Συνέδριο CSR: Έρχεται τον Ιούλιο για να αναδείξει τις βέλτιστες πρακτικές

Το 16ο Συνέδριο για την Εταιρική Βιωσιμότητα & Υπευθυνότητα αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη ετήσια σύναξη επιχειρήσεων και στελεχών που υλοποιούν δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και χαράζουν τη στρατηγική για μακροχρόνια Εταιρική Βιωσιμότητα, εφαρμόζοντας αρχές των κριτηρίων ESG.

Mε τους καταναλωτές και επενδυτές να επιδεικνύουν ολοένα και μεγαλύτερη ευαισθησία σε ζητήματα που αφορούν το περιβάλλον και την προστασία του, την κοινωνία και τη χρηστή διοίκηση, οι επιχειρήσεις έχουν πλέον υποχρέωση να προσαρμοστούν έγκαιρα και αποτελεσματικά στις νέες απαιτήσεις, προκειμένου να μην τίθεται σε κίνδυνο η βιωσιμότητά τους.

Προεδρεύουσα του πολυαναμενόμενου Συνεδρίου είναι η Χριστίνα Κοκκάλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος, ΙMR/University of Nicosia™. Η κ.Κοκκάλου θα προβεί σε εισαγωγικό χαιρετισμό μέσα από τον οποίο θα δώσει το στίγμα μιας μέρας, πλούσιας σε πληροφόρηση και καθοδήγηση.

Κυρίαρχος στόχος της διοργάνωσης είναι, εξάλλου, η ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών Εταιρικής Βιωσιμότητας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης κυπριακών και διεθνών επιχειρήσεων. Παράλληλα, μέσα από σπουδαίες παρουσίασεις, θα αναλυθούν οι λόγοι για τους οποίους οι υπεύθυνες επιχειρήσεις καθίστανται πιο ελκυστικές, έχοντας περισσότερες πιθανότητες μακροπρόθεσμης αειφορίας.

Υπό το μικροσκόπιο θα τεθούν οι τελευταίες παγκόσμιες εξελίξεις σε θέματα Εταιρικής Βιωσιμότητας και Υπευθυνότητας, με εστίαση στην οδηγία CSRD, τα κριτήρια ESG και τα πρότυπα ESRS, ενώ θα παρουσιαστούν διεθνή και εγχώρια case studies επιχειρήσεων από διάφορους κλάδους της οικονομίας που εφάρμοσαν καινοτόμες πολιτικές και πρακτικές.

Who is who

Η Χριστίνα Κοκκάλου είναι ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Οργανισμού ΙMR/University of Nicosia™, ο οποίος αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους Οργανισμούς ερευνών αγοράς, κοινωνικής έρευνας και συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Κύπρο με εκτενή δραστηριοποίηση από το 2002.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οργανισμούς και φορείς της κυπριακής πραγματικότητας, τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα, για τη διεκπεραίωση σημαντικών Έργων ολόκληρου του φάσματος της πολιτικο-κοινωνικο-οικονομικής ζωής του τόπου.

Μεταξύ άλλων, υπήρξε για χρόνια Καθηγήτρια Marketing στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, κατέχει επί της παρούσης τη θέση της Γραμματέα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Δημοσκοπήσεων και Ερευνών Αγοράς Κύπρου (ΣΕΔΕΑΚ).

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Λευκωσία

Ετοιμαστείτε για την κορυφαία CSR διοργάνωση, λοιπόν, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουλίου στο Ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία. Συμμετοχή θα έχουν στελέχη Εταιρικής Βιωσιμότητας και Υπευθυνότητας, Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Υπεύθυνοι μονάδων ΕSG, Διευθυντές και Στελέχη Μάρκετινγκ, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων από κυπριακές επιχειρήσεις όλων των κλάδων και μεγεθών.

Το ραντεβού τους κάθε χρόνο ανανεώνουν επίσης Διαφημιστικά Γραφεία, Γραφεία και Επαγγελματίες Παροχής Υπηρεσιών Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, Γραφεία και Επαγγελματίες Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, Εργοδοτικές οργανώσεις, Εμπορικά επιμελητήρια και άλλοι επαγγελματικοί φορείς με ενδιαφέρον για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Πληροφορίες

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

Πληροφορίες συνεδρίου

Χορηγοί: ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Coca-Cola HBC Κύπρου, Cyta, Grow Sustainability Consulting, ECOMMBX Limited, Ελληνική Τράπεζα, ΙMR/University of NicosiaTM

Υποστηρικτές: Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ, Σύνδεσμος Διαφήμισης και Επικοινωνίας Κύπρου (ΣΔΕΚ), Συνδέσμος Διαφημιζομένων Κύπρου (ΣΔΚ), McDonald's Κύπρου, The Island Private School

Οργανωτές: CSR Cyprus & ΙΜΗ

Χορηγοί Επικοινωνίας: ALPHA Κύπρου, CBN, περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, Reporter, Super FM

Δειτε Επισης

Επίσκεψη Συνδέσμου Φίλων του Ινστιτούτου Κύπρου στην ερευνητική υποδομή ΠΡΩΤΕΑΣ
SupportCY Τρ. Κύπρου: Βάσεις για συνεργασία εθελοντών μεταξύ χωρών σε περιπτώσεις κρίσεων και καταστροφών
«Βαφτίστηκε» με επίτιμη ανάδοχο την Μαρίνα Χατζημανώλη το πρώτο σκάφος μηδενικών ρύπων του CMMI(pics)
Σφράγισε την «εισαγωγή» του Hellenic Healthcare Group στο American Medical Center η ΕΠΑ-Ενέκρινε την πράξη συγκέντρωσης
Ιστορική επενδυτική συμφωνία Κύπρου με Βραζιλία-Το MoU που υπέγραψαν Invest Cyprus και Invest Paraná
Κόβουν την κουβέντα και στρέφονται νομικά κατά ΟΑΥ τα διαγνωστικά κέντρα- Παύση εργασιών για δύο ώρες
Carob Awards 2024: Για ακόμη μια φορά η πρωτιά στη Gnomi Integrated Communications
Τα χάλκινα βραβεία των Carob Awards 2024-Η κατάταξη
Ξεκινά το CoRES-Ένα καινοτόμο, διεπιστημονικό ευρωπαϊκό έργο, με την τέχνη και την αειφορία να δημιουργούν το μέλλον
Οι αργυροί νικητές των Carob Awards 2024-Η κατάταξη των γραφείων