W. Sabbagh: Το GenAI και η τεράστια επίδρασή του στις επιχειρήσεις-Σημαντικές ευκαιρίες βελτίωσης

Oι παγκόσμιες δαπάνες για του GenAI θα αυξηθούν με ρυθμό 73,3% μεταξύ 2023 και 2027. Κάτι τέτοιο, μεταφράζεται σε 143 δισεκατομμύρια δολάρια (IDC).

Για να επωφεληθούν πλήρως από τα οφέλη της GenAI, οι ηγέτες κάθε οργανισμού, θα χρειαστούν τα κατάλληλα θεμέλια δεδομένων και την αναγκαία οργανωτική κουλτούρα.

Με δεδομένο το γεγονός ότι το GenAI χρησιμοποιείται για μεγαλύτερη παραγωγικότητα των εργαζομένων και καλύτερη εμπειρία πελατών, η Wiem Sabbagh, Director, Global Leader of Data & AI Consult, Kyndryl έδωσε την απαραίτητη κατεύθυνση σε ομιλία στο 3ο Digital Cyprus Conference 2024 που παρουσίασε η ECOMMBX, τονίζοντας την τεράστια επίδρασή του στις επιχειρήσεις.

Το GenAI έχει απίστευτο επιχειρηματικό δυναμικό, προσφέροντας σημαντικές ευκαιρίες βελτίωσης σε διάφορους τομείς με πρώτη την αυξημένη παραγωγικότητα των υπαλλήλων, είπε αρχικά.

Με τη βελτίωση της αποδοτικότητας συστημάτων, διαδικασιών και λειτουργιών, το GenAI μπορεί να επιφέρει σημαντική πρόοδο.

Οι εφαρμογές του σε έναν οργανισμό περιλαμβάνουν τη σύνοψη και τη δημιουργία εγγράφων, τη διαχείριση γνώσης, την παραγωγικότητα των προγραμματιστών και την ανάπτυξη εικονικών βοηθών, ανέφερε.

Επιπλέον, η εμπειρία του πελάτη βελτιώνεται δραστικά. Το GenAI παρέχει πιο εξατομικευμένες και αποτελεσματικές υπηρεσίες, ενισχύοντας την ικανοποίηση των πελατών και τη διατήρηση τους. Ακόμη, η πρόσβαση σε δεδομένα και πληροφορίες γίνεται πιο άμεση και εύκολη, επιτρέποντας καλύτερες αποφάσεις βασισμένες σε δεδομένα.

Το GenAI βελτιώνει, όπως επισημάνει και την αποδοτικότητα των λειτουργιών πληροφορικής. Οι διαδικασίες αυτοματοποιούνται και οι λειτουργίες εξορθολογίζονται, μειώνοντας τα κόστη και αυξάνοντας την αποδοτικότητα.

Η ομιλήτρια ολοκλήρωσε την παρουσίασή της, προβάλλοντας τρόπους μέσω των οποίων η Kyndryl υποστηρίζει τους πελάτες της καθ’ όλη τη διαδικασία εφαρμογής του GenAI σε μεγάλη κλίμακα, με ολοκληρωμένες λύσεις προβάλλοντας, ταυτόχρονα, επιτυχημένα παραδείγματα που ενέπνευσαν.

Δειτε Επισης

Απολογήθηκε ο CEO της Crowdstrike για το blackout-Επανέρχονται τα συστήματα
Microsoft: Επιδιορθώθηκε το πρόβλημα, συνεχίζουν να επηρεάζονται εφαρμογές και υπηρεσίες
Microsoft: Λαμβάνει μέτρα για διόρθωση της βλάβης που επηρεάζει επιχειρήσεις παγκόσμια
Η Microsoft έβγαλε... off αεροπορικές, τράπεζες, χρηματιστήρια παγκοσμίως-Καταιγισμός από βλάβες
Καριέρα στην κανονιστική τεχνολογία-Γιατί οι επαγγελματίες επιλέγουν να εργάζονται στην Complytek
Τρεις Κύπριοι φοιτητές στους παγκόσμιους ψηφιακούς ηγέτες του αύριο
Ανοίγει ο δρόμος για συνεργασία Κύπρου-Ιαπωνίας σε τεχνητή νοημοσύνη και ρομποτική-Η συμβολή του ΙδΕΚ
Google: Ετοιμάζει deal για εξαγορά της εταιρείας κυβερνοασφάλειας Wiz έναντι $23 δις
Το Ad Tag Global Group του «Γκουρού του Digital» στην αγορά της Κύπρου με κεντρικά γραφεία στη Λάρνακα
Ικανοποίηση TechIsland για το νέο πλαίσιο για την Μπλε Κάρτα-Τι δηλώνει ο Βαλεντίνος Πολυκάρπου