Μέσω Evacol η είσοδος της Hellenic Healthcare στο American Medical Center-Στην ΕΠΑ η συναλλαγή

Στην Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού(ΕΠΑ) βρίσκεται η ανακοινωθείσα απόκτηση μετοχικού κεφαλαίου του American Medical Center (AMC) από τον όμιλο της Hellenic Healthcare (HHG).

Όπως γνωστοποιεί με ανακοίνωσή της η ΕΠΑ, παραλήφθηκε κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την απόκτηση μετοχικού κεφαλαίου της C&S American Heart Institute Limited και της C & SO Medical Properties Limited από την Hellenic Healthcare Holding Single Member S.A., μέσω της Evacol Limited.

Όπως περαιτέρω επεξηγεί στην ανακοίνωσή της η ΕΠΑ, η Hellenic Healthcare Holding Single Member S.A. είναι εταιρεία, δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδας.

Η Hellenic Healthcare Holding Single Member S.A. είναι μέλος του Ομίλου HHG, ο οποίος δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά παροχής ιδιωτικών υπηρεσιών υγείας.

Η Hellenic Healthcare Holding Single Member S.A. αποτελεί μέρος των Εταιρειών Χαρτοφυλακίου των Κεφαλαίων CVC και κατ’ επέκταση του Δικτύου της CVC.

Η Evacol Limited είναι εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η Evacol Limited είναι εξ’ ολοκλήρου θυγατρική εταιρεία της Hellenic Healthcare Holding Single Member S.A. και είναι εταιρεία ειδικού σκοπού, ήτοι ιδρύθηκε με απώτερο σκοπό την απόκτηση μετοχικού κεφαλαίου επί της C&S American Heart Institute Limited και της C & SO Medical Properties Limited.

Η C&S American Heart Institute Limited είναι εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η C&S American Heart Institute Limited παρέχει υπηρεσίες ιδιωτικού νοσηλευτηρίου μέσω νοσοκομείου στην Λευκωσία.

Οι δραστηριότητες του νοσοκομείου αφορούν την παροχή υπηρεσιών ιδιωτικού νοσηλευτηρίου εκτός ΓΕΣΥ.

Η C&SO Medical Properties Limited είναι εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Δειτε Επισης

Οι διαδικτυακές υπηρεσίες του νέου Δήμου Λευκωσίας-Τι θα ισχύσει ενόψει μεταρρύθμισης
Βιώσιμη πρόληψη του Καρκίνου το θέμα του προγράμματος «Άκου Το Σώμα Σου»
CBN Young Dragon Awards: Παράταση στην υποβολή υποψηφιοτήτων λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος
Οι δέκα προτάσεις του ΕΤΕΚ για αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού-Τα μέτρα που προτείνει το Επιμελητήριο
Μαρίνα Λεμεσού: 10 χρόνια λειτουργίας, 10 χρόνια ζωής πάνω στη θάλασσα
Το ίδρυμα PwC Foundation παραχώρησε υποτροφίες σε φοιτητές και φοιτήτριες του ΤΕΠΑΚ
Το Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου παρουσιάζει την έκθεση «Κύπρος Νήσος: Ιστορία-Μνήμη-Πραγματικότητα»
ΙδΕΚ: Νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα €1.6 εκ. για επιτάχυνση της καινοτομίας στον τομέα της ενέργειας
SAFE BULKERS INC.: Tέταρτη ετήσια προκήρυξη υποτροφιών 2024-2025
Το ΤΕΠΑΚ υπέγραψε διμερή συμφωνία συνεργασίας με Πανεπιστήμιο Inha της Κορέας