Εκστρατεία προσέλκυσης εγχώριου τουρισμού από την ΕΤΑΠ Πάφου

Η Παγκύπρια εκστρατεία προώθησης τυγχάνει στήριξης από το Υφυπουργείο Τουρισμού, καλύπτει ολόκληρη την επαρχία Πάφου και περιλαμβάνει οργανωμένη εντατική εκστρατεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο Facebook και Instagram.

Για τις ανάγκες της εκστρατείας έχει παραχθεί ψηφιακό υλικό φιλμάκια και φωτογραφίες ενώ η όλη προσπάθεια κορυφώνεται από σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Αυγούστου 2024.

Η Πάφος προσδοκεί όπως κάθε χρόνο με τις παράλληλες προσπάθειες των επαγγελματιών του τουρισμού αλλά και του Υφυπουργείου Τουρισμού να συνεχίσει να βρίσκεται στις πρώτες προτιμήσεις των μονίμων κατοίκων Κύπρου για διακοπές εντός του νησιού.

Βάσει των μηνυμάτων της εκστρατείας, όπως και πέρσι ο προορισμός Πάφος (Επαρχία Πάφου), καλεί τους κατοίκους της Κύπρου να επισκεφτούν την κοσμοπολίτικη Πάφο, την πανέμορφη ύπαιθρο, τον Ακάμα και τα χωριά Λαόνας, την πανέμορφη ακτογραμμή από την Πέγεια, Νέο Xωριό, Λατσί Αργάκα, μέχρι και τον Πωμό, να ζήσουν στην Πάφο μαγευτικές στιγμές, να εξερευνήσουν την απαράμιλλη ομορφιά της φύσης, να κολυμπήσουν στις πεντακάθαρες θάλασσες και να χαρούν την κάθε φιλόξενη γωνιά της επαρχίας Πάφου.

Δειτε Επισης

Μέρα Παραδοσιακών Προϊόντων και Λαϊκής Τέχνης στην Πόλη Χρυσοχούς
Συνεχίζονται οι δωρεάν εκδρομές στον Ακάμα μέχρι τον Δεκέμβριο
Τιμήθηκαν επαναλαμβανόμενοι Ιρλανδοί τουρίστες που επισκέφτηκαν τη Λάρνακα 40 φορές
ΕΤΑΠ Λάρνακας: Ανάγκη βελτίωσης συνδεσιμότητας ορεινής Λάρνακας
ΕΤΑΠ Λάρνακας: Ενίσχυση της Επαγγελματικής Κινητικότητας
Ευκαιρίες χρηματοδότησης για μικρομεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις έως €30.000
Από τη βιομηχανία της φιλοξενίας στη βιομηχανία της εμπειρίας
ESG και τουριστική βιομηχανία
30 χρόνια αριστείας-Εορτασμοί για την επέτειο ορόσημο του Coral Beach Hotel & Resort
Almyra Hotel: Το «Ουζερί»