Η Google μπαίνει δυναμικά στην αρένα του ΑΙ με το Gemini-Τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα

Τα χαρακτηριστικά του Gemini παρουσίασε η Κατερίνα Τζουβάρα, Customer Engineer, Data & Analytics, Google Cloud η οποία έκανε λόγο για το ΑΙ με υψηλή βελτιστοποίηση, υπευθυνότητα και ασφάλεια.

Η ίδια κατέγραψε τα άλλα εργαλεία που διαθέτει η Google για τις επιχειρήσεις και που μπορούν να ενισχύσουν το ταξίδι τους στον ψηφιακο μετασχηματισμό.

Το Gemini της Google χαρακτηρίζεται από σύγχρονες δυνατότητες, υψηλή βελτιστοποίηση με διατήρηση των επιλογών και με γνώμονα την υπευθυνότητα και την ασφάλεια. Στα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας και η τεράστια μνήμη της που σύμφωνα με την ίδια επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάσουν "ακόμη και 30,000 βιβλία".

Σε παρουσίαση της κατά το 3ο Digital Cyprus Conference 2024 ανέδειξε, ακόμα, την ισχύ της Γεννητικής Τεχνητής Νοημοσύνης ως μια παρακαταθήκη για το μέλλον. Επισήμανε την αποτελεσματικότητα της Επαυξημένης Πραγματικότητας σε οριζόντιες εφαρμογές όπως η υποστήριξη πελατών και η δημιουργία περιεχομένου.

Στη συνέχεια, επισήμανε ότι επιχειρήσεις επιλέγουν τη Google για λύσεις στην Γεννητική Τεχνητή Νοημοσύνη και Μεγάλα Μοντέλα Μάθησης.

Τα προϊόντα Agent Builder ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες, επιτρέποντας τη δημιουργία ποιοτικών agents γρήγορα και εύκολα. Μέσω του Agent API παρέχεται ένα πλήρως διαχειριζόμενο service για την κατασκευή και φιλοξενία agents, ενημέρωσε το κοινό.

Επικεντρώνοντας στην ευθύνη, η Google σύμφωνα με την ίδια, διασφαλίζει ότι τα προϊόντα της είναι έτοιμα για τις πραγματικές προκλήσεις πριν από την επίσημη κυκλοφορία τους.

Παραδείγματα όπως το SynthID, το "About this image" και το Double-Check αποτελούν ενδείξεις της δέσμευσης του τεχνολογικού κολοσσού στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και της ενίσχυσης της ακρίβειας των πληροφοριών που παρέχει η τεχνητή νοημοσύνη, υποστήριξε.

Το Συνέδριο παρουσίασε η ECOMMBX.

Δειτε Επισης

Γ. Παπαναστασίου: Δεν μπορεί να υπάρχει κουκούλωμα, θέμα με ευαισθησίες η σύμβαση για το τερματικό
Κ. Κουμής: Ξεπεράσαμε τις προκλήσεις για τον τουρισμό-«Να μην αφήνουμε τα μικρά να δυσφημίζουν την Κύπρο»
Βλέπει κατάληξη σε συμφωνία για την συλλογική σύμβαση στην οικοδομική βιομηχανία ο Παναγιώτου
«Απόδοση τυχόν ευθυνών εκεί και όπου υπάρχουν για το τερματικό»-Οι οδηγίες του Νίκου Χριστοδουλίδη
Φθινόπωρο οι πρώτες επενδύσεις του Εquity Fund-Πρώτος θεσμικός επενδυτής η Τράπεζα Κύπρου
Ο άγνωστος αλλά σημαντικός ρόλος των τραπεζών στη μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης(video)
Αγκάθι για τις επιχειρήσεις στην Κύπρο η διαφθορά-Πρόβλημα για την επιχειρηματική δραστηριότητα
Μένει Κύπρο ο Oliver Gatzke-Τι λέει για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα
Google: Τι σημαίνει η απόφαση για τα cookies σε επιχειρήσεις και διαφημιστές
Σε λεπτές ισορροπίες η συλλογική σύμβαση στις οικοδομές-Οι τάσεις στους εργολάβους και η στάση των συντεχνιών