Διακεκριμένοι ομιλητές στο 3ο CITEA Digital Cyprus 2024

Το 3ο CITEA Digital Cyprus Conference 2024 θα φιλοξενήσει μερικούς από τους πιο διακεκριμένους επαγγελματίες της τεχνολογίας και της επιχειρηματικότητας. Στο Συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia, κορυφαίοι ομιλητές θα μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους σε θέματα που αφορούν την ψηφιακή μεταμόρφωση και τις προκλήσεις της σύγχρονης επιχείρησης.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Ιωάννου από την ECOMMBX θα αναλύσει τον τρόπο με τον οποίο οι σύγχρονες επιχειρήσεις μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία των πελατών τους μέσω της καινοτομίας και της χρήσης νέων τεχνολογιών. Στο τετ α τετ με τον συντονιστή του Συνεδρίου, ο Βασίλης Ιωάννου θα εξηγήσει τις στρατηγικές που μπορούν να εφαρμοστούν για την παροχή ανώτερης ποιότητας υπηρεσιών και τη διατήρηση της πελατειακής ικανοποίησης.

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Τυρίμος, Διευθύνων Σύμβουλος της Capacitor Partners, θα αναφερθεί στη σημασία της εμπειρίας του πελάτη στην επιτυχία των επιχειρήσεων. Στην ομιλία του με τίτλο «Η Εμπειρία του Πελάτη στο Επίκεντρο της Επιχειρηματικής Επιτυχίας», θα δώσει πρακτικές συμβουλές για το πώς οι επιχειρήσεις μπορούν να ενισχύσουν την ικανοποίηση και την αφοσίωση των πελατών τους, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος και αυξάνοντας τα έσοδα.

Ο Janusz Marcinkowski από την Atos SE θα μιλήσει για τη σημασία της διαχείρισης των δεδομένων και της στρατηγικής αξιοποίησής τους. Η παρουσίασή του με τίτλο «Η Γνώση ως Κλειδί για Στρατηγικό Πλεονέκτημα», θα επικεντρωθεί στη σημασία της συλλογής και ανάλυσης δεδομένων για τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων και τη βελτίωση της αποδοτικότητας των επιχειρήσεων.

Ο Βασίλης Χαραλάμπους, από την George Z. Georgiou & Associates LLC, θα αναλύσει τις προκλήσεις και τις λύσεις που αφορούν την προστασία των δεδομένων. Στην ομιλία του «Η Προστασία των Δεδομένων ως Απαραίτητο Στοιχείο Επιχειρηματικής Λειτουργίας», θα εξηγήσει πώς οι επιχειρήσεις μπορούν να ενσωματώσουν διαδικασίες που εξασφαλίζουν την προστασία των προσωπικών δεδομένων και συμμόρφωση με τη νομοθεσία.

Το συνέδριο υπόσχεται να αποτελέσει μια σημαντική πλατφόρμα για την ανταλλαγή ιδεών και την προώθηση της καινοτομίας στον επιχειρηματικό τομέα της Κύπρου, φέρνοντας κοντά επαγγελματίες και ηγέτες από διάφορους κλάδους.

Το μέλλον είναι ΑΙ

Από πρακτικές μέχρι απλές συμβουλές και ομιλίες, το φετινό Συνέδριο βάζει την ΤΝ στο προσκήνιο. Ειδικότερα, φέτος, το Συνέδριο θα εστιάσει σε τέσσερις βασικούς πυλώνες: Στην ΤΝ ως το πανταχού παρόν εργαλείο που επηρεάζει όλες τις πτυχές μιας επιχείρηση, στην η πελατειακή εμπειρία ως ο νέος μοχλός παροχής υπηρεσιών, στην ανάλυση δεδομένων ως βασική πηγή ενέργειας για στρατηγικό πλεονέκτημα και στην ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο με έμβαση στη σημασία της επένδυσης στην πρόληψη για την αποφυγή σοβαρών συνεπειών.

Το Συνέδριο περιλαμβάνει επίσης μια ενδιαφέρουσα έρευνα που θα αφορά στον Δείκτη CITEA και θα αξιολογεί πόσο έτοιμες είναι οι κυπριακές επιχειρήσεις σε θέματα τεχνολογίας στο τρέχον έτος.

Οι διακεκριμένοι ομιλητές από Κύπρο και εξωτερικό υπόσχονται ένα ταξίδι στο αύριο που θα εξοπλίσει με τα απαραίτητα εργαλεία τον κάθε Οργανισμό που θέλει να είναι ένα βήμα μπροστά.

Πληροφορίες

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Οργανωτής: CITEA

Συντονιστής: IMH

Κύριος Χορηγός: ECOMMBX

Stage Sponsors: Kyndryl, Odyssey

Χορηγοί: Cablenet, Capacitor Partners, GZG Law, GrantXpert Consulting, Hellenic Bank, Huawei, IMR/Πανεπιστήμιο ΛευκωσίαςΤΜ , MS Electronics - ZYXEL, NetU, SoftOne

Εκθέτες: Cyma,Datatech, Powersoft, Ralliton, QSecure Ltd

Με την Στήριξη: Invest Cyprus, ISACA Cyprus Chapter, 1210 media

Χορηγοί Επικοινωνίας: CBN portal, περιοδικό IN Business, OmegaTV, πόρταλ REPORTER, SUPER FM

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Διαφωνεί και υποβάλλει έφεση κατά της απόφασης της ΕΚΚ για πρόστιμο η IC Markets (EU)
Στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού GOLD: The 12th Invest Cyprus International Investment Awards
Δικαιώνει Cyta και ΑΗΚ για τους έξυπνους μετρητές το Εφετείο-Δεν υπήρξε έκδηλη παρανομία
Η Μαρίνα Χατζημανώλη τέλεσε τα εγκαίνια φωτογραφικής έκθεσης της Παγκύπριας Ένωσης Προσφύγων
Επανέρχονται σταδιακά τα συστήματα της Cyta που επηρεάστηκαν από βλάβη της Crowdstrike
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Διοικητικό πρόστιμο €200.000 στην IC Markets (EU)
Χορήγηση υποτροφιών από το Enavsma Foundation
Πώς επηρεάζει τη Cyta η βλάβη στα συστήματα της Microsoft-Η ανακοίνωση της Αρχής
Η αποστολή του Lidl Kids Team Κύπρου στο Μόναχο που χάρισε θέαμα και εμπειρίες ζωής
Ανανέωση συνεργασίας Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος με TechIsland