Το MAD TV αξιοποιεί τις δυνατότητες του Amazon Bedrock

Το MAD TV, το κορυφαίο μουσικό δίκτυο της Ελλάδας, προετοιμάζει το κοινό για μια συναρπαστική εικαστική εμπειρία στα επερχόμενα ΜAD Video Music Awards από την ΔΕΗ μέσω της χρήσης των μοναδικών εργαλείων ΑΙ, του Amazon Bedrock.

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και η μουσική συνδυάζονται αρμονικά και η δημιουργική ομάδα του MAD TV, εμπνεόμενη από τους στίχους τραγουδιών, σχεδιάζει τα visuals που θα προβληθούν στα video walls της σκηνής της μεγάλης μουσικής βραδιάς, κατά τη διάρκεια ενός εντυπωσιακού act, αξιοποιώντας τις μοναδικές δυνατότητες των Stability AI μοντέλων που είναι διαθέσιμα στο Amazon Bedrock.

Τα μοντέλα ΑΙ που προσφέρει το Amazon Bedrock, σχεδιασμένα με εξατομικευμένο τρόπο για κάθε είδους οργανισμό και επιχείρηση, με έμφαση στην ασφάλεια και την προστασία της ιδιωτικότητας, δίνουν τη δυνατότητα σε οποιασδήποτε κλίμακας εταιρεία να καινοτομεί ταχύτατα, να δημιουργεί νέες επιχειρηματικές προοπτικές και να ενισχύει την εμπειρία των πελατών.

«Όλοι στο MAD TV είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία της AWS στα φετινά MAD VMA. Με τη δύναμη της Generative AI που μας προσφέρει τo Amazon Bedrock, είμαστε βέβαιοι ότι το αποτέλεσμα θα μαγνητίσει το κοινό και θα αναδείξει τις μοναδικές δυνατότητες της τεχνολογίας και της καινοτομίας», τόνισε ο Χάρης Φυσερός, Head of Production του MAD.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε στα MAD VMA, προσφέροντας στη δημιουργική ομάδα του MAD TV τη δυνατότητα να αξιοποιήσει το Amazon Bedrock. Στα φετινά MAD VMA, η τεχνολογία συναντά τη τέχνη, δημιουργώντας ένα μουσικό story-telling που ξεπερνά τα συνηθισμένα», τόνισε ο Θανάσης Πατσάκας, Country Manager της AWS σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

«Οργανισμοί και εταιρείες κάθε μεγέθους και από κάθε αγορά επιλέγουν το Amazon Bedrock ως βάση της Generative AI στρατηγικής τους καθώς μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για την μετάβασή τους από πειραματικό στάδιο στο στάδιο παραγωγής πιο γρήγορα και πιο εύκολα» συμπλήρωσε.

Δεκάδες χιλιάδες πελάτες έχουν ήδη επιλέξει το Amazon Bedrock ως το θεμέλιο για τη στρατηγική τους στον τομέα της Generative AI, καθώς τους παρέχει πρόσβαση σε ένα μεγάλο εύρος κορυφαίων foundation models (FM) που προσφέρονται από τις AI21 Labs, Anthropic, Cohere, Meta, Mistral AI, Stability AI και Amazon, σε συνδυασμό με πολλές άλλες δυνατότητες και την επιχειρησιακή ασφάλεια που χρειάζονται για γρήγορη δημιουργία και ανάπτυξη εφαρμογών Generative AI.

Τα ισχυρά μοντέλα του Amazon Bedrock προσφέρονται ως πλήρως διαχειριζόμενη υπηρεσία, ώστε οι πελάτες να μην χρειάζεται να ασχοληθούν με κάποια υποκείμενη υποδομή, διασφαλίζοντας ότι οι εφαρμογές τους λειτουργούν απρόσκοπτα και αναβαθμίζονται συνεχώς.

Σχετικά με την Amazon Web Services

Η Amazon Web Services είναι η πιο πλήρης και ευρέως χρησιμοποιούμενη πλατφόρμα υπολογιστικού νέφους (cloud) στον κόσμο.

H AWS επεκτείνει διαρκώς το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών της ώστε να υποστηρίζει ψηφιακά κάθε εργασία που γίνεται στο cloud, προσφέροντας σήμερα πάνω από 200 ολοκληρωμένες υπηρεσίες υπολογιστικής ισχύος, αποθήκευσης, βάσεων δεδομένων, δικτύωσης, ανάλυσης δεδομένων (analytics), μηχανικής μάθησης (ML) και τεχνητής νοημοσύνης (AI), Internet of Things, mobile, ασφάλειας πληροφοριών, υβριδικών λύσεων, εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας (VR, AR), Μέσων, καθώς και ανάπτυξης εφαρμογών και διαχείρισης, από 84 Ζώνες Διαθεσιμότητας (Availability Zones) σε 26 γεωγραφικές περιοχές, με περαιτέρω σχεδιασμό για 24 επιπλέον Ζώνες Διαθεσιμότητας και 8 ακόμη Περιοχές (AWS Regions) σε Αυστραλία, Καναδά, Ινδία, Ισραήλ, Νέα Ζηλανδία, Ισπανία, Ελβετία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Εκατομμύρια πελάτες, συμπεριλαμβανόμενων ταχεία αναπτυσσόμενων startups, μεγάλων επιχειρήσεων και σημαντικών δημόσιων οργανισμών, εμπιστεύονται την AWS για να στηρίξουν τις υποδομές τους, να γίνουν πιο ευέλικτες και να μειώσουν τις δαπάνες τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα aws.amazon.com.

Δειτε Επισης

Απολογήθηκε ο CEO της Crowdstrike για το blackout-Επανέρχονται τα συστήματα
Microsoft: Επιδιορθώθηκε το πρόβλημα, συνεχίζουν να επηρεάζονται εφαρμογές και υπηρεσίες
Microsoft: Λαμβάνει μέτρα για διόρθωση της βλάβης που επηρεάζει επιχειρήσεις παγκόσμια
Η Microsoft έβγαλε... off αεροπορικές, τράπεζες, χρηματιστήρια παγκοσμίως-Καταιγισμός από βλάβες
Καριέρα στην κανονιστική τεχνολογία-Γιατί οι επαγγελματίες επιλέγουν να εργάζονται στην Complytek
Τρεις Κύπριοι φοιτητές στους παγκόσμιους ψηφιακούς ηγέτες του αύριο
Ανοίγει ο δρόμος για συνεργασία Κύπρου-Ιαπωνίας σε τεχνητή νοημοσύνη και ρομποτική-Η συμβολή του ΙδΕΚ
Google: Ετοιμάζει deal για εξαγορά της εταιρείας κυβερνοασφάλειας Wiz έναντι $23 δις
Το Ad Tag Global Group του «Γκουρού του Digital» στην αγορά της Κύπρου με κεντρικά γραφεία στη Λάρνακα
Ικανοποίηση TechIsland για το νέο πλαίσιο για την Μπλε Κάρτα-Τι δηλώνει ο Βαλεντίνος Πολυκάρπου