powered by

Ενημερώνει τους πιστωτές της πρώην Λαϊκής για την πορεία εκκαθάρισης ο Αυγουστίνος Παπαθωμάς

Γενική συνέλευση των πιστωτών της πρώην Λαϊκής, συγκάλεσε ο εκκαθαριστής Αυγουστίνος Παπαθωμάς, κατά τη διάρκεια της οποίας θα τους ενημερώσει για την εξέλιξη της διαδικασίας εκκαθάρισης και τις ενέργειες του από την ημερομηνία διορισμού του μέχρι την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης.

Αυτούσια η ανακοίνωση του εκκαθαριστή της πρώην Λαϊκής Τράπεζας:

Ειδοποιήστε ότι, σύμφωνα με το Άρθρο 234(2) του Περί Εταιρειών Νόμου Κεφ. 113, ο Εκκαθαριστής της Εταιρείας συγκαλεί Γενική Συνέλευση των Πιστωτών της Εταιρείας, η οποία θα λάβει χώρα στο European University Cyprus, Cultural Center, Οδός Διογένους 6, 2404 Έγκωμη, Λευκωσία, την Τρίτη, 9 Ιουλίου 2024 στις 4:00μ.μ.

Θέμα Γενικής Συνέλευσης:

Ενημέρωση των πιστωτών της Εταιρείας ως προς την εξέλιξη της διαδικασίας εκκαθάρισης και τις ενέργειες του Εκκαθαριστή από την ημερομηνία διορισμού του μέχρι την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης.

Πιστωτές που επιθυμούν να διορίσουν αντιπρόσωπο (“proxy”) για να παρευρεθεί στη θέση τους, θα πρέπει να συμπληρώσουν και παραδώσουν στα γραφεία του Εκκαθαριστή στη Λεωφόρο Λεμεσού 85, Ισόγειο, 2121 Αγλαντζιά, Λευκωσία ή στη Τ.Θ. 55299, 3820 Λεμεσός, σχετικό πληρεξούσιο έγγραφο μέχρι τις 12:00 μ.μ. της Παρασκευής, 5 Ιουλίου 2024. Το σχετικό πληρεξούσιο βρίσκεται αναρτημένο στην ειδικά διαμορφωμένη πύλη της εκκαθάρισης https://www.ips-docs.com/case/22WUC009CYP/Gn8@pXmv.

Αυγουστίνος Παπαθωμάς

Εκκαθαριστής

Ο Εκκαθαριστής ενεργεί ως αντιπρόσωπος της Εταιρείας χωρίς προσωπική ευθύνη

Δειτε Επισης

Οι αυξομειώσεις σε δάνεια και καταθέσεις τον Μάιο...Τα στατιστικά στοιχεία της Κεντρικής Τράπεζας
Μ. Χριστοδουλίδης: Ψήφος εμπιστοσύνης στο ΧΑΚ και στην οικονομία η πρόθεση εισαγωγής μετοχών της Eurobank στο Χρηματιστήριο
Oscar Arce (ΕΚΤ): Η γήρανση του πληθυσμού οδηγεί σε χαμηλότερα, ακόμα και αρνητικά, επιτόκια
Πρώτη στην μείωση δανείων «σταδίου 2» στην Ευρωπαϊκή Ένωση η Κύπρος στα τέλη 2024
Καθοδήγηση ΣΥΚΑΛΑ για πληρωμή από το Εθνικό Ταμείο Αλληλεγγύης-Ακυρώθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση
Τράπεζα Κύπρου: Αλλαγή στην σύνθεση της Επιτροπής Ανθρώπινου Δυναμικού & Αμοιβών
Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ellinas Finance η Εύη Ρωσσίδου Αντωνιάδου-Τι δηλώνει ο Νέαρχος Πετρίδης
Βγαίνει η Ελληνική, ετοιμάζεται να μπει η Eurobank...Πρόθεση για παράλληλη εισαγωγή των μετοχών της στο ΧΑΚ
Εκτός ΧΑΚ οι μετοχές της Ελληνικής Τράπεζας από την ερχόμενη Δευτέρα 30 Ιουνίου
Έδωσε ακόμη 60 εκατ., στα €1.594 εκατ. η συνολική αποπληρωμή της ΚΕΔΙΠΕΣ προς το κράτος