Altamira Real Estate: Ετοιμοπαράδοτες κατοικίες και διαμερίσματα σε Λευκωσία, Λάρνακα και Πάφο

Ετοιμοπαράδοτες κατοικίες και διαμερίσματα, ιδανικά για στέγαση ή και για επένδυση με πολύ καλές αποδόσεις, διαθέτει προς πώληση η Altamira Real Estate.

Πρόκειται για οικιστικές επιλογές σε δημοφιλείς τοποθεσίες της Λευκωσίας, της Λάρνακας και της Πάφου, όπως τα Λατσιά, η Λακατάμεια, η Έγκωμη.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να μελετήσουν σε βάθος τις προσφορές στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.altamirarealestate.com.cy και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

Ελκυστικές επιλογές στη Λευκωσία από €165,000

Στον Δήμο Λατσιών και συγκεκριμένα σε πολύ καλή τοποθεσία στην ενορία Αγίου Γεωργίου, εντοπίζεται κενό διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων, κοντά στο Κέντρο Υγείας, στην τιμή των €280,000. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 197 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών σε 29 τ.μ..

Το διαμέρισμα είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή και για ενοικίαση, και αποτελείται από καθιστικό, σαλοτραπεζαρία κουζίνα, πλυσταριό και αποχωρητήριο. Επιπλέον διαθέτει ένα ακάλυπτο χώρο στάθμευσης.

Ελκυστική επιλογή με ετοιμοπαράδοτη ημιανεξάρτητη ισόγεια κατοικία τριών υπνοδωματίων, εντοπίζεται στον Δήμο Λακατάμειας με τιμή πώλησης €150,000. Αποτελείται από ενιαίο χώρο με σαλόνι – τραπεζαρία με τζάκι, κουζίνα με πρόχειρη τραπεζαρία και ένα αποχωρητήριο.

Εξωτερικά διαθέτει καλυμμένες και ακάλυπτες βεράντες, κήπο και καλυμμένο χώρο στάθμευσης. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 115 τ.μ. και οι καλυμμένες βεράντες σε 19 τ.μ. Αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες.

PR38629

Σε ήσυχη γειτονιά πλησίον του «Mall of Engomi» ξεχωρίσαμε κενό ετοιμοπαράδοτο μοντέρνο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, στην τιμή των €210,000. Αποτελείται από ενιαίο χώρο, σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία και ένα αποχωρητήριο. Επιπλέον διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης και αποθήκη στο ισόγειο.

Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται στα 85 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών στα 21 τ.μ.. Το ακίνητο είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή και για ενοικίαση με καλή απόδοση.

PR39948

Στην κοινότητα της Κλήρου ξεχωρίζει ελκυστική επιλογή με ετοιμοπαράδοτο ισόγειο διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων, στην τιμή των €165,000. Αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία με τζάκι, κουζίνα και δύο αποχωρητήρια.

Επιπλέον, διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης και αποθήκη στο υπόγειο. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται στα 171 τ.μ. και των βεραντών στα 57 τ.μ.. Το διαμέρισμα διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας και είναι ιδανικό για μικρές οικογένειες.

Μοναδική επιλογή ξεχωρίζει στην Κοκκινοτριμιθιά με κενή προκατασκευασμένη ανεξάρτητη ισόγεια κατοικία, σε κεντρικό σημείο της κοινότητας, στην τιμή των €70,000. Το τεμάχιο διαθέτει κανονικό σχήμα και εφάπτεται δημόσιου εγγεγραμμένου δρόμου, ενώ αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι και ένα αποχωρητήριο.

Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται στα 52 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών 27 τ.μ.. Αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες.

Σε εξαιρετική τοποθεσία στον Δήμο Στροβόλου, πλησίον του δημαρχείου, εντοπίζεται ετοιμοπαράδοτη διώροφη κατοικία πέντε υπνοδωματίων με σοφίτα, στην τιμή των €305,000. Ιδανικά τοποθετημένη κοντά σε υπηρεσίες και ανέσεις, η κατοικία απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο. Το ισόγειο αποτελείται από καθιστικό, σαλόνι/τραπεζαρία, κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο και ένα γραφείο.

Ο όροφος αποτελείται από καθιστικό, πλυσταριό, τέσσερα υπνοδωμάτια και ένα αποχωρητήριο. Επιπλέον η σοφίτα αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού και ακάλυπτη βεράντα. Εξωτερικά η κατοικία διαθέτει βοηθητική αποθήκη.

PR32177

Το εμβαδόν εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 239 τ.μ., της σοφίτας σε 43 τ.μ., των βεραντών σε 46 τ.μ. και της βοηθητικής αποθήκης σε 18 τ.μ.. Η κατοικία είναι κατάλληλη για πολυμελείς οικογένειες ή και για ενοικίαση με καλή απόδοση.

Μοναδικές ευκαιρίες σε Λάρνακα, Αμμόχωστο και Πάφο από €100,000

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων πωλείται στην κοινότητα Τερσεφάνου, στη Λάρνακα, στην τιμή των €100,000. Αποτελείται από ενιαίο χώρο με σαλόνι – τραπεζαρία – κουζίνα και αποχωρητήριο, ενώ έχει συνολικό εμβαδόν 64 τ.μ..

Αποτελεί μέρος της ανάπτυξης «Victoria Exclusive Apartments», διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας και αποτελεί ιδανική επιλογή τόσο για ιδιοχρησία, όσο και για ενοικίαση με καλή απόδοση.

Επίσης στην κοινότητα Τερσεφάνου ξεχωρίζει ελκυστική επιλογή με ετοιμοπαράδοτο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, το οποίο πωλείται προς € 95,000. Αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα και ένα αποχωρητήριο.

Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 75 τ.μ. καλυμμένη βεράντα 7 τ.μ. και ακάλυπτη βεράντα 36 τ.μ. Αποτελεί ιδανική επιλογή για επένδυση ή και ιδιοχρησία.

PR40184

Στην ίδια περιοχή πωλείται επίσης, κενό ισόγειο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην τιμή των €85,000. Έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 88 τ.μ., διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας κα αποτελεί ιδανική επιλογή για επένδυση αλλά και ιδιοχρησία.

Στον Πρωταρά εντοπίσαμε κενή διώροφη μεζονέτα δύο υπνοδωματίων με τιμή πώλησης €120,000. Το ακίνητο απολαμβάνει προσβάσεις προς την παραλία «Κάππαρη», τη λεωφόρο Πρωταρά και την τουριστική περιοχή. Αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία και δύο αποχωρητήρια, έχει εμβαδόν 76 τ.μ. και είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή και για βραχυπρόθεσμη/μακροπρόθεσμη ενοικίαση με πολύ καλή απόδοση.

Διώροφη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων με πισίνα και αυλή, ξεχωρίσαμε στο Πολέμι της Πάφου, με τιμή πώλησης τις €260,000. Αποτελείται από χολ, κουζίνα με καθιστικό και τζάκι και δύο αποχωρητήρια. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 167 τ.μ., ενώ διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

PR38566

Τέλος, στην Τάλα της Πάφου το ενδιαφέρον κεντρίζει μία ελκυστική επενδυτική ευκαιρία με ετοιμοπαράδοτο ισόγειο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην τιμή των €160,000. Το ακίνητο αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία και ένα αποχωρητήριο. Έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 94 τ.μ. και αποτελεί ιδανική επιλογή για ιδιοχρησία αλλά και για ενοικίαση με καλή απόδοση.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να μελετήσουν σε βάθος τις προσφορές στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.altamirarealestate.com.cy και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

Δειτε Επισης

Κώστας Κουμής: Η θετική πορεία την τελευταία διετία και το μεγάλο στοίχημα για τον τουρισμό
Προχωρά με εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σε κτίριά της η ΑΗΚ-Ο διαγωνισμός και η εκτιμώμενη αξία
Πολυκατοικίες, μονοκατοικίες και μεικτές αναπτύξεις-Στο ζενίθ η αδειοδότηση οικιστικών έργων
Σε ποιες εταιρείες έδωσε πέραν του ενός εκατ. για αγορά υπηρεσιών το κράτος-Οι μεγαλύτερες δαπάνες
Κερδοφορία για Mall of Cyprus και Mall of Engomi
Επιδοτήσεις €10 εκατ. σε επαγγελματίες παραγωγούς και στον αγροτικό κόσμο ορεινών περιοχών
Ξένοι και Κύπριοι επενδυτές για το λιμάνι της Λάρνακας-Το Κατάρ και η παρότρυνση Αλέξη Βαφεάδη
Τράπεζα Κύπρου: Πουλά χαρτοφυλάκιο ΜΕΔ και σχετικών εξασφαλίσεων στην Cerberus Capital Management L.P
Σεβασμό στον θεσμό των αρχιτεκτονικών διαγωνισμών ζητά ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων-Ανησυχεί για τις πιέσεις
Επενδυτικό ενδιαφέρον για εξαγορά του «Ρόδον» στον Αγρό-Αξιολογείται από το Δ.Σ. της «Πρόοδος»