«Μy Home Rewards»: Το επαναστατικό σχέδιο για στεγαστικά δάνεια με επιστροφή χρημάτων από την Ελληνική

Η Ελληνική Τράπεζα, με ηγετική θέση στη λιανική τραπεζική ανακοινώνει με ενθουσιασμό το λανσάρισμα του «Μy Home Rewards», δημιουργώντας ένα καινοτόμο οικοσύστημα επιβράβευσης.

Το πρωτοποριακό σχέδιο αφορά στεγαστικά δάνεια και έχει σχεδιαστεί για να μεταμορφώσει την εμπειρία της αγοράς κατοικίας.

Με ανταγωνιστικά επιτόκια, ευέλικτες επιλογές αποπληρωμής και άμεση επιστροφή μετρητών έως €2.000, η Ελληνική Τράπεζα θέτει ένα νέο σημείο αναφοράς στην λιανική τραπεζική.

Z62_6943 copy

Game-Changer στα στεγαστικά δάνεια μέσω της δημιουργίας ενός «Οικοσυστήματος Αξίας»

Σε μια εποχή όπου τα παραδοσιακά τραπεζικά προϊόντα υστερούν των προσδοκιών των πελατών, η Ελληνική Τράπεζα εισάγει περήφανα ένα στεγαστικό σχέδιο που όχι μόνο καλύπτει αλλά υπερβαίνει τις σύγχρονες ανάγκες των δανειοληπτών.

Το «Μy Home Rewards» είναι μια επιβράβευση από την Ελληνική Τράπεζα προς τους πελάτες που επιλέγουν στεγαστικό δάνειο.

Έτσι, κάθε εγκεκριμένο δάνειο θα συνοδεύεται από άμεση επιστροφή μετρητών έως και €2.000. Ουσιαστικά ένα δώρο από εμάς προς εσάς, που θα χρησιμοποιηθεί για επίπλωση και οικιακό εξοπλισμό από συνεργαζόμενους εμπόρους.

Z62_6732 copy

Εύκολη και γρήγορη εξυπηρέτηση

Αντιλαμβανόμενοι τους γρήγορους ρυθμούς και τις ανάγκες των πελατών μας, έχουμε απλοποιήσει και επισπεύσει τη διαδικασία αίτησης και έγκρισης δανείων.

Οι πελάτες μας μπορούν να εξυπηρετηθούν διαδικτυακά ορίζοντας ένα ραντεβού στο “Book A Meeting”, σε ένα από τα καταστήματά μας ή μέσα από την σύγχρονη εφαρμογή Hellenic Bank Mobile App στο κινητό τους τηλέφωνο γρήγορα και απλά. Με τη στήριξη της αφοσιωμένης ομάδας μας η διαδικασία αγοράς κατοικίας γίνεται όσο το δυνατόν πιο ομαλή και εύκολη.

Z62_6932 copy

«Δίνοντας πίσω στους πελάτες μας»

Η παρουσίαση του «My Home Rewards» πραγματοποιήθηκε στο Bar Souvenir στη Λευκωσία, όπου οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για όλες τις πτυχές του νέου σχεδίου.

«Στην Ελληνική Τράπεζα πιστεύουμε στην καινοτομία και στις πελατοκεντρικές λύσεις. Το νέο στεγαστικό μας δάνειο προσφέρει επιστροφή χρημάτων και ένα οικοσύστημα ανταμοιβών, επαναβεβαιώνοντας τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε αξία στους πελάτες μας.

Αυτό το προϊόν δεν αφορά μόνο ανταγωνιστικές τιμές. Δίνουμε πίσω στους πελάτες μας κάτι χειροπιαστό, για να αναβαθμίσουμε το ταξίδι τους προς την απόκτηση της κατοικίας τους. Αλλάζουμε το τοπίο της λιανικής τραπεζικής, με στόχο την δημιουργίας της πρώτης επιλογής για τους πελάτες λιανικής τραπεζικής.

Οι πελάτες μας αξίζουν μόνο το καλύτερο, και για αυτό είμαστε δίπλα τους έτοιμοι να τους στηρίξουμε σε κάθε τους ανάγκη», ανέφερε ο Ανδρέας Ασσιώτης, Επικεφαλής Λιανικής Τραπεζικής.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε https://www.hellenicbank.com/myhome ή επικοινωνήστε στο 8000 9999 (ή 22500 500 από το εξωτερικό).

Δειτε Επισης

Οι κάρτες VISA της Τράπεζας Κύπρου ταξιδεύουν 4 τυχερούς στους Ολυμπιακούς του Παρισιού
Ετοιμάζεται να βάλει το αποτύπωμα της στην Ελληνική η Eurobank-Εις Σεπτέμβριο τα σπουδαία
ΕΚΤ: Παύση στις μειώσεις των επιτοκίων μέχρι τον Σεπτέμβριο
Από δωρεάν μεταφορές χρημάτων μέχρι δάνειο όλα appλά από το κινητό
Αυτό είναι το νέο μοντέλο της Εθνικής Τράπεζας-Πώς ενισχύονται τα έσοδά της
Με το βλέμμα στραμμένο στο Χρηματιστήριο Αθηνών η Τράπεζα Κύπρου-«Εξετάζονται όλες οι επιλογές»
Ο Νίκος Ποταμάρης νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου Χρηματοοικονομικών Αναλυτών Κύπρου
HSBC: Ο Georges Elhedery ο νέος CEO-Πότε αναλαμβάνει καθήκοντα
Αυξήθηκε η ζήτηση για καταναλωτικά δάνεια στην Ευρώζωνη το δεύτερο τρίμηνο
Sophic: Νέα έκδοση Γραμματίων Δημοσίου της Κυπριακής Δημοκρατίας την ερχόμενη βδομάδα