ η ομάδα της Swiss Club Marine παρέχει ολοκληρωμένη ενημέρωση και τηλεφωνικά στο 22 330050.

1

- Marex

Η Marex ιδρύθηκε στη Νορβηγία το 1973 και σήμερα είναι γνωστή ως παραγωγός σκαφών τελευταίας τεχνολογίας με την καλύτερη ποιότητα κατασκευής, καινοτόμο λειτουργικό σχεδιασμό και έξυπνες λύσεις.

Ιδιαίτερα αγαπητό μοντέλο: Marex 310 Sun Cruiser, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό άνεσης και χώρου για οικογένειες και φίλους. Διαθέτει ευέλικτο πιλοτήριο, γεμάτο συναρπαστικές εκπλήξεις , ενώ θεωρείται το τέλειο Cabin Cruiser για 4 άτομα με δυνατότητα φιλοξενίας έως και 2 επιπλέον ατόμων.

Το συγκεκριμένο μοντέλο της Marex διαθέτει ένα ευρύχωρο σαλόνι, ενώ το τραπέζι φαγητού μπορεί να φιλοξενήσει παρέα μέχρι και 10 ατόμων.

2

- Saxdor

Τα σκάφη Saxdor έχουν σχεδιαστεί με την πιο σύγχρονη τεχνολογία κινητήρων, η οποία και αποτελεί τον ταχύτερα αναπτυσσόμενο τομέα στην βιομηχανία σκαφών. Τα Saxdor χαρακτηρίζονται διεθνώς ως τα πλέον εντυπωσιακά σκάφη.

Το Saxdor 320 GTO, το οποίο κέρδισε πλειοψηφικά τους κύπριους, είναι φτιαγμένο για ανθρώπους που αγαπούν να περνούν αμέτρητες ώρες σαλπάροντας στη θάλασσα. Είναι κατασκευασμένο για απαράμιλλη άνεση, διαθέτει ιδιαίτερα ευρύχωρη καμπίνα και προσφέρει μια συναρπαστική, απολαυστική, ευέλικτη οδήγηση.

Δειτε Επισης

Ανεβάζουν χειρόφρενο οι εργαζόμενοι της «Larnaca Public Transport»-Προχωρούν σε 24ωρη απεργία
Ένατος αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE στις 20 Οκτωβρίου και με στόχο να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ συμμετοχών
Η διαδραστική ενέργεια της Anytime για στήριξη της ασφαλούς οδήγησης-«Εδώ δεν παίζουμε με την οδήγηση»
Νέα εκστρατεία ΕΚΚ για την αυξανόμενη επίδραση των ΜΚΔ και των finfluencers στις χρηματοοικονομικές αγορές
Επίσημος destination partner του Inspire Festival 2024 η ΕΤΑΠ Λευκωσίας
Χ. Προύντζος: Το μεγαλύτερο γεγονός επιχειρηματικότητας που έγινε ποτέ στη Λευκωσία το Inspire 2024 (video)
ΚΝΕ: Μηνιαία συνάντηση των μελών του με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτιλίας
GrantXpert Consulting: Επιτυχημένο σεμινάριο για ανάπτυξη ανθεκτικών ηγετικών στελεχών σε Λάρνακα και Λευκωσία
DiscoverEU: Ευκαιρία σε νέους και νέες 18 ετών να εξερευνήσουν την πλούσια ποικιλομορφία της Ευρώπης μέσω ταξιδιών
Οι 19 επιχειρηματίες που πριν από 64 χρόνια οραματίστηκαν και ίδρυσαν την ΟΕΒ-Η πορεία μέσα στον χρόνο