Powered by

Εκτός Δεικτών του ΧΑΚ οι μετοχές της Unifast Finance & Investments Public Company

Το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου ανακοινώνει προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, τις ακόλουθες αλλαγές στις συνθέσεις των Δεικτών ΧΑΚ.

Ειδικότερα σημειώνεται ότι εξέρχονται οι μετοχές της εταιρείας Unifast Finance & Investments Public Company Ltd, από τις συνθέσεις του Γενικού Δείκτη και του Δείκτη Εναλλακτικής Αγοράς.

Οι διαφοροποιήσεις αυτές προκύπτουν βάσει του Κανόνα 4.3.1 των Βασικών Κανόνων Διαχείρισης και Υπολογισμού των Δεικτών ΧΑΚ που αναφέρεται στην περίπτωση αφαίρεσης μετοχής που διαπραγματεύεται με ειδικούς όρους διαπραγμάτευσης.

Οι πιο πάνω αλλαγές τίθενται σε ισχύ από την Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024.

Δειτε Επισης

Άνοιξαν οι αιτήσεις για ενίσχυση γεωργών που πλήγηκαν από φυσικά φαινόμενα-Στα €12,3 εκατ. ο προϋπολογισμός
Μ. Παναγιώτου: Ο γεωργικός τομέας έχει αποδείξει την ανθεκτικότητά του στις κρίσεις-Πρέπει να προστατευθεί
Ν. Χριστοδουλίδης: Στρατηγικός εταίρος για μετατροπή της Κύπρου σε περιφερειακό πανεπιστημιακό κέντρο το Πανεπιστήμιο Κύπρου
Συνεχίζει την πτωτική πορεία η ανεργία στην Κύπρο-Τα δημογραφικά δεδομένα των ανέργων
Άνοδο κατέγραψε την Τρίτη το Χρηματιστήριο
Στην παράταση το μέλλον της...καυτής πΑΤΑτας-Κλειστά χαρτιά από Παναγιώτου, αναμονή από κοινωνικούς εταίρους
Αυστηρό μήνυμα Χριστοδουλίδη για τον φορολογικό μετασχηματισμό-«1η Ιανουαρίου απαρέγκλιτα, καμία παρέκκλιση»
Προτεραιότητες κυπριακής Προεδρίας και διμερής συνεργασία σε επίσημη επίσκεψη Κεραυνού στην Αθήνα
Ενστάσεις επί των φορολογικών κινήτρων για το brain gain... Ζητούν διευκρινήσεις για το τι συνιστά «ταλέντο»
Διεκδικεί με ποινικές διώξεις φόρους ύψους €25 εκατ. από την Blue Ocean Yacht Management του Αμπράμοβιτς η Κ.Δ.