powered by

ΙδΕΚ: €30.000 ανά επιχείρηση για ανάπτυξη νέων προϊόντων

Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) ανακοινώνει το νέο πρόγραμμα «Ενίσχυση Ικανότητας Επιχειρήσεων για Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων» που δίνει την ευκαιρία σε επιχειρήσεις που εργοδοτούν 30 ή περισσότερους υπαλλήλους να στελεχωθούν με εξειδικευμένο προσωπικό και να αναπτύξουν νέα προϊόντα/υπηρεσίες.

Θα ακολουθηθεί απλοποιημένη διαδικασία υποβολής προτάσεων και ταχεία διαδικασία αξιολόγησης.

Οι δικαιούχες επιχειρήσεις μπορούν να συμπεριλάβουν τις σχετικές δαπάνες των έργων στις οικονομικές τους καταστάσεις, ως δαπάνες έρευνας και καινοτομίας, για την εξασφάλιση φορολογικών ελαφρύνσεων.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του Προγράμματος ανέρχεται στις €930.000 για υποστήριξη 31 επιχειρήσεων.

Για τη διαδικασία υποβολής της κάθε πρότασης οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποταθούν στην πύλη ηλεκτρονικών υπηρεσιών IRIS (https://iris.research.org.cy) του ΙδΕΚ. Ο Συντονιστής Έργου και ο ανάδοχος φορέας θα πρέπει να έχουν εγγραφεί εκ των προτέρων. H πρώτη καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων είναι η 19η Ιουλίου 2024, ώρα 13:00 και η τελική καταληκτική ημερομηνία η 9η Οκτωβρίου 2024, ώρα 13:00.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας του Next GenerationEU και υλοποιείται κάτω από τον άξονα πολιτικής «Ενίσχυση της Ανθεκτικότητας και της Ανταγωνιστικότητας της Οικονομίας».

Δειτε Επισης

Ηγετικές παρεμβάσεις και διεθνής αναγνώριση στη 64η ετήσια γενική συνέλευση του ΣΕΛΚ
Νίκος Χειμαρίδης: Σταθερός και φιλικός προς τους επενδυτές προορισμός η Κύπρος-Φάρος το παράδειγμα με την Ινδία
Στην τελική φάση η ετοιμασία των νομοσχεδίων για την φορολογική μεταρρύθμιση-Η διττή πρόκληση για την Κύπρο
Κ. Ιορδάνου: Η καλύτερη άμυνα σε τέτοιους καιρούς...Ενδυνάμωση οικονομίας, ελκυστικότητα, εμπιστοσύνη ξένων επενδυτών
Νέος προέδρος του ΣΕΛΚ ο Οδυσσέας Χριστοδούλου, αντιπρόεδρος ο Ανδρέας Ανδρέου-Τα μέλη του Δ.Σ.
ΑνΑΔ: Πολυεπιχειρησιακά προγράμματα κατάρτισης με δαπάνη €33,5 εκ.-Αφορούν όλους τους τομείς της οικονομίας
Τίμησε τους Ελλαδίτες που υπηρέτησαν στην Κύπρο η ΕΤΥΚ-Αποκαλυπτήρια Μνημείου στην Κεραμωτή Καβάλας
BPW Cyprus: Δυναμική παρουσία στο συνέδριο της BPW Europe στη Μάλτα
Γιώργος Σταύρου: Ο τομέας της out-of-home διαφήμισης στην Κύπρο και τα 25 χρόνια διαδρομής της Superad
Το «ταμείο» στις επενδυτικές σχέσεις Κύπρου και Ινδίας…Κάθοδος εταιρειών, νέες υπηρεσίες και μνημόνια συνεργασίας