Υπερπλήρης η δωρεάν εκδρομή στις κοινότητες Ακάμα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη δωρεάν εκδρομή προς τις κοινότητες Ακάμα από την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου με εξαιρετική επιτυχία.

Το λεωφορείο ήταν υπερπλήρες ενώ οι συμμετέχοντες δήλωσαν κατενθουσιασμένοι από την περιήγηση και τους χώρους που έχουν επισκεφθεί. Εξαιρετικές πληρότητες παρουσιάζουν και οι επόμενες 2 αναχωρήσεις 8 και 15 Ιουνίου ενώ η ΕΤΑΠ Πάφου είναι βέβαιη ότι όλες οι αναχωρήσεις θα έχουν πολύ ψηλές πληρότητες.

Η εκδρομή πραγματοποιείται ως μέτρο στήριξης των κοινοτήτων ΑΚΑΜΑ, με βάση και τις εξαγγελίες του Προέδρου της Δημοκρατίας προ μερικών μηνών αλλά και μέσα στο πλαίσιο των προσπαθειών της ΕΤΑΠ Πάφου και του Υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση της υπαίθρου με στόχο την γνωστοποίηση σημείων ενδιαφέροντος και αύξηση της επισκεψιμότητας.

Οι εκδρομές πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο για τους μήνες Ιούνιο-Ιούλιο 2024.

Δειτε Επισης

Παρουσίαση τελικών αποτελεσμάτων έργου «Κλιματικά Ουδέτερες Αγροτουριστικές Κοινότητες Λάρνακας»
Επαγγελματικό συμπόσιο για την τουριστική προοπτική της Λάρνακας
Επιτόπια επιμόρφωση εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της περιφέρειας Λάρνακας
Απαράδεκτη κατάσταση στην προστατευόμενη περιοχή θαλάσσιου Πάρκου στα Μπάνια στην Κάτω Πάφο
Η πολιτιστική διαδρομή του Συμβουλίου της Ευρώπης «οι Δρόμοι της Ελιάς» επεκτείνεται στην επαρχία Πάφου
Η ΕΤΑΠ Πάφου στην Πολωνία για προώθηση του τουρισμού
Στην Πολωνία η ΕΤΑΠ Αμμοχώστου, με στόχο την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής
Ε. Λοϊζίδης: Μεγάλη επιβράδυνση στις προκρατήσεις για το καλοκαίρι
Αννίτα Δημητριάδου: Το σχέδιο για αναβάθμιση των παραλιών και πού στοχεύει
Μιχάλης Αντωνίου: Η τουριστική στρατηγική στην εποχή των δασμών