Ήταν όλοι εκεί για τα 20 χρόνια ζωής της CSC Christodoulou

Πλήθος συνεργατών και πελατών της CSC Christodoulou γέμισαν ασφυκτικά τον χώρο του Cinema Bar στην παλαιά πόλη της Λεμεσού, όπου πραγματοποιήθηκε η μεγάλη επετειακή εκδήλωση για τα 20 χρόνια ζωής της εταιρείας, η οποία διαχρόνικα στέκεται εμπράκτως, δίπλα στον Κύπριο επιχειρηματία.

Με αυτό τον τρόπο θέλησαν να εκφράσουν την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη, αλλά και τις ευχαριστίες στη μεγάλη οικογένεια της CSC Christodoulou, η οποία όπως τονίσθηκε από πολλούς συνεργάτες της, ήταν πάντα εκεί και στα εύκολα αλλά πολύ περισσότερο στα δύσκολα, στηρίζοντάς κάθε τους βήμα, βασιζόμενη πάντα στην ποιότητα και τον υψηλό επαγγελματισμό της.

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του λογιστικού-ελεγκτικού οίκου Χρίστος Σ. Χριστοδούλου, δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για τη μεγάλη ανταπόκριση των συνεργατών του, στην εκδήλωση της 13ης Ιουνίου.

cscchristodoulou3

Τους διαβεβαίωσε ταυτόχρονα ότι, η εταιρεία θα συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες της με ζήλο και αφοσίωση στον καθένα ξεχωριστά, στη βάση του οράματος, των αρχών και των ηθικών αξιών που την καθοδηγούν σε όλες τις εργασίες της.

Στην αρχή της εκδήλωση προβλήθηκε βίντεο για την πορεία της CSC Christodoulou, με τον διευθύνοντα σύμβουλό της, να εξιστορεί αυτό το 20χρονο ταξίδι επιτυχίας και αριστείας. Το βίντεο περιλάμβανε όλους τους σημαντικούς σταθμούς της εταιρείας, αλλά και του ίδιου του διευθύντος συμβούλου της, μέσα από την παρουσία του σε συνέδρια, στην τηλεόραση και γενικότερα στα ΜΜΕ.

cscchristodoulou4

Από την αρχή, όπως τόνισε, η CSC Christodoulou είχε θέσει ψηλά τον πήχη και πρόσθεσε: «Αυτό σημαίνει υψηλό επαγγελματικό επίπεδο, πειθαρχία στους εσωτερικούς κανονισμούς και στα διεθνή πρότυπα, προσήλωση στον πελάτη και εξειδίκευση στις υπηρεσίες μας. Διαρκής επιμόρφωση και συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών μας. Σε καμία περίπτωση δεν αναφερθήκαμε σε «One Stop Shop» και «παροχής όλων των ειδών υπηρεσίες».

cscchristodoulou2

Ακολούθως ο κ. Χριστοδούλου ως ένδειξη ελάχιστης εκτίμησης και ευγνωμοσύνης προς σημαντικούς συντελεστές της εταιρείας, προχώρησε στην απονομή τιμητικής πλακέτας στον καθένα ξεχωριστά. Δεν έμεινε όμως μέχρι εκεί. Σε μια συμβολική κίνηση, τίμησε τους ανθρώπους της εταιρείας του, πολλοί από τους οποίους βρίσκονται μαζί τους από την πρώτη ημέρας της ίδρυσής της, αποδεικνύοντας τις γερές βάσεις πάνω στις οποίες είναι θεμελιωμένη.

Τη μεγαλύτερη ωστόσο έκπληξη, την επιφύλαξαν οι άνθρωποι της εταιρείας στον ίδιο τον Χρίστο Χριστοδούλου, ο οποίος είχε τα γενέθλιά του. Μαζί με μια τούρτα, η σύζυγός του Φοίβη Χριστοδούλου που είναι εκ των βασικών συνεργατών στην εταιρεία καθώς και οι δυο τους γιοι, του ευχήθηκαν χρόνια πολλά μαζί με όλους τους παρευρισκόμενους, με τον ίδιο να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του.

cscchristodoulou5

  • Σχετικά με την CSC Christodoulou

Η CSC Christodoulou, η οποία φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια λειτουργίας, είναι ένας διακεκριμένος οίκος που προσφέρει λογιστικές, ελεγκτικές, φορολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Με γραφεία σε Λεμεσό και Λευκωσία, ο οίκος εξυπηρετεί μεγάλα Κυπριακά Συγκροτήματα από όλο το φάσμα της κυπριακής οικονομίας και με σημαντικές διακρίσεις και βραβεύσεις για τις υπηρεσίες του.

Πρόκειται για έναν δυναμικό οίκο με έντονη παρουσία και συνεισφορά στα οικονομικά-φορολογικά δρώμενα του τόπου και με μεγάλη εμπειρία στην διαχείριση φορολογικών θεμάτων.

Δειτε Επισης

Ανεβάζουν χειρόφρενο οι εργαζόμενοι της «Larnaca Public Transport»-Προχωρούν σε 24ωρη απεργία
Ένατος αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE στις 20 Οκτωβρίου και με στόχο να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ συμμετοχών
Η διαδραστική ενέργεια της Anytime για στήριξη της ασφαλούς οδήγησης-«Εδώ δεν παίζουμε με την οδήγηση»
Νέα εκστρατεία ΕΚΚ για την αυξανόμενη επίδραση των ΜΚΔ και των finfluencers στις χρηματοοικονομικές αγορές
Επίσημος destination partner του Inspire Festival 2024 η ΕΤΑΠ Λευκωσίας
Χ. Προύντζος: Το μεγαλύτερο γεγονός επιχειρηματικότητας που έγινε ποτέ στη Λευκωσία το Inspire 2024 (video)
ΚΝΕ: Μηνιαία συνάντηση των μελών του με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτιλίας
GrantXpert Consulting: Επιτυχημένο σεμινάριο για ανάπτυξη ανθεκτικών ηγετικών στελεχών σε Λάρνακα και Λευκωσία
DiscoverEU: Ευκαιρία σε νέους και νέες 18 ετών να εξερευνήσουν την πλούσια ποικιλομορφία της Ευρώπης μέσω ταξιδιών
Οι 19 επιχειρηματίες που πριν από 64 χρόνια οραματίστηκαν και ίδρυσαν την ΟΕΒ-Η πορεία μέσα στον χρόνο