Το success story της Leroy Merlin με επίκεντρο τους ανθρώπους της-Ευχάριστο περιβάλλον και ελκυστικές αποδοχές

Ένα ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον που να περιστοιχίζεται από παραγωγικούς και δημιουργικούς ανθρώπους, μπορεί σε αρκετές περιπτώσεις να φαντάζει κάπως ουτοπικό, ακόμη και απομακρυσμένο.

Όλοι όμως στο βάθος, γνωρίζουμε και αναγνωρίζουμε ότι για την επίτευξη ενός στόχου σαν αυτόν, δεν χρειάζεται κόπος. Το ζητούμενο είναι η οικοδόμηση μιας κουλτούρας που να λειτουργεί αμφίδρομα ή και ανταποδοτικά ανάμεσα στα δύο μέρη, τα οποία πρέπει να βγαίνουν και να αισθάνονται εξίσου κερδισμένα από το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο να προκύπτει από την κοινή και ομαδική προσπάθειά τους. Μόνον έτσι επιτυγχάνεται το λεγόμενο win-win situation.

Εταιρείες οι οποίες έβαλαν αυτές τις βάσεις από την αρχή της ύπαρξής τους, όχι μόνο επιβιώνουν σήμερα, αλλά βρίσκονται στην κορυφή του τομέα τους.

Τι σημαίνει ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον

Υπάρχουν κάποιες παράμετροι οι οποίες θα καταστήσουν το περιβάλλον στην εργασία ιδανικό και ευχάριστο.

Στρατηγικές που έχουν δοκιμαστεί επιτυχώς από επιχειρήσεις, οι οποίες συνοψίζονται στα παρακάτω σημεία είναι:

● Ευημερία και ευεξία προσωπικού

● Μέγιστος βαθμός εργασιακής ευαρέσκειας

● Ισχυροποίηση παραγωγικότητας

● Ενδυνάμωση δημιουργικότητας

● Ανάπτυξη και βελτιστοποίηση ταλέντων

● Επικέντρωση σε θέματα διατήρησης σωματικής και ψυχικής υγείας

● Ηθική και οικονομική επιβράβευση

● Ισορροπία προσωπική και επαγγελματική ζωής

Προαπαιτούμενο για την επιτυχία της συνταγής αυτής ασφαλώς, είναι η συνέπεια μέσα από τη μακροπρόθεσμη υλοποίησή της.

Αυτό, προϋποθέτει επαγρύπνηση, συνεχή επαναξιολόγηση και αναθεώρηση, όπου κρίνεται απαραίτητο, στη βάση πάντα των αναγκών των εργαζομένων για να διατηρείται το άριστο κλίμα.

LEROY

Το success story που αξίζει να σταθούμε

Μιλώντας λοιπόν για ένα εργασιακό περιβάλλον εν έτη 2024, όπου οι εργαζόμενοι επιδιώκουν κάτι περισσότερο από μια απλή θέση εργασίας, όπου αναζητούν μία επαγγελματική εμπειρία που θα συνδυάζει την ευελιξία και την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη με επιπρόσθετα ωφελήματα και ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή, αξίζει να σταθούμε στην περίπτωση της Leroy Merlin.

Το success story της εταιρείας αυτής, φαίνεται στους αριθμούς και από το γεγονός ότι συνεχίζει να μεγαλώνει σταθερά τόσο στην Κύπρο και στην Ελλάδα, όσο και διεθνώς.

Αρκεί να αναφέρουμε πως, αυτή τη στιγμή η Leroy Merlin διαθέτει ένα τεράστιο δίκτυο καταστημάτων σε 13 χώρες παγκοσμίως όπου εξειδικεύεται στην ανακαίνιση και βελτίωση της κατοικίας και όχι μόνο.

Το κατάστημά της στην Κύπρο, βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα βολική τοποθεσία στην είσοδο της Λευκωσίας, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε κατασκευή, ανακαίνιση ή και βελτίωση οποιουδήποτε χώρου, στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Εμπορεύεται περισσότερους από 45.000 κωδικούς προϊόντων και παρέχει υπηρεσίες που λύνουν τα χέρια των πελατών.

Μαζί με την ανάπτυξη της Leroy Merlin φυσικά, συνεχίζει να μεγαλώνει και η οικογένεια της εταιρείας με νέο κόσμο, ο οποίος έχει τις ευκαιρίες που του αξίζει.

Συμμετέχει ενεργά στις αποφάσεις, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, αναπτύσσεται επαγγελματικά, τυγχάνει σεβασμού, διακρίνεται και στο τέλος επιβραβεύεται ποικιλοτρόπως για το έργο που παράγει.

Από της ίδρυσή της της και με τη χάραξη ενός στρατηγικού πλάνου, η Leroy Merlin, τοποθετεί τον άνθρωπο στον επίκεντρο καθώς αναγνωρίζει ότι με την ανάπτυξη των ανθρώπων της μπορεί να εξασφαλίσει ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Έτσι, εχει ενστερνιστεί τη φιλοσοφία του «Μοιράζεσθαι».

Οι άνθρωποι της Leroy Merlin μοιραζόνται τη γνώση, την ικανότητα να παίξει ο κάθενας το ρόλο του στη βελτίωση της κατοικίας και τους μαγεύει η έννοια του self-leadership. Συμμετέχουν όλοι μαζί στη διαμόρφωση των πολιτικών της εταιρείας, οραματιζονται, σκέφτονται, αποφασίζουν σε ατομικό, ομαδικό και εταιρικό επίπεδο.

Ευεξία σε όλα τα επίπεδα

Η ευεξία των ανθρώπων της σε όλα τα επίπεδα, αποτελεί για την εταιρεία αναγκαιότητα και προτεραιότητα, μέσα από την ανθρωποκεντρική κουλτούρα την οποία έχει αναπτύξει μακριά από πρόσκαιρες τάσεις.

Και αυτό, καθότι αναγνωρίζει ότι από το well-being του κάθε εργαζόμενου ξεχωριστά, κρίνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό η απόδοση και η βιωσιμότητα της εταιρείας.

Well-being στην πράξη για την Leroy Merlin, σημαίνει:

Προγράμματα Υγείας και Ευεξίας: Μέσω της πλατφόρμας ΟΧΥΖΝ, προσφέρει wellness classes σε υβριδικό μοντέλο, όπως antistress stretching μαθήματα, μαθήματα γιόγκα και Pilates, σεμινάρια διαχείρισης στρες, μαθήματα μαγειρικής για υγιεινά γεύματα εργασίας και διατροφικές συμβουλές, ώστε να ενθαρρύνει τον κόσμο της να φροντίζει τον εαυτό του.

Ευεξία στην Εργασία: Προωθείται η ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής, προσφέροντας ευέλικτες ώρες εργασίας και δυνατότητα τηλεργασίας.

Ψυχική και Συναισθηματική Ευεξία: Την τελευταία τριετία υλοποιούνται βιωματικά σεμινάρια αυτογνωσίας, επικοινωνίας, ομαδικότητας και αποτελεσματικότητας.

Κοινωνική Ευθύνη: Η εταιρεία έχει δεσμευτεί να συμβάλλει στην κοινωνία, μέσω προγραμμάτων εθελοντισμού, συνεργασίας με φιλανθρωπικές οργανώσεις και στήριξης των κοινοτήτων στις οποίες δραστηριοποιείται.

Στόχος της είναι να στηρίζει ανθρώπους και ιδρύματα όπου υπάρχει ανάγκη, βελτιώνοντας τις συνθήκες διαβίωσης. Έχουν δεσμευτεί σε δράσεις #giakalo, σε πυλώνες που είναι σημαντικοί για την κυπριακή κοινωνία:

Για το Παιδί, Για την Κοινωνία, Για το Περιβάλλον, Για την Υγεία, Για την Ομάδα μας, Για το Μέλλον…

Για το Κοινό μας Μέλλον!

Ελκυστικό πακέτο αποδοχών και με 14ο μισθό

Όποιες κι αν είναι οι αντιλήψεις που υπάρχουν γύρω από τα εργασιακά θέματα στις μέρες μας, όλοι αναγνωρίζουμε το εξής: Ότι πέρα από τις ευκαιρίες που δίνονται από κάθε επιχείρηση, αλλά και την εκτίμηση και τον σεβασμό απέναντι σε κάθε άνθρωπο ξεχωριστά, πρέπει ταυτόχρονα να προσφέρεται και ένα ελκυστικό πακέτο αποδοχών.

Και αυτό είναι κάτι που πράττει ανελλιπώς από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της η Leroy Merlin, η οποία προσφέρει σε κάθε μέλος της ομάδας της καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται να ενταχθούν σε αυτήν μια συναρπαστική σταδιοδρομία, παρέχοντας ταυτόχρονα ένα ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, με σημαντικά ωφελήματα τα οποία σπάνια βρίσκεις σήμερα στην αγορά εργασίας.

Στον μακρύ κατάλογο αποδοχών και ωφελημάτων της εταιρείας περιλαμβάνονται τα ακόλουθα:

  • 13ος & 14ος Μισθός
  • 3μηνιαίο Bonus
  • Prepaid card, αξίας 60 ευρώ μηνιαίως
  • Κινητό τηλέφωνο & πρόγραμμα απεριόριστης επικοινωνίας σε όλους
  • Ταμείο προνοίας
  • Εταιρικές εκπτώσεις
  • Ασφάλεια ζωής & ιατροφαρμακευτική περίθαλψη
  • Αποζημίωση του μισθού για τις πρώτες 3 ημέρες ασθένειας
  • Συνεχής εκπαίδευση & ανάπτυξη.

#eisai_mesa για μια συναρπαστική νέα σταδιοδρομία;

Κάνε το επόμενο βήμα και γίνε και εσύ μέλος της ομάδας της Leroy Merlin!

Δειτε Επισης

Κλέβει τις εντυπώσεις το νέο Jumbo στη Λευκωσία-Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του πολυκαταστήματος
Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή: Σε ποια προϊόντα αυξήθηκαν οι τιμές και σε ποια μειώθηκαν
Collect and Benefit: Τα METRO φέρνουν στην κουζίνα σας την πολυπόθητη ιταλική σειρά «Cuccina Italiana» της Bugatti
Mamas & Papas: Το βρετανικό brand που φέρνει στην Κύπρο ο όμιλος Voici La Mode
Ολική αποκατάσταση της ψευδοροφής και κανονικά το Superhome Center DIY στην Πάφο
Τι ώθησε προς τα πάνω τον κύκλο εργασιών της CTC και γιατί περιμένει βελτιωμένα αποτελέσματα το 2024
Χαλλούμι: Δεν βγαίνουν οι αριθμοί για την ποσόστωση με αιγοπρόβειο-Διατάγματα που οδηγούν σε μείωση παραγωγής
Μάριος Λουκαΐδης: Μονόδρομος οι εξαγορές στο λιανεμπόριο-Πώς θα κινηθούν οι τρεις μεγάλοι παίκτες της αγοράς
«Ο πόλεμος των Τρώων»... Η νέα ανατρεπτική διαφημιστική καμπάνια της Pizza Hut
Σε χαμηλό δύο ετών οι πωλήσεις οχημάτων στην Ευρώπη