powered by

Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Κύπρου): Σταθερά δίπλα στην αριστεία

Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Κύπρου), συνεχίζοντας αποφασιστικά τη διαχρονική στήριξή της στην μαθητική αριστεία, απένειμε το Α΄ Βραβείο στη νικήτρια του Διαγωνισμού Μαθητικού Δοκιμίου, ο οποίος διοργανώνεται ανελλιπώς από το 1976 από την Πρεσβεία της Ελλάδας στην Κύπρο σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Το θέμα του φετινού διαγωνισμού αφορούσε στη συμβολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην αντιμετώπιση των προκλήσεων της εποχής μας, με αφορμή την επέτειο των 20 χρόνων από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στο πλαίσιο της τελετής απονομής που έλαβε χώρα στην οικία του Έλληνα Πρέσβη, η επικεφαλής της Διεύθυνσης Εταιρικής Τραπεζικής της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας (Κύπρος), κα. Μαριλένα Σεβαστίδου, απένειμε το Α΄ Βραβείο στη νικήτρια του Διαγωνισμού, Αθηνά Αναστασίου, μαθήτρια του Λυκείου Λατσιών στη Λευκωσία.

Η επένδυση στην αριστεία, η στήριξη στους νέους της Κύπρου και η επιβράβευση όσων οραματίζονται για τη διαμόρφωση του μέλλοντος αποτελούν για την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας (Κύπρου) στρατηγική απόφαση, αναγνωρίζοντας την ευθύνη της προς την κοινωνία.

Η ανάληψη ανάλογων πρωτοβουλιών για την ενίσχυση νέας γενιάς και την υποστήριξη της παιδείας εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΕΤΕ (Κύπρου).

Δειτε Επισης

Διαγωνισμός για την «επίπλωση» του νέου Κτηματολογίου στην Αγλαντζιά-Πότε αναμένεται να παραδοθεί (pics)
Οι μεγαλομέτοχοι 30+ εταιρειών της Κύπρου-Οι διαφοροποιήσεις στα μετοχικά κεφάλαια των εισηγμένων
Στο 11,53% το επιτόκιο αναφοράς της Κεντρικής Τράπεζας
Ενισχύει τη θέση της στον ασφαλιστικό τομέα η Τρ. Κύπρου-Ολοκλήρωσε την εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής (Κύπρου)
Βαρύ τίμημα και για την κτηνοτροφία από τις πυρκαγιές, επηρεάστηκε και η μελισσοκομία-Αξιολογείται η κατάσταση
Μάρκος Ζαμπάρτας: Το μέγεθος του πλήγματος για τους οινοποιούς και το οινοποιείο που σώθηκε παρά...τρίχα
Στάχτη περίπου 15.000 δεκάρια οινοποιήσιμων καλλιεργειών...Στήνεται μηχανισμός και αρχίζει άμεσα η καταγραφή ζημιών
EKT: Προς παύση ο κύκλος χαλάρωσης-Γιατί οι αγορές «βλέπουν» πλέον τέλος στις μειώσεις επιτοκίων
Σε θολά νερά η προβλήτα στο Βασιλικό…Οι συζητήσεις με VPSM για την ολοκλήρωση και οι δεύτερες σκέψεις της ΕΤΥΦΑ
Η πυρκαγιά στην Λεμεσό, τα αντανακλαστικά του επιχειρείν και η εταιρική κοινωνική ευθύνη στην πράξη